Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

Man patinka vyriško sudėjimo vyrai - stamboki ir aukštoki 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovistoma: 18 liepos 2007 - 09:41
QUOTE(com @ 2007 07 17, 15:50)
Taip seniai buvau Kaune, kad net nezinau kaip atrodo grazuoliukai kaunieciai, kokie ju skiriamieji bruozai?  rolleyes.gif

man siaip irgi idomu pasidare unsure.gif kurie gi cia grazuoliukai tokie ypatingi kazkuo blink.gif visa gyvenima kaune gyvenu bet pastebejau tik kad jie daugmaz kaip ir visur vieni grazuoliukai, kiti siaip puse velnio, treti lauciai, o kiti isvis kaip is siaubo filmo ateje... na bet visur tokiu yra ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovistoma @ 2007 07 18, 10:41)
Man patinka vyriško sudėjimo vyrai - stamboki ir aukštoki  4u.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
o man patinka paprasti vyrukai.. ax.gif ne per kudi, bet ir ne su per daug raumenu.. visai patinka pilvukas kai yra, bet ne nuo alaus rolleyes.gif o ugis turetu buti iki 1,85m thumbup.gif
Atsakyti
kadangi pati esu auksta tai mano vyriokas turetu buti uz mane aukstesnis... raumeningas, graziu plauku, ir dar karta raumeningas. ir akites turetu buti grazios ... blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 07 17, 15:50)
Taip seniai buvau Kaune, kad net nezinau kaip atrodo grazuoliukai kaunieciai, kokie ju skiriamieji bruozai?  rolleyes.gif

Temos autore pirmoje zinuteje papasakojo kokie tie kaunieciai ...
Atsakyti
Man patinka kai vyro peciai platus, nes atrodo kad toks vyras yra stiprus. ax.gif
O vat auksti ir kudi schmoll.gif
Atsakyti
Aukštas, lieknas, žavinga šypsena, ramus tvirtas balsas.... mmm... Kaip tik tokį ir turiu ax.gif
Nepatinka pernelyg raumeningi, apžėlę (kai net pačiai plaukuoti).
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2007 07 20, 22:56)
Aukštas, lieknas, žavinga šypsena, ramus tvirtas balsas.... mmm... Kaip tik tokį ir turiu ax.gif
Nepatinka pernelyg raumeningi, apžėlę (kai net pačiai plaukuoti).

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Patinka aukšti, liekni, biški pasportavę rolleyes.gif
O nepatinka stambūs, pilvoti, maži, dar labai nepatinka kūdi vyrai su mažom galvom biggrin.gif
Atsakyti
Patinka vidutinio ūgio, kresni vyrukai. Negaliu pakęsti ištysusių kūdenų. Negražu man. Man patinka didelės vyro letenos ir gražus balsas. Pilvukas sakyčiau netgi privalumas lotuliukas.gif
Atsakyti
kuri noretu su dainininku Deiviu praleisti kartu nakti? cool.gif
Atsakyti
Nepatinka berniukai saldainukai, o patinka auksti tvirto sudejimo ir turintis pilvuka vyrai wub.gif
Atsakyti