Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

o man, o man... man patinka tokie, kad malonu ziureti butu.. jeigu visa gyvenima reikia ziureti i nukarusi pilva ar i raudona nosi kur pirma nosis ateina paskui zmogus..
Nu nesakykit kad isvaizda nesvarbu. ji svarbu taip kaip ir svarbu charakteris. charakterio ir isvaizdos komplektas suzavi.
Man patinka tokie, kuriuos pamatai ir atsiminsi kaip jis atrodo, o ne tokie kur isblunka is atminties po minutes. sviesus greit isblunka. sukuosena pirmu numeriu irgi. o vat tamsus... ir dar tamsiom akytem... o jeigu dar toks kad nereikia galva pakelt aukstai kad pamatytum veida, arba pasilenkt.. , ir jeigu rubas graziai gula ant kuno...
Atsakyti
Xi xi, as salia savojo kaip dvidure spinta, o kai buvau nescia tai kaip visa sekcija wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunute: 06 balandžio 2004 - 19:51
QUOTE (giga @ 2004 04 06, 13:14)
o man, o man... man patinka tokie, kad malonu ziureti butu.. jeigu visa gyvenima reikia ziureti i nukarusi pilva ar i raudona nosi kur pirma nosis ateina paskui zmogus..
Nu nesakykit kad isvaizda nesvarbu. ji svarbu taip kaip ir svarbu charakteris. charakterio ir isvaizdos komplektas suzavi.

Man atrodo, kad isvaizdoje svarbu tvarkingumas. Tik tiek. Nes pvz as pazistu grazu, atletiska vyra, kuris....musa savo zmona sad.gif. Arba kita labai isvaizdu ir tvarkinga, kuris turi meiluze(tai tikrai irodyta). Na jie tikrai grazus, bet ar susizavetumete tokiais? Abejoju... Visdel to as uz tai, kad pirmoje vietoje yra charakteris ir vertybes:super Nu cia tik mano subjektyvi nuomone g.gif wink.gif
Atsakyti
Man tai mano vyras thumbup.gif thumbup.gif
thumbup.gif atitinka mano ismieras! thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
Na tai papasakok, papasakok, koks tas tavo vyras? wink.gif
Atsakyti
Pirmiausia tai vyras turi buti VYRISKAS. Nepatinka man "mergiski" vyrai dry.gif. Taip pat svarbu yra ugis, nepatinka man zemi vyrai...kazkaip nesiziuri, tokie mazuciai, menkuciai atrodo.
Nu vienu zodziu toks, kaip mano katinelis: aukstas, placiapetis, nei per kudas, nei per riebus, melynu akiu ir svarbiausia labai VYRISKAS thumbup.gif
Atsakyti
sad.gif Jooo g.gif Variantų daug, bet nė vienam netinku sad.gif Kūdas, mažas, siauri pečiai, moteriški pirštai, ne itin tvarkingas, be jumoro jausmo, neapžėlęs ir t.t., kitaip sakant - tinkamas tik šaltienai sad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neutralas: 21 balandžio 2004 - 07:05
laugh.gif laugh.gif šaltienai laugh.gif
Atsakyti
Va va, man irgi vyriski vyrai labai patinka smile.gif
Atsakyti
Man irgi mano vyras thumbup.gif

Aukštas, lieknas, sportiškas, lygiu pilvu ir gražiu užpakaliuku, mažai apžėlęs (gauruotų nemėgstu)...

O iš tikro, tai tik fizinė pusė, aišku, gerai, kai malonu ir pažiūrėt, ir paliest ir prisiglaust..., bet jeigu malonu tik pažiūrėt, tai šnipštas iš tokio vyro.

Kai bendravau su vaikinu, kuris atsikišusį pilvuką turėjo, nu tai nepatiko vien dėl to, kad pvz. apsikabini ir lieki įsirėmus į jo minkįtą pilvą, prie viso kūno niekaip neina prisiglaust, nu nebent jis labai smarkiai įkvepia ir įtraukia savo pilvą laugh.gif .
Atsakyti
Man patinka auksti, stiprus, tvirtomis rankomis ir, pageidautina, nekreivomis kojomis... smile.gif
Bet uzvis labiausiai istirpstu pries vyrus su humoro jausmu. Tada jokie fiziniai dalykai reiksmes nebetenka. Arba bent jau tampa ne tokie svarbus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (neutralas @ 2004 04 21, 07:05)
sad.gif Jooo g.gif Variantų daug, bet nė vienam netinku sad.gif Kūdas, mažas, siauri pečiai, moteriški pirštai, ne itin tvarkingas, be jumoro jausmo, neapžėlęs ir t.t., kitaip sakant - tinkamas tik šaltienai sad.gif unsure.gif

na jau, na jau wink.gif

man tiktu lieknas, dailiais moteriskai pirstais ir nedaug apzeles wink.gif rolleyes.gif
dar butu cool ilgi plaukai ir odines kelnes
Atsakyti