Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 3 tema

na va, pagaliau atsekiau ta zodi 'kategoriskumas'. butent jo ir as nemegstu, to 'brukamo pateikimo', o ne paciu ideju. biggrin.gif
Atsakyti
mergytes, gal zinot ar galima ant tamanais patepto veido deti kompaktine pudra ar EZ? blush2.gif neuzmetykit akmenim- tiesiog pakankamai balta esu... blush2.gif
o kaip ta Laime atrodo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 30, 19:34)
mergytes, gal zinot ar galima ant tamanais patepto veido deti kompaktine pudra ar EZ?  blush2.gif  neuzmetykit akmenim- tiesiog pakankamai balta esu... blush2.gif
o kaip ta Laime atrodo?  4u.gif

manau,kad galima. tik palaukit,kol isigers wink.gif
o Laime tamsiais plaukais iki paausiu kazkur ir su ilga viena sruoga lyg. seniai as ja bemaciau, nelabai bepamenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 30 liepos 2009 - 17:58
QUOTE(Sultry @ 2009 07 30, 18:57)
manau,kad galima. tik palaukit,kol isigers wink.gif
o Laime tamsiais plaukais iki paausiu kazkur ir su ilga viena sruoga lyg. seniai as ja bemaciau, nelabai bepamenu  blush2.gif

dekuj...aj nezinau siand jau gal nesipudruosiu, bet ryt i darba tai tikrai nedrisiu be pudros...
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 07 30, 15:34)
smagu girdėti biggrin.gif Nesudirgo oda, neparaudo?

nea, kaip tik apramino. labai fainas jausmas- kur reikia pariebinta, kur nereikia net neblizga...isvis negaliu dar atsistebet kad toki daikta naudoju veidui...man cia kazkas keisto,
ejau vedina tamanus pirkt plaukams, bet sake kad nelb tinka...jauciu viskas ten tinka, tik kaip pardaveja sake- yra ir geresniu plaukams (kokosai, jojoba,..)...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 30, 20:08)
dekuj...aj nezinau siand jau gal nesipudruosiu, bet ryt i darba tai tikrai nedrisiu be pudros...
Papildyta:
nea, kaip tik apramino. labai fainas jausmas- kur reikia pariebinta, kur nereikia net neblizga...isvis negaliu dar atsistebet kad toki daikta naudoju veidui...man cia kazkas keisto,
ejau vedina tamanus pirkt plaukams, bet sake kad nelb tinka...jauciu viskas ten tinka, tik kaip pardaveja sake- yra ir geresniu plaukams (kokosai, jojoba,..)...

drauge bande tamanus maisytus su kitu aliejum (berods,jojobos) ir pora EA itrint i plauku saknis.sake,labai patiko smile.gif) gal ir man tu tamanu reikia g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 30, 16:43)
ir 'pavarymo' ant 'nenaturalisciu' nemazai.

na kaip tu taip pataikai? lotuliukas.gif Ranką prie širdies pridėjusi galiu pasakyti, kad niekad nieko panašaus ten negirdėjau umn.gif O net būtų įdomu paklausyt ir išgirsti, ko nežinau, nes tikrai negaliu varžytis šioje srityje žiniomis su tais, kurie iš to duoną valgo ir tikriausiai profesionalesniais šaltiniais naudojasi blush2.gif

QUOTE(ragana @ 2009 07 30, 17:03)
Laime. Jinai yra tikrai idomi asmenybe, bet labai kategoriska (turiu omenyje ne tik KN ir ju produkcija, bet ir kitais klausimais, kaip gimdymas namuose ir pan.).

o kaip su jomis įmanoma išsišnekėti apie gimdymą? blink.gif

beje, šiandien vakarėlį vedė Laimė, tai kažkaip net ne taip gaila, kad nepatekau rolleyes.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 30, 17:34)
mergytes, gal zinot ar galima ant tamanais patepto veido deti kompaktine pudra ar EZ?  blush2.gif 

vakaras jau, netepk wink.gif Kuo daugiau ilsinsi veidą nuo pudrų, tuo bus geriau. Neskausmingiausia tai - veido gydymą pradėti ir tęsti - per atostogas kokiam atokiam kaime thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 30 liepos 2009 - 18:49
QUOTE(katutis @ 2009 07 30, 19:45)

vakaras jau, netepk wink.gif Kuo daugiau ilsinsi veidą nuo pudrų, tuo bus geriau. Neskausmingiausia tai - veido gydymą pradėti ir tęsti - per atostogas kokiam atokiam kaime  thumbup.gif

