QUOTE(kryyste @ 2009 07 31, 10:27)
Gyrė, gyrė ir prigyrė

Jei yra noro ir galimybių galėsiu duoti pabandyti
gal kai eisiu atsiimt savo siuntinuko, i mazulelyti indeliuka laseli
QUOTE(kryyste @ 2009 07 31, 10:29)
(Sultry neleis sumeluoti, nes ji irgi buvo

)
merginos takart tikrai mielos buvo susirinkusios

o del jaukumo kitais atzvilgiais jau minejau,kad vieta, surmulys ir pan dali to jaukumo numuse
QUOTE(katutis @ 2009 07 31, 10:31)
Sultry, o kam strazdanas maskuoti?
na,as turiu pagrinde ant nosies,tai irgi neslepiu. bet darydama pilna makiaza slepiu,antraip atrodys idiotiskai nepudruota nosis
o paakiai tikrai ne pas visus vienodai pajuode. as su 'pilnu 'maskavimu gaunu komentaru,kad gal pamiegok tu daugiau ar pavalgyk
ir tai, kad pas daug ka pajuode, manes nenuramina. man tai yra negrazu ir atima puse viso veido grozio(net jei oda lygi,be spuogu ir t.t.) todel pries eidama i zmones beveik visada juos maskuoju.
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 07 31, 10:56)
Na, kaip jau supratot, man ten patinka - legenda veikia, bet juk gerai, kad yra tokia vieta, kur sustoja laikas
aisku,kad galit prisijungti

kaip Jums ten tas laikas sustoja

(esu pagavus save su mintim ten,kad 'reik eit is cia')

gal kursus palankius ir as apsigalvociau
QUOTE(katutis @ 2009 07 31, 11:07)
[COLOR=blue]O kad kiekvienas žmogus yra savitas ir anaiptol ne su kiekvienu susigroji, tai juk normalu, jokios čia tragedijos
o del verslumo, man labai patinka mintis,kad kai zmogus daro,kas jam patinka,pinigai ateina patys. gal cia ir bus tas atvejis, reik tiketis
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 07 31, 11:25)
O jei ir ne, tai taip atrodo, nes jei tai būtų tik verslas, negi žmogus visą savo gyvenimą jam aukotų?
zmones del verslo kartais ne tik gyvenima,bet ir gyvybes aukoja. money makes the world go round

(netaikau to KN, tiesiog pakomentavau butent ta sakini)