Kadangi esu pati mažutė, tai prie manęs beveik visi vyrai aukšti . Ir manasis nors ir nepasakyčiau, kad aukštas, bet man pats tas. Nepatinka džiūvėkai . O šiaip kai gerai pamastau, tai laibai sportiškas ir labai pasitempęs jei būtų (nors sportuoti maniškis taip pat labai mėgsta) nepatiktų man, nes bendrą vaizdą susidarau toks šaltas saldainiukas, o tokie man irgi Išvada tokia, man patinka tokie kaip mano vyras , o toks jis vienas vienintelis
man ir patinka vyrai kaip murai is stuomens ir is liemens maniskis aukstas ir tvirtas, tai su juo super saugi jauciuosi neisivaizduoju salia saves smulkaus ir zemaugio, net lygaus su savim neisivaizduoju, turbut pati jausciaus motera-gigante
Būt prancūziška pora irgi ne man, žodžiu pageidautina ne žemesnis nei 1,80, kūdenos irgi nepatinka, jau geriau kad pilvukas būtų, kad tik ne kūdesnis už mane(164/50)
As visada sakydavau kad man patinka auksti, tamsaus gymio vyriskiai bet taip gyvenimas susikloste kad dabar maniskis nei aukstas, nei tamsus sakyciau netgi zemas 1.70 bet kadangi pati esu tik apie 1.60 tai nelaikau to problema bet uz tai rimtai uzsiema sportu(kartais net atrodo kad per daug rimtai) ir turi tvirta kuna .......... bet svarbiausia kad sirdziai mielas
man patinka auksti,pasportave berniukai ,tokie kurie turi raumenuku aisku grazu kai vyras yra tamsus.nu soliariuminiai berniukai tai tikra veeeeeeee,nepatinka ne ne ne
O man tai kazkas negerai, kaip drauges sako Nes mano svajomiu sudejimo vyriokas - stambus, toks meskinas Ir nezinau nuo ko tai - jau nuo pat gimimo zinojau, kad mano vyrioks bus stambus Gal tai Mikes pukuotuko itaka? Jis gi toks gerasirdis buvo, tai ir mane traukia prie apvalainiu stambesne man atrodo mielesni O siiap tai jauciu tai del to, kad pati ne kudute vat, Merunas, is Kelio i zvaigzdes, puikiai pretenduotu i mano jaunikius o kad dar jo vidu, tai is vis
na man, kaip ir daugumai manau, labiausiai tvirto sudejimo vyrukai plati krutine, peciai (!), tvirtos kojos ir rankos... mmmm. na zodziu, gaunasi maniskis
na kadangi pati esu gan auksta ir tikrai ne skeletas, tai apie vyrus dziuvesius net nekalbesiu(ne itin malonu butu jaustis kaip kokiai kinkgkongei salimais ) patinka auksti, stambus, tvirto sudejimo vyrai...teslainiukas (subiniukas) neslepsiu taip pat uzima svarbia vieta
o man nepatinka visiskai suglebe nukarusiais pilvais ar sudziuve vyrai... taip pat negaliu pakest vyru-narcizu, kurie galetu prie veidrodzio staipytis valandu valandas... taciau vyras turi buti tvarkingas, bet proto ribose.. patinka tamsus, aukstesni uz mane ir sportiski vyrukai...
Mano brangiausias tobulo sudejimo visada norejau,kad butu kunas treniruotas ir gavau toki..mm..
Labai nepatiktu su pilvuku ir dvigubu pagurkliu fee (ir nepradekit sakyti,kad palauk,pagyvensit toks bus, galiu kirsti lazybu,kad tik ne jis, nes pamishes del sveiko gyvenimo budo ir sporto) del ugio,tai svarbiausia,kad galeciau su aukshtakulniais buti uz ji bent siek tiek mazesne. Pavyko !
I'm only responsible for what I say not for what you understand!
Mano brangiausias irgi yra mano svajonių vyras . Aukštas, neblogai pasportavęs , pečiai platūs, o užpakaliukas koks sexovas....... Mmmmm. Kojos tvirtos..... (užsisodina mane kas vakarą ant pečių ir pritūpimus daro ) Visada pasitempęs, tvarkingas. Ir dar be viso to, idealus vyras šeimoje!!!! Žodžiu, tikras svajonių princas . Ne veltui aš jį iš pirmo žvilgsnio įsimylėjau.....
OI man tai vyrai patinka auksti, bet ne per daug na kad nevirsytu 1.90m. placiu peciu, tvirto sudejimo, tamsiaplaukiai, rudaakiai. Labai nepatinka dziusnos ir kazkodel manes netrauke blondinai, nes kai kuriu blakstienos buna baltos, o tai jau