Įkraunama...
Įkraunama...

KARMĖLAVOS MAMYTĖS

ir kodel as vakar cia neuzsukau doh.gif
kaip sekesi?
papasakokit
Atsakyti
Susitikom dviese su vanile. Pasėdėjom, sidriuko, šašlykiuko biggrin.gif . Paplepėjom, man patiko biggrin.gif , vyrui nea lotuliukas.gif Norėčiau dar thumbup.gif
Aš tai temą į favorites įsidėjusi, tai kiekvieną pirstelėjimą matau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Olaiva- nugi tikrai kur gi tu anksciau buvai? biggrin.gif Istikruju tai smagiai pasedejom, paplepejom - namo grizau su kita nuotaika, butinai reikia dazniau susimatyti drinks_cheers.gif , o kuo daugiau -tuo smagiau biggrin.gif . Kada tik noro bus tuoj pranesat, pavasario nelaukiat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile3 @ 2010 10 29, 15:31)
Olaiva- nugi tikrai kur gi tu anksciau buvai? biggrin.gif  Istikruju tai smagiai pasedejom, paplepejom - namo grizau su kita nuotaika, butinai reikia dazniau susimatyti drinks_cheers.gif , o kuo daugiau -tuo smagiau biggrin.gif . Kada tik noro bus tuoj pranesat, pavasario nelaukiat biggrin.gif

tai va,kad kitur matyt basciausi,po kitas temas,ir nepamaciau,kad saskrydi daret doh.gif nu nieko,kita karta butinai prisijungsiu cool.gif
Atsakyti
labu nu ir nuobodu vienai su vaikais sedet, ka cia susigalvot g.gif namu ruosos darbai jau atsibode, o per tokias dienas i miesta vaziuot irgi nesinori rolleyes.gif, teks eit vaikus linksmint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile3 @ 2010 11 01, 11:53)
labu nu ir nuobodu vienai su vaikais sedet, ka cia susigalvot g.gif  namu ruosos darbai jau atsibode, o per tokias dienas i miesta vaziuot irgi nesinori rolleyes.gif, teks eit vaikus linksmint mirksiukas.gif

i lauka tokiu nuostabiu oru reikia listi wink.gif
mes ir kapuose buvom,ir siaip gamtoj, ir namuose pamezgiau,kol siulai pasibaige biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 01 lapkričio 2010 - 18:03
nu ka vel grazi diena nusimato smile.gif laukiu kol biski susils ir leksiu su bicu pas gydytoja -svertis, matuotis, o paskui svest 7men. sukakti birthday.gif biggrin.gif . Pagaliau baigesi atostogos vaikams, tai nuo paneles puse dienos pailset galima, o taip tai is pat ryto nervus istaso, visai nebeimanoma susikalbet g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile3 @ 2010 11 02, 10:07)
nu ka vel grazi diena nusimato smile.gif laukiu kol biski susils ir leksiu su bicu pas gydytoja -svertis, matuotis, o paskui svest 7men. sukakti birthday.gif  biggrin.gif . Pagaliau baigesi atostogos vaikams, tai nuo paneles puse dienos pailset galima, o taip tai is pat ryto nervus istaso, visai nebeimanoma susikalbet g.gif

O man patiko atostogos biggrin.gif . Nereikėjo anksti keltis. Dabar tai vėl prasidės vežiojimai doh.gif
Sukaktuvininkui 1000 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna: 02 lapkričio 2010 - 09:53
QUOTE(laguna @ 2010 11 02, 11:53)
O man patiko atostogos  biggrin.gif . Nereikėjo anksti keltis. Dabar tai vėl prasidės vežiojimai  doh.gif
Sukaktuvininkui 1000  4u.gif

maniskis tai kai anksti keliasi, o dabar dar neiprato prie naujo laiko tai isvis 5val jau gyvas, tai man neiseina ilgiau pamiegot, o kaip noreciau smile.gif aciu uz balioncikus, dar buvo draugas atvaziaves tai davesi vaikai o mamos biski sampo ikale blush2.gif
Atsakyti
Mačiau pro langą kaip vežimus stumdėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 11 02, 22:29)
Mačiau pro langą kaip vežimus stumdėt  mirksiukas.gif

jo maniskis tai nors uzmigo nuo stumdimo, o draugas taip ir nenuluzo, bet uztai kai grizom namo, tai per zaislus pereit negalejom( buvom pamirse, kad dar mergos liko namie lotuliukas.gif ) tai maniske, net neturejo laiko pailset visa diena veiksme biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas
laguna,uzmaciau mezgimo temoje,kad masina mezgi bigsmile.gif as irgi mezgu cool.gif kokia turi/ kaip sekasi? pasirodyk ka nors wink.gif
Atsakyti