Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XVI dalis)

QUOTE(Cobre @ 2009 08 27, 09:46)
Kemere 40 dol mekejau.

la,ar reikalinga kreditine Turkijoj nuomuojantis auto,ar koks uzstatas,ar kas nors?
Atsakyti
blush2.gif 4u.gif O kaip ten su rysio???prisiskambinsime i namus??? ax.gif I ar buna internetas???Gal geriau kompa paimti ir per skype paplepeti?? blush2.gif
Atsakyti
Kemere yra interneto svetaines, atrodo viesbutyje buvoir bevielis internetas, tele2 neblogai veike, tik kiek brangoki pokalbiai.SMS 70 ct, visas gavau ir mano visas gavo LT.
Atsakyti
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2009 08 29, 12:34)
la,ar reikalinga kreditine Turkijoj nuomuojantis auto,ar koks uzstatas,ar kas nors?

labuka, negali be manes, ane biggrin.gif
mokejom grynais, palikome pasa, bandeme deretis, kad nepalikti, bet i kalbas nesileido. bet viskas buvo ok, jokiu nesusipratimu. nuomavomes Maxwell agenturoje, kur jie ir keliones pardavineja, pas tuos pacius ir auto galima. atvarem masina anksciau, tai ir iki viesbucio parveze.

QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2009 08 29, 23:40)
nu paso as tikrai nepalikineciau geriau grynais   assa.gif

na, grynus sumokejome is karto, tada dar pasa ir tada i kelia.Del pinigu nesutiko, bandem kalbinti. Gal kitur butu buve kitaip, taciau cia mums tiko kaina, agentura zinoma, vat ir surizikavau smile.gif Nesakau, kad visi taip darykite, viskas bus ok, tikrai nedrisciau taip sakyti smile.gif Dabar bandau prisiminti, berods ten kortele negaima buvo atsiskaityti. Na, negarantuoju, as meciausi, mokejau ne as smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 29 rugpjūčio 2009 - 16:58
QUOTE(gesa @ 2009 08 30, 18:22)
Žiūriu rudeniop atsirado daugiau keliaujančių į Meryan'ą. Mes irgi ten pat trauksim... smile.gif

Mano drauge su seima Meryane buvo birzelio gale-liepos pradzioje, tai sake, jog tuo metu lietuviu buvo laaabai daug-sakau, gal del to, kad ten yra Novaturo seimos klubas, kur su vaikuciais uzsiima lietuve animatore 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuklute30 @ 2009 08 30, 17:58)
drinks_cheers.gif Pas mane lygiai toks pat mirksiukas.gif
Papildyta:
Mano drauge su seima Meryane buvo birzelio gale-liepos pradzioje, tai sake, jog tuo metu lietuviu buvo laaabai daug-sakau, gal del to, kad ten yra Novaturo seimos klubas, kur su vaikuciais uzsiima lietuve animatore 4u.gif

Tuo pat metu ten poilsiavo ir mano draugė (gal ta pati g.gif biggrin.gif ). O dėl šeimos klubo mes kiek pramovėm - pasirodo, jis dirbs tik iki rugsėjo 20d, o mes vykstam 26, tad lietuvės animatorės mano vaikai nebesutiks verysad.gif . Teks jiems mokytis nelietuviškai bendraut, gal labai daug keblumų jiems tai nesudarys, gestų kalba juk visur panaši... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gesa: 30 rugpjūčio 2009 - 18:51
Pasakykite prašau kiek maždaug laiko užtruksime išvežiodami visus po viešbučius nuo Antalijos oro uosto iki Kiriši miestelio 7 km už Kemero?
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2009 08 31, 08:40)
Pasakykite prašau kiek maždaug laiko užtruksime išvežiodami visus po viešbučius nuo Antalijos oro uosto iki Kiriši miestelio 7 km už Kemero?

Priklauso nuo to, kiek viešbučių pakeliui aplankysite smile.gif Mes užtrukom apie pusantros valandos
Atsakyti
4u.gif ir dar vienas klausimėlis, laikas nuo Lietuvos ten skiriasi valanda į priekį, ania blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2009 08 31, 08:53)
4u.gif  ir dar vienas klausimėlis, laikas nuo Lietuvos ten skiriasi valanda į priekį, ania  blush2.gif

Nea, toks pats kaip ir Lietuvoj smile.gif
Atsakyti
Kokia oro temperatūra spalį Turkijoje maždaug? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 08 31, 13:26)
Kokia oro temperatūra spalį Turkijoje maždaug? blush2.gif

Pabandyk pažiūrėti čia.
Atsakyti