Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

jeigu kalbeti apie isvaizda tai man patinka vidutinio ugio, sportiski, bet jokiu budu ne stambus vyrai, pageidautina ilgaplaukiai ir dzinsuoti wink.gif

nepernesu stambiu, ypac storu, barzduotu ir kostiumuotu.

Atsakyti
O man patinka kostiumuoti! Ypac kai zinai, kad po kostiumu slepiasi istreniruotas uzpakaliukas ir presas ir raumeningos rankos. Na, jei vyras be istreniruotu raumenu - jis ne vyras. Gamta dave ir taip raumenu, jei vyras tingi truputi pasitreniruoti tai jau nekas ....

Kam patinka stori ir pilvoti?
Kaip atrodo jusu Vyrukai?
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 04 02, 21:39)
storuliukai ir praplike rolleyes.gif

Galiu pasiulyt!!! Mano mazelis. Pilvukas minkstas, kojutes rincuotos, mazas ir storas ir plaukai neypatingi.

Tiesa, plike jau vel apzele sviesiais pukais, tai turbut netiks dry.gif O vat pries pusnetuka butu buves pats tas biggrin.gif

Man irgi tokie patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 balandžio 2004 - 21:26
Dievinu vyrus aukstus,leknus,bet nekudus,juodais plaukais,rudu akiu... wub.gif
Mano vyras 186cm,leknas ir grazus....Rudos odos,ir graziai sudetas wub.gif
Atsakyti
man patinka normalus, 180cm, tamsus vyriokai, zydrom akytem smile.gif
Atsakyti
Man patinka stori (ne per daug), patinka stambus, gali buti vidutinio ilgio, tamsus, rudu akiu, bet nebutinai, apzelusia krutine. Niekad nepatrauks ilgas, kudas, baltas (albinosas) ir dar garbanotas blink.gif ohmy.gif Ir tie raumenu kalnai irgi nelabai veza, man labiau spurgos minkstuteles patinka rolleyes.gif
Atsakyti
jeigu kalbam apie vyro fizini "grozi" atmetant kitus dalykus (kurie beje svarbesni) tuomet taip:
stambus, kad butu galima apkabinti, turetu mesos ir jegos, o ne koks kaulu viniotinis
ugis nesvarbu, geriau, kad uz mane zemesnis nebutu
kad kojos plonos nebutu
trumpi plaukai
veido bruozai vyriski - didele nosis, stambus smakras ir jokiu budu ne leliskas veidas
gauruotas kunas
vienzo turi stipriai skirtis nuo moters
Atsakyti
o man patinka tokie , kuriu platus peciai, siaura subinyte, tvirti, bet liekni - net neisivaizduoju kaip jausciausi, jei koks gauruotas buivolas, uz mane 20 cm aukstesnis ir 40 kg sunkesnis ant manes ropstusi.....jausciau kazkoki diskonforta ir siaps bendraudama, galva uzvertus reiketu buti ir bijoti, kad i galva neduotu fear.gif
Atsakyti
As ne isranki wink.gif Man svarbu, kad tik uz mane grazesnis, plonesnis ir zemesnis nebutu. O visa kita ne taip jau ir svarbu. Plauku, akiu spalva man visiskai dzin. Va prisiminiau, man labai grazu kai vyras praziles bet ne praplikes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 04 04, 17:21)
Va prisiminiau, man labai grazu kai vyras praziles bet ne praplikes. smile.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif aaaaaaaaaa, jauciu zinai toki posaki: plike galvon - velnias uodegon.. laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ar kazkas panasaus, jau geriau zilas, nei koks lovelasas plikiukas...o mano pirmoji meile visa laika skusdavosi po britva laugh.gif laugh.gif nieko blogo, kad plikas buvo....
Atsakyti
Tai kad posakis yra "žilė - galvon, velnias - uodegon" laugh.gif laugh.gif laugh.gif Čia vis apie tuos 40 - mečius, kuriuos vidurinio mažiaus krizė užklumpa ir jie uodegos nenuvaldydami ant jaunesnių puola laugh.gif laugh.gif
O man visiškai nesvarbi vyro išvaizda, svarbu, kad jis būtų tvarkingas, tiek išoriškai, tiek vidujai...( ir būtų tvarkingi ne tik drabužiai, bet ir kūnas (na, nusiskutęs, be styrančių iš nosies gyvaplaukių, suatisytais dantimis irpan. ))

Jei būtų kokia vyrų mugė, tai aišku griebčiau aukštoką, normalaus sportiško (sveiko proto ribose) sudėjimo tamsiaplaukį vyrioką thumbup.gif , bet jei tokie jau būtų išgraibstyti, tai tada nespjaučiau ir į žemesnius, riebesnius ir pan. Man nepatinka labai liesi vyrai ir pliki (praplikę), o jei dar liesas ir aukštas( irjei dar plikas), tai visai blogai (šalia tokių aš jaučiuosi amžina karve ir net nežinau kodėl....) protest.gif Mane nuo labai liesų žmonių pykina, negaliu žiūrėt, atmaitinti norisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 05 balandžio 2004 - 07:42
QUOTE (Noa @ 2004 04 03, 21:23)
Galiu pasiulyt!!! Mano mazelis. Pilvukas minkstas, kojutes rincuotos, mazas ir storas ir plaukai neypatingi.

Tiesa, plike jau vel apzele sviesiais pukais, tai turbut netiks dry.gif O vat pries pusnetuka butu buves pats tas biggrin.gif

Man irgi tokie patinka thumbup.gif

normaliai thumbup.gif tokie patys geriausi
Atsakyti