Įkraunama...
Įkraunama...

KARMĖLAVOS MAMYTĖS

o nebus taip, kad sėdėsim vienos biggrin.gif , kažkaip nejauku būtų biggrin.gif . Ale jei butume trys arba daugiau, tai dzin mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
temuke ziuriu atgime smile.gif
ten tas bariukas kur prie vaiku darzelio? rolleyes.gif
na briedziai kazkaip vakare patrauklesni man atrodo ax.gif
kada susitinkat?gal ir as prisiplaksiu smile.gif
Atsakyti
Tai kitą savaitę. Kokį pirmadieni reiktų susirašyti čia biggrin.gif . Kolkas man tinka visos dienos. Vyras pažadėjo perimti mamos vaidmeni bet kada biggrin.gif
Atsakyti
vyras dar pasiule bebra, sake galetu net nuvezti ir atvaziuot pasiimt tiek kiek i masina tilpsim biggrin.gif
Atsakyti
Bebras ir man tinka ax.gif Buvau senai ten, dar kai jauna buvau unsure.gif O didelė taviškio mašina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
jo jo gali ir mikriuko prireikt lotuliukas.gif man ir koks baras nera labai svarbu tik problema, kad mazius dar vis valgo papuli- tai turiu derintis prie jo, o kaip tycia didziausias apetitas vakare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile3 @ 2010 10 24, 12:46)
jo jo gali ir mikriuko prireikt  lotuliukas.gif man ir koks baras nera labai svarbu tik problema, kad mazius dar vis valgo papuli- tai turiu derintis prie jo, o kaip tycia didziausias apetitas vakare doh.gif

Aš irgi vis dar pririšta doh.gif Nors jau galėtų vaikinukas ir susiprasti, kad nevyriška lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 10 24, 15:06)
Aš irgi vis dar pririšta  doh.gif Nors jau galėtų vaikinukas ir susiprasti, kad nevyriška  lotuliukas.gif

o tai kaip suprantu taviskiui jau metukai, o tai kad nelabai zinau vyru kuriems ta kuno dalis nerupetu lotuliukas.gif, tai va kad tie vaikai dabar jau tokie papinciukai ir kito maisto is tolo nenori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile3 @ 2010 10 24, 15:48)
o tai kaip suprantu taviskiui jau metukai, o tai kad nelabai zinau vyru kuriems ta kuno dalis nerupetu lotuliukas.gif, tai va kad tie vaikai dabar jau tokie papinciukai ir kito maisto is tolo nenori schmoll.gif

Saviškį mokinu iš buteliuko gerti doh.gif Iš puodelio dar peržioplas, iš gertuvės su snapeliu daugiau mandravoja nei geria. biggrin.gif tai dabar mokinames gerimo iš buteliuko pagrindų biggrin.gif . Noriu jau prie mišinuko pratinti. Nes be mamos nei užmiega nei miega schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 10 24, 17:22)
Saviškį mokinu iš buteliuko gerti  doh.gif  Iš puodelio dar peržioplas, iš gertuvės su snapeliu daugiau mandravoja nei geria.  biggrin.gif tai dabar mokinames gerimo iš buteliuko pagrindų  biggrin.gif . Noriu jau prie mišinuko pratinti. Nes be mamos nei užmiega nei miega  schmoll.gif .

tai ka jeigu jau metukai tai gali ir prie pieno pratinti, nebutinai jau misinukas, bet as irgi pirmai daviau misinuka iki 1m ir 3men, o paskui po biski prie pienuko perejom. Mano bicas tai irgi neima nei buteliuko, nei misinuko, nei kosiu schmoll.gif , ko nebuvo su panele , tai dabar man galvos skausmas kaip cia ji pripratinti prie viso sito gerio g.gif. Del miego tai jo uzmigdau as, o dar nakti tenka n kartu keltis, kaip as pasiilgau ramiu naktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Matai mano vyriškiai vyriausi netoleruoja laktozės, tai bijau, kad ir mažius negalės pieno gerti. O naktys ir mano budėjimo režime. Jau metai unsure.gif Ale nieko, pripratau biggrin.gif
Atsakyti
jo tada nekas, bjaurus dalykas tos alergijos, bet gal kartais sitas kavalieraitis visai toleruos laktoze, zinai visi vaikai skirtingi, kas netinka vienam, tai tinka kitam g.gif
Atsakyti