Tik pasakykit kada ir aš jau ten

labu ir as noreciau, bet susirgo mano mazius, tai tenka namie sedeti
o jus vienos ar su vaikais organizuojat susitikikima?

QUOTE(vanile3 @ 2010 10 18, 15:07)
labu ir as noreciau, bet susirgo mano mazius, tai tenka namie sedeti
o jus vienos ar su vaikais organizuojat susitikikima?

Aš labiau norėčiau be vaikų, jau ir taip visur juos tampausi

QUOTE(laguna @ 2010 10 18, 16:42)
A tai tada gal ir as galeciau, jei tuo metu bus kas paziuri maziu-butu gerai biski smegenis pravedint

Tai laikas nuo 18 iki 18,30 tinka ? Tai pasakyk kokią dieną susirasi pagalbininką ir rašyk. Aš prisitaikysiu. Bent prieš pora dienu būtų gerai žinoti. Aš siūlau kitą savaitę, gal koki antradienį

QUOTE(laguna @ 2010 10 18, 22:28)
Tai laikas nuo 18 iki 18,30 tinka ? Tai pasakyk kokią dieną susirasi pagalbininką ir rašyk. Aš prisitaikysiu. Bent prieš pora dienu būtų gerai žinoti. Aš siūlau kitą savaitę, gal koki antradienį 

Tai gerai kita savaite vaikai bus pasveike-nuotaika kita, nu dar susirasisim, bet manau galesiu, o kur susitinkam?

QUOTE(vanile3 @ 2010 10 19, 07:17)
Tai gerai kita savaite vaikai bus pasveike-nuotaika kita, nu dar susirasisim, bet manau galesiu, o kur susitinkam? 

Na pasirinkimas nedidelis arba pas Briedžius, arba tigrasa. Man jokio skirtumo, kad tik iš namų

QUOTE(laguna @ 2010 10 19, 10:50)
Na pasirinkimas nedidelis arba pas Briedžius, arba tigrasa. Man jokio skirtumo, kad tik iš namų 

jo jo, kad tik pabegt is namu

dar galeciau pasiulyti "Zibinta" siaip ten visai jauku, ramu ir kainos nera dideles, buvom, tai likom labai patenkinti

O jis vakarais dirba
. Kažkada senai esu buvusi. Ale labai senai

as ten irgi esu buvus, bet laaabai seniai, man tai jokio skirtumo kur -svarbu pasizmoneti
ir pabendrauti

jis iki 22:00 val dirba. ten zmoniu beveik nebuna, bet visai jauku.