man patinka tik auksti
dar reikia kad butu pasportave ir sviesiaplaukiai ( va mano kaip tik toks)
o siaip visom savi vyrai graziausi
Man patinka auksti, tvirti (kad galetu mane pakelti), tamsiaodziai ir pliki. Ir kad plastakos ir pedos nebutu moteriskai dailios.
Mano draugas vos aukstesnis uz mane (~175), tvirto sudejimo, tamsiaodis
ir plikas, ir rankos ir pedos pas ji dideles kaip pas kolukieti
bet kadangi pati esu gan stambios strukturos, tai dievinu kai mano delniukas (siaip tai visas delnas, bet lyginant su juo - delniukas) paskesta jo delne
Mano draugas vos aukstesnis uz mane (~175), tvirto sudejimo, tamsiaodis
Man tai patinka placiu peciu,plati krutine,tvirto kuno sudejimo-jau geriau siek tiek stambesnis nei kudas..
man kazkodel labai negrazu kai vyrai buna kudi ir dar ne vieno plauko kaip pas moteri kokia..
nu ne mano skonio ir viskas...
mano skonio vyras turi buti prisiziurejas,pasitempes,neilgais plaukais,siaip tai grazu tamsesnio gymio,bet ne tie soliariuminiai grazuoliukai...
Šiaip išvaida nėra esminis dalykas, bet geriau, kad būtų pakankamai aukštas. Tiek buvęs, tiek dabartinis draugas yra aukšti ir liekni...
O šiaip svarbu, ką dūšioj turi.
O šiaip svarbu, ką dūšioj turi.
Siaip tai sudejímas man ne itin svarbu. Man daug svarbiau, kad vyras turetu gera humoro jausma ir neieskotu zodzio kisenej. Tuo mane maniskis ir "nuginklavo"
O siaip cia kazkas rase apie tai, kad nepatinka vyrai su moteriskomis rankomis. Kaip nekeista, man irgi. Atrodo kvaila, bet kazkodel taip yra. Tada man ir visas vyras tampa kazkoks nevyriskas
O siaip cia kazkas rase apie tai, kad nepatinka vyrai su moteriskomis rankomis. Kaip nekeista, man irgi. Atrodo kvaila, bet kazkodel taip yra. Tada man ir visas vyras tampa kazkoks nevyriskas
man patinka kresnoki, gali buti siek tiek apkunus (bet ne lasiakais nukarusiais) vyrukai, nebutinai auksti, gali buti siek tiek zemesni uz mane, bet kresni:) ir dar patinka kai delnai yra tokia stambus, kad kai apkabina jaustusi... ir stambesnem lupom
Auksti,bet nelabai stambus.
Auksti, sportuojantis, turintis humoro jausma, svarbu kad man butu malonu su juo bendrauti. Nepatinka kudi vyrai ir tokie kurie is saves labai jau didelius grazoliukus stato, o galvoje vejas svilpia