tai va, pati suvokiu kad visokios pudros ir EZ nieko gero...gerai nors tiek kad pries koki pusmety atsisakiau skystu pudru... doh.gif
bet vis tiek jos grazina veida, tai kaip tu atsisakysi biggrin.gif
mane irgi domina tie vakareliai... biggrin.gif total kosmar au tais KN- pasinesiau ne tas zodiz
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 30, 18:52)
bet vis tiek jos grazina veida, tai kaip tu atsisakysi  biggrin.gif
mane irgi domina tie vakareliai... biggrin.gif 

nepamenu, kur buvo publikuotas straipsnis apie manekenes. Įsiminiau iš jo mintį, kad atrenkant modelius akylai žiūrima, kad jų veido oda būtų sveika. Pasirodo, antraip neįmanoma jų nušpakliuoti taip, kad nuotraukos atrodytų nepriekaištingai smile.gif

o mes prisižiūrim tada nuotraukų su krem- ir kompaktinėm pudrom ir įsivaizduojam, kad ne sveika oda, o būtent priemonės ant jos yra grožį garantuojantys dalykai, kuriuos reikia "dėvėti" kasdien. O tą manekenę tikriausiai po kelių valandų, kai fotosesija buvo pabaigta, nuvalė ir paleido toliau gyventi smile.gif

nespiriu, bet gal pravers tai kada 4u.gif

į vakarėlius rugsėjį bus registruojama nuo rugpjūčio vidurio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 30, 19:14)
drauge bande tamanus maisytus su kitu aliejum (berods,jojobos) ir pora EA itrint i plauku saknis.sake,labai patiko smile.gif) gal ir man tu tamanu reikia  g.gif  lotuliukas.gif

reikia reikia biggrin.gif jei jau mano sviesintus ir labai pagadintus plaukus sugebejo paverst tokiais svelnuciais, minkstuciais wub.gif tik as su kokosu maisiau
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 30, 20:45)
na kaip tu taip pataikai?  lotuliukas.gif Ranką

tada ir buvo pirmas ir vienintelis 'pataikymas' ant tokiu komentaru:) po to visos mano kalbos apsiriboja klausimais-atsakymais,duodant suprast ,kad i gilesnius pokalbius leistis man neidomu:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 30 liepos 2009 - 20:39
QUOTE(katutis @ 2009 07 30, 20:08)
nepamenu, kur buvo publikuotas straipsnis apie manekenes. Įsiminiau iš jo mintį, kad atrenkant modelius akylai žiūrima, kad jų veido oda būtų sveika. Pasirodo, antraip neįmanoma jų nušpakliuoti taip, kad nuotraukos atrodytų nepriekaištingai smile.gif

į vakarėlius rugsėjį bus registruojama nuo rugpjūčio vidurio wink.gif

tas tai taip, as to ir siekiu, kad butu sveika oda, plaukai, pan, o ypac su plaukais...ir net pripazistu kad daznai nesveikai rupestingai priziuriu juos... doh.gif tas "priziuriu" man jau koki gera pusmeti asocijuojasi butent su naturalumu-namines kaukes, aliejai, mityba, etc. tiesa, dar siand isigyjau KN ekologiska sampuna- issiploviau galva, ir suku galva kuom galiukus patept- nes mano turimi silikoniniai jau "ne i tema" doh.gif su oda irgi pan- tik kad mano lb problematiska, tai tenka "slepti", nors irgi zinau kad geriau nenaudot jokiu pudru ir pan nesamoniu, o normaliai gydyt smile.gif vien zo- zinau bet nedarau biggrin.gif o dar kai pasiskaiciau cia, kad moterim po KN produkcijos jokiu maskuokliu nebereik, tai "uzsikalbliavau"
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 30, 22:44)
tas tai taip, as to ir siekiu, kad butu sveika oda, plaukai, pan, o ypac su plaukais...ir net pripazistu kad daznai nesveikai rupestingai  priziuriu juos... doh.gif  tas "priziuriu" man jau koki gera pusmeti asocijuojasi butent su naturalumu-namines kaukes, aliejai, mityba, etc. tiesa, dar siand isigyjau KN ekologiska sampuna- issiploviau galva, ir suku galva kuom galiukus patept- nes mano turimi silikoniniai jau "ne i tema" doh.gif  su oda irgi pan- tik kad mano lb problematiska, tai tenka "slepti", nors irgi zinau kad geriau nenaudot jokiu pudru ir pan nesamoniu, o normaliai gydyt smile.gif vien zo- zinau bet nedarau  biggrin.gif o dar kai pasiskaiciau cia, kad moterim po KN  produkcijos jokiu maskuokliu nebereik, tai "uzsikalbliavau"

gal ir reikia (nenaturalisciu akimis ziurint),tiesiog pasikeicia poziuris i tai ax.gif
Atsakyti