Įkraunama...
Įkraunama...

KARMĖLAVOS MAMYTĖS

Labas rytas mirksiukas.gif Tai kada darom masinį pabegimą iš namų biggrin.gif Man tinka antradienis ir trečiadienis, na iš bėdos dar galima ir ketvirtadieni.
Atsakyti
Labu man irgi kol kas tinka antradienis arba treciadienis, bet butu gerai, kad siandien nusprestume, nu bet siandien mazius ir zirzalas tikiuosi kai reiks iseit taip nebus, nes neimanoma susitvarkyti blink.gif. Gal visgi geriau butu Briedziuose, jei ka greiciau namo parbegti negu is Bebro (tikiuosi to neprireiks) ir junkites visos-kuo daugiau, tuo smagiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
tada trečiadeini, briedžiuose biggrin.gif . O laikas koks? Tinka 18,30 ? Čia, kad vyrai spėtu dar ir pavalgyti, nes dabodami vaikus nieko jau nebesugeba
Atsakyti
gerai nutarta treciadieni 18.30 Briedziuose, o kaip atpazinsim viena kita biggrin.gif
Atsakyti
Kaip filme biggrin.gif rožė rankoje lotuliukas.gif . Realiai tai nežinau doh.gif Gal rimtai koki laikraįti pasiimti g.gif
Atsakyti
tai susitinkam prie iejimo, jei ka tai mano tel nr 860209299 parasyk sms jei nepazinsim taip viena kitos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile3 @ 2010 10 25, 14:32)
tai susitinkam prie iejimo, jei ka tai mano tel nr 860209299 parasyk sms jei nepazinsim taip viena kitos biggrin.gif

O dabar prie kurio? Ten kur prie parduotuvės ar kur laiptai mediniai?
Atsakyti
tai susitinkam prie iejimo, jei ka tai mano tel nr 860209299 parasyk sms jei nepazinsim taip viena kitos biggrin.gif zinai o dabar pagalvojau, kad mes ir taip pazystamos, nes man atrodo, kad musu vaikai i viena klase eina g.gif o taviskis itariu tas protinguolis kur viska moka, ne tai kaip mano avele kuriai mokslai -kazkoks kosmosas doh.gif
Atsakyti
Rimtai g.gif, gali būti biggrin.gif Na protingas tas mano vaikis biggrin.gif Nu dabar dar labiau trečiadienio laukiu bigsmile.gif O kas dar bus? Merginos junkitės mirksiukas.gif
Ir jei pasimesit, skambinkit vanilei, ji surinks visas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna: 25 spalio 2010 - 14:08
Primenu, kad rytoj, t.y. trečiadieni renkames Briedžių medžioklėje 18,30. Susitinkame prie įėjimo, arba galima ir pačioje kavinėje. Jei pasimesime skambinti vanilei 860209299
Atsakyti
labas rytas smile.gif tai galim prie mediniu laiptu, jei nelis mastau.gif ir kur dingot visos norincios? mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai eisiu per visus įėjimus kol ką nors rasiu. biggrin.gif
Atsakyti