Įkraunama...
Įkraunama...

KARMĖLAVOS MAMYTĖS

Tik pasakykit kada ir aš jau ten biggrin.gif
Atsakyti
labu ir as noreciau, bet susirgo mano mazius, tai tenka namie sedeti verysad.gif o jus vienos ar su vaikais organizuojat susitikikima?
Atsakyti
QUOTE(vanile3 @ 2010 10 18, 15:07)
labu ir as noreciau, bet susirgo mano mazius, tai tenka namie sedeti verysad.gif  o jus vienos ar su vaikais organizuojat susitikikima?

Aš labiau norėčiau be vaikų, jau ir taip visur juos tampausi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 10 18, 16:42)
Aš labiau norėčiau be vaikų, jau ir taip visur juos tampausi  doh.gif  biggrin.gif

A tai tada gal ir as galeciau, jei tuo metu bus kas paziuri maziu-butu gerai biski smegenis pravedint biggrin.gif
Atsakyti
Tai laikas nuo 18 iki 18,30 tinka ? Tai pasakyk kokią dieną susirasi pagalbininką ir rašyk. Aš prisitaikysiu. Bent prieš pora dienu būtų gerai žinoti. Aš siūlau kitą savaitę, gal koki antradienį g.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 10 18, 22:28)
Tai laikas nuo 18 iki 18,30 tinka ? Tai pasakyk kokią dieną susirasi pagalbininką ir rašyk. Aš prisitaikysiu. Bent prieš pora dienu būtų gerai žinoti. Aš siūlau kitą savaitę, gal koki antradienį  g.gif

Tai gerai kita savaite vaikai bus pasveike-nuotaika kita, nu dar susirasisim, bet manau galesiu, o kur susitinkam? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile3 @ 2010 10 19, 07:17)
Tai gerai kita savaite vaikai bus pasveike-nuotaika kita, nu dar susirasisim, bet manau galesiu, o kur susitinkam? biggrin.gif

Na pasirinkimas nedidelis arba pas Briedžius, arba tigrasa. Man jokio skirtumo, kad tik iš namų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 10 19, 10:50)
Na pasirinkimas nedidelis arba pas Briedžius, arba tigrasa. Man jokio skirtumo, kad tik iš namų  biggrin.gif

jo jo, kad tik pabegt is namu lotuliukas.gif
Atsakyti
dar galeciau pasiulyti "Zibinta" siaip ten visai jauku, ramu ir kainos nera dideles, buvom, tai likom labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
O jis vakarais dirba g.gif . Kažkada senai esu buvusi. Ale labai senai biggrin.gif
Atsakyti
as ten irgi esu buvus, bet laaabai seniai, man tai jokio skirtumo kur -svarbu pasizmoneti biggrin.gif ir pabendrauti tongue.gif
Atsakyti
jis iki 22:00 val dirba. ten zmoniu beveik nebuna, bet visai jauku.
Atsakyti