Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

Kokio sudejimo vyrai jums patinka?
Man asmeniskai, auksti ir stiprus, nes pati esu maza ir smulki.. smile.gif
Ar visoms patinka tie etaloniniai grazuoliukai, ypac tokie kaip kauno berniukai, einantys i soliariumus, besidarantys manikiurus; ir neissilavine, bet uztat turi pinigu, jega, "kieta" masina.. mad.gif Butent tokie ir nestokoja demesio.Gal teke buti kartu su tokiu vyru? Ka manote? cool.gif
Atsakyti
Man patinka stmboki vyrukai rolleyes.gif . Bet butina salyga- platus peciai. Antraip stambumas negrazus dry.gif .
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 04 02, 21:15)
Man patinka stmboki vyrukai rolleyes.gif . Bet butina salyga- platus peciai. Antraip stambumas negrazus dry.gif .

thumbup.gif man irgi tokie paccinka tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Neperkare, bet ir netaukuoti... Patinka gabaliuka aukstesni nei as. O is esmes tai svarbiau, koks jis zmogus tas vyras, o ne jo sudejimas.
Atsakyti
na o man tai poaukstis, sviesus, melynakis grazuolis thumbup.gif ........... toks mano vyras clap_1.gif
Atsakyti
Nu man patinka kauniečiai vyrukai, o ką? unsure.gif Vietoj, važiuoti toli nereikia... Atrodo, kad kitur vyrai neturi pinigų, mašinų, ir neina į soliariumus. Kažkoks kvailas pasakymas dry.gif

Man patinka postambiai, šalia tokių jaučiuosi lieknutė rolleyes.gif Tik man labai negražu, kai buvęs gana lieknas ar sportiškas vyras užsiaugina pilvą. Tada visas viršus sustambėja, o užpakalis ir kojos lieka nestoros.... Siaubinga....geriau jau visas sustorėtų.
Atsakyti
Zinot, kazkada ir mes su draugemis svarsteme, kokie vyrai graziausi...Bet keleta meteliu pagyvenusios seimyninio gyvenimo nusprendeme, kad svarbu, kad vyras butu tvarkingas savo isvaizda ir...... geras, istikimas, supratingas, mylintis, gerbiantis ir pan. O tie platus peciai, ispudingas uzpakaliukas ir visa kita tikrai ypatingo vaidmens nevaidina wink.gif Kaip mano viena drauge sako: "mano vyras buvo visame musu kaime graziausias, ir as del jo su konkurentem juodai kovojau. O dabar, kai 10 metu su juo reikia gyventi, pagalvoju, kad toki grazuoli buciau per 5 metrus ratu apejusi, kad buciau jo charakteri tuomet gerai zinojusi:)"Na cia taip pamastymai is realaus gyvenimo wink.gif
O siaip tai man tie vyrai nuo katologu virseliu nusoke, nu tipo kaip lelytes, tai viasai nepatinka.Na per saldus man jie. Labiau mane zavi vyriski vyrai, kad uz savo moteri pakovoti galetu thumbup.gif
O pats vyru vyras tai aisku yra mano thumbup.gif Na ir kas, kad pilvuka uzsiaugines, na ir kas, kad peciai ne tokie platus,bet jis yra MANO, vienintelis ir nepakartojamas jau 10 metu, tai va tongue.gif
Atsakyti
storuliukai ir praplike rolleyes.gif
Atsakyti
NEPATINKA SALDAUS GROZIO,MANEKENISKI VYRAI.PAZIUREJUS I JUOS BLOGA DAROSI.JIE GALVOJA,KAD AUSCIAU KITU YRA. VYRAS TURI BUTI VYRISKAS,STIPRUS,GRIEZTOKU BRUOZU,NEUZGOZTI MOTERS GROZIO,TVARKINGAS.
O SIAIP APIE VYRUS SAKO,KAD TIK UZ VELNIA BUTU GRAZESNIS... biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka aukšti ir stambūs vyrai. Būtinai tamsūs. Dievinu vyrų "kailį" - plaukuotą krūtinę. Tirpstu nuo tokių vyrų. Taip pat svarbus ir vyro pasitikėjimas savimi.
Atsakyti
o man patinka "ilgos kartys" biggrin.gif t.y. auksti (uz mane bent jau 10 cm aukstesni), kudi vaikinai:) o jeigu dar garbanoti.. ir su akinukais.. niam niam thumbup.gif niekaip saviskio neikalbu akinukus isigyt:| niekaip nesuprantu kodel vaikinai taip del ju kompleksuoja.. gi taip inteligentiskai atrodo wub.gif
Atsakyti
man patinka tokio kuno sudejimo kaip Alekna (lietuvos sportininkas)thumbup.gif
o jeigu dar kostiumuotas wub.gif

p.s. nesupratau cia apie kuno sudejima ar apie ishsilavinima blink.gif biggrin.gif ir ar apie zmogu kuri imtum i vyrus ar apie bitcha su kuriuo tik kuri laika padraugauti. cia manu yra du skirtingi dalykai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 03 balandžio 2004 - 18:52