mane irgi sudomino kelintadieniais buna turgus Kemere
labas rytas
kad nepraziopsociau
QUOTE(pievu medus @ 2009 08 20, 19:44)
Bet, kad nuo Bodrumo 85 km, tai labai neprilakstysi, o kaip paciose apylinkese, kas ten idomaus? Suprantu, kad Efesas netoliese? Pamukaleje buve, tad neaktualu
O i Kapadokija is ten veza?
Pagal ideja turetu vezt..
O kada ramadanas baigiasi šiemet? Tingiu ieškoti, gal kas žino
QUOTE(pievu medus @ 2009 08 21, 11:56)
Radau,kad ramadanas šiemet nuo rugpjūčio 21 d.iki rugsėjo 19 d.-panašu,kad kaip tik šiandien prasidėjo
Sveikutes, katik gryzau is Alanijos... Ramadanas prasidejo vakar.... Ech nuostabi ta turkija
nesenai sužinojau kad Amberturas rengia 1 sav mini kruizus Turkijos pakrantėse. Parasykit kam teko plaukti savo nuomones.
Gal kuri esate buvusi Kemere ar Alanijoje, kokiame ramiame viešbutuke?
Kad nebutu labai daug pasalinio triuksmo. Esu buvusi Kemere Grand gul beach, visai patiko, neblogas ir maistas skanus ir ramu, jauku, bet norisi kazka kita isbandyti.
Parsiradau ir aš jau šiandien
Ech..
skaitinėjau temą, žiūriu nemažai mūsų iš sm rugsėjo pirmoj pusėj Turkijoj atostogaus
Kažkas lyg ir mačiau užklausė, kada Kemere turgus, bet nesulaukė atsakymo- jis vyksta pirmadieniais.
O megztuką kad buvau pasiėmus labiausiai džiaugiausi snausdama lėktuve, nes labai vėsu buvo. Taip pat Kemere apie ketvirtą valandą paryčiais grižtant man asmeniškai jau vėsoka būdavo.
skaitinėjau temą, žiūriu nemažai mūsų iš sm rugsėjo pirmoj pusėj Turkijoj atostogaus
Kažkas lyg ir mačiau užklausė, kada Kemere turgus, bet nesulaukė atsakymo- jis vyksta pirmadieniais.
O megztuką kad buvau pasiėmus labiausiai džiaugiausi snausdama lėktuve, nes labai vėsu buvo. Taip pat Kemere apie ketvirtą valandą paryčiais grižtant man asmeniškai jau vėsoka būdavo.
QUOTE(-Jzh- @ 2009 08 22, 20:17)
QUOTE(Įdomi @ 2009 08 22, 20:30)
ir objektyvaus viesbucio aprasymo noretusi
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 08 22, 20:44)
ir objektyvaus viesbucio aprasymo noretusi
Be nereikalingu "viskas idealu", nes taip nebuna 
Ryt-poryt pasistengsiu i fotoreportažus sukelt foto ir pasakojimą.
QUOTE(Cobre @ 2009 08 22, 17:50)
O JM pabuvusi viename Turkijos viesbutyje, abejoju ar sugebes buti objektyvi
Patiks, be abejo, bet lyginamosios analizes pateikti nesugebes niekaip

teisingai negalesiu vertinti objektyviai.
Bet galiu ivertinti pati viesbuti kokie minusai ir kokie pliusai
Skaiciau,kad 70% Delphino klientu i viesbuti sugrista trecia karta,nezinau ar tai tiesa,paziuresime,pabendrausime vietoje su paciais turistais.
Dar man agenturos savininke minejo(kuri ne tik Turkijoje begale kartu buvusi,bet ir visa pasauli ismaisiusi),kad viesbucio personalas nekintamas jau ilgai,kad kolektyvas labai susigyvenes.
Na o visa kita ivertinsiu vietoje,geru viesbuciu Turkijoje nemazai
Manw labai zavi tavo imesti viesbuciai Bodrume,taip pat kazkodel pradejo traukti..Marmaris
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 08 22, 22:06)
Manw labai zavi tavo imesti viesbuciai Bodrume,taip pat kazkodel pradejo traukti..Marmaris
I marmari as labai noriu. Jau siemet norejau, bet ten viesbuciai buvo prastesni, nei Kemere, o kainos didesnes, tai teko vadovautis proto balsu