Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

As labai norejau, kad mano vyras butu aukstas, na bent jau aukstesnis uz mane. O gavau zema, nors jis nera zemesnis, bet kai as bunu su aukstakulniais, tai bunu gerokai aukstesne. smile.gif
Taip pat labiau patinka storesni vyrai. Jau geriau butu su pilvuku, nei labai jau kudas. wink.gif Labi raumeningo nenoreciau. Taciau siek tiek raumenuku butu ne prosali smile.gif
Atsakyti
Visa laika trauke zemi, apvaloki, tamsus vyrai, bet jie kazkodel visai i mane neziurejo unsure.gif , visada uzsokdavau ant aukstu liesu sviesiu g.gif . Man patiko buckintis nepasistiebus, o vyras 190cm (kai as 157cm ph34r.gif ). Norejau vyro su pilvuku, o maniskiui toli grazu pilvas nesviecia (blembacki, geros apykaitos genai, nors ir kaip stengiuosi atmaitint!).
Dar patinka kietos subinytes (nieko baisiau, kai pastveri, o rankose teslos kavalkas ph34r.gif ).
Visada sakiau, kad mano vyras bus super plaukuotas garbanotas, o is tiesu jam jau dabar ner uz ko papest unsure.gif ..
Patinka plaukuota krutine, dailios rankos ir BUTINAI tvarkingi nagai.

Visai netraukia raumeningi dedes ir super liesi a la poetai... Ir manekeniski veidai (gal mano akys kreivai rodo, bet tikrai nesuprantu, kame tas ju grozis... )

Ir dar- turiu silpnybe grazioms nosims ir blakstienoms. Nu, negaliu blush-anim-cl.gif . Ne karta kokiam nepazistamam esu pasakiusi panasu komplimenta blush-anim-cl.gif

Na, bet net ir pati graziausia geriausia vyra nubrokuoja blogas kvapas dry.gif
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 04 04, 16:47)
o man patinka tokie , kuriu platus peciai, siaura subinyte, tvirti, bet liekni - net neisivaizduoju kaip jausciausi, jei koks gauruotas buivolas, uz mane 20 cm aukstesnis ir 40 kg sunkesnis ant manes ropstusi.....jausciau kazkoki diskonforta ir siaps bendraudama, galva uzvertus reiketu buti ir bijoti, kad i galva neduotu fear.gif

O tai kam jam ropstis, jei tau tai geriau iseitu wink.gif
Atsakyti
Man patinka vyriski vyrai- visada atkreipiu demesi i rankas- negaliu pakesti vyru moteriskomis rankomis, su super smailiais, arba trumpais pirstais, o jei dar nagu forma moteriska arba jie ilgi.....tai O my G..... apsivemti galiu! ph34r.gif ph34r.gif

Man patinka vyriskos rankos, auksti, labiau- brunetai, stambesniu kaulu (bet ne storuliai) ir selmisku akiu. Akys ir lupos taip pat svarbu. O svarbiausia- tai tvarkingumas.
Atsakyti
QUOTE (kendi @ 2004 04 03, 14:42)
NEPATINKA SALDAUS GROZIO,MANEKENISKI VYRAI.PAZIUREJUS I JUOS BLOGA DAROSI.JIE GALVOJA,KAD AUSCIAU KITU YRA. VYRAS TURI BUTI VYRISKAS,STIPRUS,GRIEZTOKU BRUOZU,NEUZGOZTI MOTERS GROZIO,TVARKINGAS.
O SIAIP APIE VYRUS SAKO,KAD TIK UZ VELNIA BUTU GRAZESNIS... biggrin.gif

Visiskai pritariu thumbup.gif Tie saldus savimylos manekenai man ne prie sirdies mad.gif Man patinka nei per liesi, nei per stori, na vopscim, aukso viduriukas thumbup.gif
Atsakyti
g.gif Man cia be jokiu sansu blink.gif sad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Bassvoice @ 2004 04 06, 07:58)
g.gif Man cia be jokiu sansu blink.gif sad.gif unsure.gif

Ko cia taip save nuvertinai? Gi nesi nei manekeniskas, nei netvarkingas (tokiu dazniausiai moterys ir nemegsta).

Kad ikvepciau optomizmo, siulau uzeiti i skyreli Arteja pasirodymas biggrin.gif
Atsakyti
O man visada patiko zemi tongue.gif nors visi buve vaikinai budavo auksti, tai kai pasigavau zema tai ir "apzendinau ant saves" biggrin.gif jis ir yra mano idealas clap_1.gif zemas, placiu peciu, tamsiu plauku, su kreivom, raumeningom, plaukuotom kojytem, plataus kaklo (kas man visada labai patiko...sexy thumbup.gif ), o kas svarbiausia, tai grazus apvalus subiniukas (ideciau subiniuko nuotraukyte, bet jauciu paskui tas mano "idealas" mane uzmustu).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunute: 10 gegužės 2004 - 22:02
Junute,nu super vyras pas tave. Grazus,ka bepridursi thumbup.gif
Atrodo kaip velniukas thumbup.gif Man tokie patinka,tik kad aukstas butu.
Atsakyti
man patinka stori, labiau tamsus nei sviesus, melynakiai. nepastebiu vyru uzpakaliu, nesvarbu, turi ar ne raumenu. nemegstu : labai liesu, klisom kojom, neapzelusiu, ilgaplaukiu, rudakiu.
salia liekno vyro jausciausi begemotu, nu bet jo svoris neturetu but daugiau nei 130 kg. pageidautina, kad ugis butu nuo 180 cm. thumbup.gif
nors apibendrintai galiu pasakyt, kad man vyru isvaizda -paskutinej vietoj. svarbu, kad protingesnis uz mane butu. ir nesmirdetu.
Atsakyti
[QUOTE]man patinka stori, labiau tamsus nei sviesus, melynakiai. nepastebiu vyru uzpakaliu, nesvarbu, turi ar ne raumenu. nemegstu : labai liesu, klisom kojom, neapzelusiu, ilgaplaukiu, rudakiu.
salia liekno vyro jausciausi begemotu, nu bet jo svoris neturetu but daugiau nei 130 kg. pageidautina, kad ugis butu nuo 180 cm.
nors apibendrintai galiu pasakyt, kad man vyru isvaizda -paskutinej vietoj. svarbu, kad protingesnis uz mane butu. ir nesmirdetu. [QUOTEVB]

As tai salia storo vyro jausciausi kaip salia begemoto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man skirtingais gyvenimo tarpsniais patinka skirtingi vyrai. Vienu metu patiko stambūs ir aukšti, du apturėjau, tai prireikė mažesnio , bet gražios figūros su kuriuo dabar esu ir esu ganėtinai patenkinta.
Atsakyti