Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XVI dalis)

QUOTE(pievu medus @ 2009 08 26, 16:29)
O Bodrume kainos aukštesnės, labiau europiečiams?

na nepasakyciau, kad labai jau aukstesnes g.gif
Atsakyti
sveiki Turkijos mylėtojai,nuo rugsėjo 8d. ko gero ir aš būsiu viena iš tų nebegalinčių gyvent be šios šalies biggrin.gif bent jau labai tikiuosi kad viskas bus thumbup.gif ir pamilsiu Turkija kaip Jus mirksiukas.gif norėjau pasiteiraut gal kas girdėjot apie Alanijos Remi viešbutį? visi čia taip prabangiai tik į 5* viešbučius traukia, o šis tik 3* tai nelabai ką ir randu apie jį g.gif
Atsakyti
QUOTE(niekshyte @ 2009 08 26, 17:11)
sveiki Turkijos mylėtojai,nuo rugsėjo 8d. ko gero ir aš būsiu viena iš tų nebegalinčių gyvent be šios šalies  biggrin.gif bent jau labai tikiuosi kad viskas bus  thumbup.gif  ir pamilsiu Turkija kaip Jus  mirksiukas.gif  norėjau pasiteiraut gal kas girdėjot apie Alanijos Remi viešbutį? visi čia taip prabangiai tik į 5* viešbučius traukia, o šis tik 3* tai nelabai ką ir randu apie jį  g.gif

Kiek spėjau perskaityti atsiliepimus tiek vokiečių, tiek anglų kalba raso, kad jaukus tvarkingas ir ramus viešbutis 4u.gif

Youtube įvesk Remi Hotel Alanya Turkey ten video šio viešbučio

Pataisykite jei klystu:
1. Vizos kainos: 15 EUR arba 20USD arba 10 GBP (geriausia GBP)
2. Raftingas (iš Kemero) apie 20 USD
3. Auto nuoma parai 50 EUR? (kiek mokėjote?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elevin: 26 rugpjūčio 2009 - 18:05
QUOTE(elevin @ 2009 08 27, 11:32)

3. Auto nuoma parai 50 EUR? (kiek mokėjote?)

Kemere 40 dol mekejau.
Atsakyti
Dar norėjau jūsų paklausti, kas keliavo su mažais vaikučiais, kuriems nepriklauso sėdima vieta...Ar visą laiką laikėte vaikutį ant rankų? Gal kas vežėtėe autokėdutėj? Ar realiai įmanomas toks variantas? g.gif
Visoms atsakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitele @ 2009 08 27, 15:14)
Dar norėjau jūsų paklausti, kas keliavo su mažais vaikučiais, kuriems nepriklauso sėdima vieta...Ar visą laiką laikėte vaikutį ant rankų? Gal kas vežėtėe autokėdutėj? Ar realiai įmanomas toks variantas? g.gif
Visoms atsakiusioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vaikui iki 2 metu vieta lektuve nera skiriama. taciau jei lektuvas neperpildytas - palieka laisva vieta salia jusu.
Atsakyti
Grįžom ir mes jau iš po atostogų. Kadangi važiavom tik paiilsėt, tai beveik visi grįžom priaugę svorio doh.gif lotuliukas.gif . Reportažą įdėsiu rytoj. Šiaip labai patiko ( Turkijoj buvau pirmą kartą) thumbup.gif
Atsakyti
Padėkite smile.gif Nerandu per paiešką to Antalijos regiono plano kur kažkuri buvote įdėjusi su lankytinomis vietomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2009 08 28, 08:16)
Padėkite smile.gif Nerandu per paiešką to Antalijos regiono plano kur kažkuri buvote įdėjusi su lankytinomis vietomis  4u.gif

user posted image 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 08 28, 11:30)
Į Marmarį. Turkijoje dar nebuvusi, tai visos vietos man vienodai geros, o po tokių darbo krūvių - tai bile gaučiau kur ant smėlio nugriūt ir šiltas vėjelis mane pamigdytų... biggrin.gif

Šiais metais mes taip pat lankėmės Marmaryje. Kaip sakė gidė, Marmario kainos visada kažkiek aukštesnės už pvz. Alanijos. Net lyros kursas skiriasi g.gif Aš jau kažkur buvau rašiusi, kad keityklose reikia pirmiausia paklausti kiek lyrų ruošiasi duoti už jūsų pinigėlį. Jei daug mažiau nei rašoma keityklos lentoje, drasiai keliaukite toliau. Mes radome ne vieną keityklą, kur už pakeitimą nepaėmė nei lito tongue.gif ( pirmoje palikome apie 10 lt. verysad.gif ) Na o pinigų nuimti nuo kortelės nebandėme. Vieną kartą atsiskaitinėjau kortele prekybos centre, tai kursas gavosi daug geresnis nei keitykloje 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi, smagu čia pas jus lotuliukas.gif , daug informacijos galima pasisemti thumbup.gif Į Turkiją ruošiuosi pirmą kartą, bet iškilo tokia problemėlė, sudarinėjant sutartis vienoje pavardėje įsivėlė klaida (praleista raidė), agentūroje teigia, kad iki 3 klaidų gali būti, bet abejoju ar nekils problemų aerouoste, gal kas nors, ką nors esate apie tai girdėję g.gif
Atsakyti
QUOTE(nora72 @ 2009 08 28, 14:03)
Sveiki visi, smagu čia pas jus  lotuliukas.gif , daug informacijos galima pasisemti  thumbup.gif  Į Turkiją ruošiuosi pirmą kartą, bet iškilo tokia problemėlė, sudarinėjant sutartis vienoje pavardėje įsivėlė klaida (praleista raidė), agentūroje teigia, kad iki 3 klaidų gali būti, bet abejoju ar nekils problemų aerouoste, gal kas nors, ką nors esate apie tai girdėję  g.gif

Agentura tikrai neklysta mirksiukas.gif Nera ko nerimauti. Be to, sutartis - smulkmena. Paprasykite, kad agentura pranestu organizatoriams teisinga pavarde ir elektroniniame biliete, kuri gausite, bus teisinga pavarde.
Atsakyti