Labas rytas
Tai kada darom masinį pabegimą iš namų
Man tinka antradienis ir trečiadienis, na iš bėdos dar galima ir ketvirtadieni.
Labu man irgi kol kas tinka antradienis arba treciadienis, bet butu gerai, kad siandien nusprestume, nu bet siandien mazius ir zirzalas tikiuosi kai reiks iseit taip nebus, nes neimanoma susitvarkyti
. Gal visgi geriau butu Briedziuose, jei ka greiciau namo parbegti negu is Bebro (tikiuosi to neprireiks) ir junkites visos-kuo daugiau, tuo smagiau
tada trečiadeini, briedžiuose
. O laikas koks? Tinka 18,30 ? Čia, kad vyrai spėtu dar ir pavalgyti, nes dabodami vaikus nieko jau nebesugeba
gerai nutarta treciadieni 18.30 Briedziuose, o kaip atpazinsim viena kita
Kaip filme
rožė rankoje
. Realiai tai nežinau
Gal rimtai koki laikraįti pasiimti
tai susitinkam prie iejimo, jei ka tai mano tel nr 860209299 parasyk sms jei nepazinsim taip viena kitos
QUOTE(vanile3 @ 2010 10 25, 14:32)
tai susitinkam prie iejimo, jei ka tai mano tel nr 860209299 parasyk sms jei nepazinsim taip viena kitos 
O dabar prie kurio? Ten kur prie parduotuvės ar kur laiptai mediniai?
zinai o dabar pagalvojau, kad mes ir taip pazystamos, nes man atrodo, kad musu vaikai i viena klase eina
o taviskis itariu tas protinguolis kur viska moka, ne tai kaip mano avele kuriai mokslai -kazkoks kosmosas
Rimtai
, gali būti
Na protingas tas mano vaikis
Nu dabar dar labiau trečiadienio laukiu
O kas dar bus? Merginos junkitės 
Ir jei pasimesit, skambinkit vanilei, ji surinks visas
Ir jei pasimesit, skambinkit vanilei, ji surinks visas
Primenu, kad rytoj, t.y. trečiadieni renkames Briedžių medžioklėje 18,30. Susitinkame prie įėjimo, arba galima ir pačioje kavinėje. Jei pasimesime skambinti vanilei 860209299
labas rytas
tai galim prie mediniu laiptu, jei nelis
ir kur dingot visos norincios?
Tai eisiu per visus įėjimus kol ką nors rasiu.