Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

Man gražūs aukšti, plačiapečiai, stambūs, bet nesuglebę vyrai blush2.gif
Atsakyti
as irgi anksciau ziurejau tik i aukstus .. ir jau visad sakiau kad maniskis tai tikrai labai aukstas bus , paziurekit kokia mano tevai grazi pora (mama 160, tetis 195 doh.gif doh.gif )
Dar toki draugysciu "sarasa turejau": 188, 195 , 199 , 206.... bigsmile.gif
Ir kagi- kagi turiu dabar 178 gal cool.gif
Bet uztat atradau naujus pojucius, kai priejusi prie mylimojo galiu ji pabuciuoti kada as noriu.. ax.gif ax.gif o ne tik kada jis sugalvoja doh.gif
Dar apie tamsiaplauki itala svajojau , o maniskis pilku plauku ir ala "ciukcisku" bruozu , nzn net kaip paaiskint (nu i dima bilan jis siek tiek panasus )
Zodziu pats graziausias ir nuostabiausias vyras visame pasaulyje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulitta @ 2006 07 19, 20:21)
as irgi anksciau ziurejau tik i aukstus .. ir jau visad sakiau kad maniskis tai tikrai labai aukstas bus , paziurekit kokia mano tevai grazi pora (mama 160, tetis 195  doh.gif  doh.gif )
Dar toki draugysciu "sarasa turejau":  188,  195 , 199 , 206.... bigsmile.gif
Bet uztat atradau naujus pojucius, kai priejusi prie mylimojo galiu ji pabuciuoti kada as noriu.. ax.gif  ax.gif o ne tik kada jis sugalvoja  doh.gif
Dar apie tamsiaplauki itala svajojau , o maniskis pilku plauku ir  ala "ciukcisku" bruozu , nzn net kaip paaiskint (nu i dima bilan jis siek tiek panasus )
Zodziu pats graziausias ir nuostabiausias vyras visame pasaulyje  wub.gif  wub.gif  wub.gif

va, va, taip ir būna su tais ,,idealais". juk nevaikščiosi ir nematuosi vyrų pagal idealo ,,kriterjus", atitinka ar ne. galima numanyti, kokie vyro bruožai labiausiai jaudina, bet tikrovėje gali jaudinti visiškai kas kita tongue.gif
Atsakyti
man irgi patinka stambūs, plačiais pečiais, aukšti...
nors paskutiniu metu kažkaip ir į lieknesnius pradedu žiūrėti blush2.gif svarbiausiai, kad vyras turėtų "cinkelį"- pasižiūri, ir kojos linksta, ir visai nesvarbu kokia išvaizda, ir ką pastebėjau...tą "cinkelį" tikrai turi ne etaloniniai gražuoliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai tokie raumenyngi patinka, "prisikačialine", nebūtinai aukšti blush2.gif

O gavau vyra visai beveik be raumenų ir be pečių, ale geras žmogus, nors tu ką ir pilvūzo atsikratė, kurį prieš gerą pusmetį buvo užsiauginęs, nuo alaus, nujaučiu arba nuo uošvienės cepelinų g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulitta @ 2006 07 19, 19:21)
as irgi anksciau ziurejau tik i aukstus .. ir jau visad sakiau kad maniskis tai tikrai labai aukstas bus , paziurekit kokia mano tevai grazi pora (mama 160, tetis 195  doh.gif  doh.gif )
Dar toki draugysciu "sarasa turejau":  188,  195 , 199 , 206.... bigsmile.gif
Bet uztat atradau naujus pojucius, kai priejusi prie mylimojo galiu ji pabuciuoti kada as noriu.. ax.gif  ax.gif o ne tik kada jis sugalvoja  doh.gif
Dar apie tamsiaplauki itala svajojau , o maniskis pilku plauku ir  ala "ciukcisku" bruozu , nzn net kaip paaiskint (nu i dima bilan jis siek tiek panasus )
Zodziu pats graziausias ir nuostabiausias vyras visame pasaulyje  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o as taip pati esu neauksta, bet negaliu sakyt, kad baisiai jau man patiko auksti vyrai, bet kazkodel kai pagalvoju visi tokie perauge pas mane buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na galu gale ir istekejau uz auksto, mano ugis 1,63 o jo 1,95 m doh.gif Kaip krepsininkas ir sokeja atrodom. Man nesakyciau kad labai patiko auksti, o jam nelabai patikdavo mazos merginos, bet sirdelei neisakysi wub.gif
Papildyta:
Pamirsau dar, vat kam likau istikima. Man LABAI nepatinka plaukuoti vyrai. Nezinau kodel bet slykstu, veaa. Visada sakiau kad jau mano vyras nebus plaukuotas, tai taip ir nutiko, plauku turi ant galvos daug, o visur kitur kur nereikia ju ir nera. Man labai baisu kai vyrai apzelusiom krutinem, peciais, nugarom, o baisiausiai kai ir uzpakaliai apzele lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man jie tokie kaip bezdzioniukai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2006 07 21, 11:12)
o baisiausiai kai ir uzpakaliai apzele lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Man jie tokie kaip bezdzioniukai atrodo smile.gif

Oho blink.gif tokio ,,egzemplioriaus" dar nebuvau sutikus ...

Maniškis neplaukuotas, faina biggrin.gif
Atsakyti
Platūs pečiai,plati krūtinė(apžėlus),aukštas,matomi ir užčiuopiami bicepsai tripsesai fitness4.gif .O kas dėl svorio,tai gražu kai vyras stambaus sudėjimo,bet nestoras.(Grynai mano vyras thumbup.gif )
Depiliuotų,soliariumuose besikaitinančių nemėgstu,nes tai moterų reikalas.
Atsakyti
man tik stambaus sudejimo traukia aki. nezinau kodel, bet taip yra. smile.gif vyro idealas Vin Diesel thumbup.gif
Atsakyti
Aukštas ir lieknas wub.gif
Atsakyti
o man pastebejau aki traukia visokie...
4u.gif
buvo labai kudi..
dabar su pilvukais..
ir man plaukuotos kojos nerealiai gerai nuteikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif megstu siek tiekaukstesnius uz save- t,.y. ne per aukstus- gerokai patogiau biggrin.gif
kazkodel auksti ir liekni ir tokie ispuoseleti man tik paziureti grazu.. bet vat jie kazkokei sterilus atrodo..o jei dar po soliariumu...
fe...
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2004 04 02, 23:05)
Kokio sudejimo vyrai jums patinka?
Man asmeniskai, auksti ir stiprus, nes pati esu maza ir smulki.. smile.gif
Ar visoms patinka tie etaloniniai grazuoliukai, ypac tokie kaip kauno berniukai, einantys i soliariumus, besidarantys manikiurus; ir neissilavine, bet uztat turi pinigu, jega, "kieta" masina.. mad.gif  Butent tokie ir nestokoja demesio.Gal teke buti kartu su tokiu vyru? Ka manote? cool.gif

man tai kuo stambiau ax.gif
thumbup.gif
Atsakyti