Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XVI dalis)

Kaži ar ten yra galimybė kabri išsinuomoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2009 08 31, 12:21)
Kaži ar ten yra galimybė kabri išsinuomoti?   ax.gif

yra,yra galimybes,as jau ziurejau ir pigesniu ir brangiu yra mirksiukas.gif

QUOTE(elevin @ 2009 08 31, 12:35)
Kur žiūrėjai?   ax.gif

merginos buvo imetusios lankstinuku kopijas ir viena forumiete nufotkinusi stenda su auto nuomos kainomis viesbutyje i kuri mes vaziuosim...tai kainu tikrai yra ivairiu,pagal finansus..pamenu,kad BMW kabrioletas naujas 160 euru mirksiukas.gif bet rase merginos,kad senesniu maisnu kainos padorios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 08 31, 13:37)
merginos buvo imetusios lankstinuku kopijas ir viena forumiete nufotkinusi stenda su auto nuomos kainomis viesbutyje i kuri mes vaziuosim...tai kainu tikrai yra ivairiu,pagal finansus..pamenu,kad BMW  kabrioletas naujas 160 euru mirksiukas.gif bet  rase merginos,kad senesniu maisnu kainos padorios mirksiukas.gif

Niu jau ne... aš geriau masažą pasidarysiu už tokią kainą lotuliukas.gif ir dar parą su paprastesne pasivažinėsiu. Ir dar... kokia yra reali kaina nusidėrėjus už valandos atpalaiduojantį masažą? Manau išpradžių jie ten gerokai daugiau šauks g.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2009 08 31, 12:46)
Niu jau ne... aš geriau masažą pasidarysiu už tokią kainą  lotuliukas.gif ir dar parą su paprastesne pasivažinėsiu. Ir dar... kokia yra reali kaina nusidėrėjus už valandos atpalaiduojantį masažą? Manau išpradžių jie ten gerokai daugiau šauks  g.gif

taigi visokiu yra tu kainu,masinu modeliu ir pagal pagaminimo metus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir netikusi ieškotoja esu...Niekaip nerandu StopIt komentarų apie Daimą resort...Gal kas gali pagelbėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitele @ 2009 08 31, 18:25)
Na ir netikusi ieškotoja esu...Niekaip nerandu StopIt komentarų apie Daimą resort...Gal kas gali pagelbėti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na tu jau nurimk ir nieko nebeieškok biggrin.gif 4u.gif Patenkintas liko StopIt Daima, viskas ten gerai smile.gif Nuo jo vieno komentaro viešbutis nepasikeis ax.gif Kaip nepasikeis ir po Žilvino komentarų biggrin.gif Svarbu jūsų pačių nusiteikimas 4u.gif Jei norėsit, prikibt tikrai visur prie ko rasit, net ir labai gerame viešbutyje. Šiandien skaičiau 2 panelių atsiliepimus apie kažkokį viešbutuką (Turkijoje). Buvo jos ten tą patį mėnesį - liepą. Viena rašo, kad maistas labai įvairus, skanus, labai daug vaisių thumbup.gif Kita rašo, kad nėra ką valgyti, ant stalo padėtas vienas vaisius doh.gif Nu ir kuria tikėt? g.gif Optimistas patikėtų pirmąja, pesimistas - antrąja, o realistas ramiai užsisakytų viešbutį ir važiuotų pats viską išbandyti lotuliukas.gif Aš skaitydama komentarus apie savo išsirinktą viešbutį visuomet blogus atsiliepimus metu šonan ax.gif Man tokių nereikia lotuliukas.gif Pasiimu tik gerus thumbup.gif Juolab, kad viešbutis jau užsakytas, nieko nebepakeisi schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2009 08 31, 14:46)
Niu jau ne... aš geriau masažą pasidarysiu už tokią kainą  lotuliukas.gif ir dar parą su paprastesne pasivažinėsiu. Ir dar... kokia yra reali kaina nusidėrėjus už valandos atpalaiduojantį masažą? Manau išpradžių jie ten gerokai daugiau šauks  g.gif

Mes turkišką pirtį su masažais ėmėm pas vietinius ( nuvežė į Kemerą ) - mokėjom po 13 dolerių.
Pusryčių dėžučių tai nedavė- kai paklausiau - nusijuokė tik lotuliukas.gif .
Mašinų nuomoja prie viešbučio
Atsakyti
Cobre, nu smagu thumbup.gif

o aš rugsėjo 9 d. tėvus išleidžiu į AK-KA Hotels Kiris Alinda Beach thumbup.gif

gal kas ten buvot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 09 01, 13:59)
Cobre, nu smagu thumbup.gif

o aš rugsėjo 9 d. tėvus išleidžiu į AK-KA Hotels Kiris Alinda Beach thumbup.gif

gal kas ten buvot? biggrin.gif

Buvom šalia, kitam viešbutyje. Iš išorės labai gerai atrodė, ir ten veiksmas vyko oho ho thumbup.gif , net pavydas ėmė ax.gif . pas mus palygint labai ramu buvo
Atsakyti
Vakar netyčia namie radau Antalijos - Kemero apylinkių žemėlapį, kuris buvo ant auto-nuomos lankstinuko. Gal kam prireiks smile.gif

user posted image

Didesnį (ryškesnį) jo variantą rasite čia
Atsakyti
gal galit patarti kur kemere geriausia patirti turkiskos pirties malonumus? g.gif viesbutyje kur gyvensiu yra, bet manau ten bus l.brangu g.gif .gal kas nors galit patarti ir parekomenduoti? ax.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif gal kas gali patart Alanijoj kokia vietine kelioniu agentura, kad butu pigu, bet patikima thumbup.gif
Atsakyti