na va, pagaliau atsekiau ta zodi 'kategoriskumas'. butent jo ir as nemegstu, to 'brukamo pateikimo', o ne paciu ideju.

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 30, 19:34)
mergytes, gal zinot ar galima ant tamanais patepto veido deti kompaktine pudra ar EZ?
neuzmetykit akmenim- tiesiog pakankamai balta esu...
o kaip ta Laime atrodo?

o kaip ta Laime atrodo?

manau,kad galima. tik palaukit,kol isigers

o Laime tamsiais plaukais iki paausiu kazkur ir su ilga viena sruoga lyg. seniai as ja bemaciau, nelabai bepamenu

QUOTE(Sultry @ 2009 07 30, 18:57)
manau,kad galima. tik palaukit,kol isigers 
o Laime tamsiais plaukais iki paausiu kazkur ir su ilga viena sruoga lyg. seniai as ja bemaciau, nelabai bepamenu

dekuj...aj nezinau siand jau gal nesipudruosiu, bet ryt i darba tai tikrai nedrisiu be pudros...
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 07 30, 15:34)
smagu girdėti
Nesudirgo oda, neparaudo?

nea, kaip tik apramino. labai fainas jausmas- kur reikia pariebinta, kur nereikia net neblizga...isvis negaliu dar atsistebet kad toki daikta naudoju veidui...man cia kazkas keisto,
ejau vedina tamanus pirkt plaukams, bet sake kad nelb tinka...jauciu viskas ten tinka, tik kaip pardaveja sake- yra ir geresniu plaukams (kokosai, jojoba,..)...
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 30, 20:08)
dekuj...aj nezinau siand jau gal nesipudruosiu, bet ryt i darba tai tikrai nedrisiu be pudros...
Papildyta:
nea, kaip tik apramino. labai fainas jausmas- kur reikia pariebinta, kur nereikia net neblizga...isvis negaliu dar atsistebet kad toki daikta naudoju veidui...man cia kazkas keisto,
ejau vedina tamanus pirkt plaukams, bet sake kad nelb tinka...jauciu viskas ten tinka, tik kaip pardaveja sake- yra ir geresniu plaukams (kokosai, jojoba,..)...
Papildyta:
drauge bande tamanus maisytus su kitu aliejum (berods,jojobos) ir pora EA itrint i plauku saknis.sake,labai patiko

QUOTE(Sultry @ 2009 07 30, 16:43)
ir 'pavarymo' ant 'nenaturalisciu' nemazai.
na kaip tu taip pataikai?

QUOTE(ragana @ 2009 07 30, 17:03)
Laime. Jinai yra tikrai idomi asmenybe, bet labai kategoriska (turiu omenyje ne tik KN ir ju produkcija, bet ir kitais klausimais, kaip gimdymas namuose ir pan.).
o kaip su jomis įmanoma išsišnekėti apie gimdymą?

beje, šiandien vakarėlį vedė Laimė, tai kažkaip net ne taip gaila, kad nepatekau

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 30, 17:34)
mergytes, gal zinot ar galima ant tamanais patepto veido deti kompaktine pudra ar EZ?

vakaras jau, netepk

QUOTE(katutis @ 2009 07 30, 19:45)
vakaras jau, netepk

tai va, pati suvokiu kad visokios pudros ir EZ nieko gero...gerai nors tiek kad pries koki pusmety atsisakiau skystu pudru...

bet vis tiek jos grazina veida, tai kaip tu atsisakysi

mane irgi domina tie vakareliai...

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 30, 18:52)
bet vis tiek jos grazina veida, tai kaip tu atsisakysi

nepamenu, kur buvo publikuotas straipsnis apie manekenes. Įsiminiau iš jo mintį, kad atrenkant modelius akylai žiūrima, kad jų veido oda būtų sveika. Pasirodo, antraip neįmanoma jų nušpakliuoti taip, kad nuotraukos atrodytų nepriekaištingai

o mes prisižiūrim tada nuotraukų su krem- ir kompaktinėm pudrom ir įsivaizduojam, kad ne sveika oda, o būtent priemonės ant jos yra grožį garantuojantys dalykai, kuriuos reikia "dėvėti" kasdien. O tą manekenę tikriausiai po kelių valandų, kai fotosesija buvo pabaigta, nuvalė ir paleido toliau gyventi

nespiriu, bet gal pravers tai kada

į vakarėlius rugsėjį bus registruojama nuo rugpjūčio vidurio

QUOTE(Sultry @ 2009 07 30, 19:14)
drauge bande tamanus maisytus su kitu aliejum (berods,jojobos) ir pora EA itrint i plauku saknis.sake,labai patiko
) gal ir man tu tamanu reikia

reikia reikia

QUOTE(katutis @ 2009 07 30, 20:45)
tada ir buvo pirmas ir vienintelis 'pataikymas' ant tokiu komentaru:) po to visos mano kalbos apsiriboja klausimais-atsakymais,duodant suprast ,kad i gilesnius pokalbius leistis man neidomu:))
QUOTE(katutis @ 2009 07 30, 20:08)
nepamenu, kur buvo publikuotas straipsnis apie manekenes. Įsiminiau iš jo mintį, kad atrenkant modelius akylai žiūrima, kad jų veido oda būtų sveika. Pasirodo, antraip neįmanoma jų nušpakliuoti taip, kad nuotraukos atrodytų nepriekaištingai

tas tai taip, as to ir siekiu, kad butu sveika oda, plaukai, pan, o ypac su plaukais...ir net pripazistu kad daznai nesveikai rupestingai priziuriu juos...

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 30, 22:44)
tas tai taip, as to ir siekiu, kad butu sveika oda, plaukai, pan, o ypac su plaukais...ir net pripazistu kad daznai nesveikai rupestingai priziuriu juos...
tas "priziuriu" man jau koki gera pusmeti asocijuojasi butent su naturalumu-namines kaukes, aliejai, mityba, etc. tiesa, dar siand isigyjau KN ekologiska sampuna- issiploviau galva, ir suku galva kuom galiukus patept- nes mano turimi silikoniniai jau "ne i tema"
su oda irgi pan- tik kad mano lb problematiska, tai tenka "slepti", nors irgi zinau kad geriau nenaudot jokiu pudru ir pan nesamoniu, o normaliai gydyt
vien zo- zinau bet nedarau
o dar kai pasiskaiciau cia, kad moterim po KN produkcijos jokiu maskuokliu nebereik, tai "uzsikalbliavau"

gal ir reikia (nenaturalisciu akimis ziurint),tiesiog pasikeicia poziuris i tai