Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

QUOTE(Viesulas @ 2007 07 21, 20:49)
kuri noretu su dainininku Deiviu praleisti kartu nakti? cool.gif

Bene juokauji? lotuliukas.gif Nieko prieš jį neturiu nu bet.... sorry tikrai ne tongue.gif
Atsakyti
Patinka aukšti, normalaus kūno sudėjimo, t.y. nei per stori nei per ploni (nors geriau storesnis nei visiškai kūdas rolleyes.gif ) ax.gif labiausiai mano akį traukia vyro rankos ax.gif plaštakos, natūralūs raumenukai. Man žiauriai nepatinka labai užsisportavę dry.gif
Atsakyti
Na as pabusiu ta is daugelio turbut, kurioms patinka raumeningi vyrukai.. ax.gif Nepatinka tokie kudi ir auksti - juokingi kazkokie.. rolleyes.gif
Atsakyti
O sako, kad moterys neišrankios... Paskaičius komentarų taip nepasakyčiau smile.gif Man tai mergina miela gali pasirodyti visiškai nepriklausomai nuo to ar ji aukšta, ar žema, plona it kartis, ar apvalesnė, su didele ar maža krūtine, tamsiaplaukė, šviesiaplaukė, mėlynakė, rudaakė, įdegus, neįdegus... Svarbiausia, kad kažkuom sužavėtų, turėtų kažkokį išskirtinį bruožą, kuris "užkabintų"... Tai gali būti šypsena, mimika, balsas, manieros, eisena, netgi koks defektas...
Atsakyti
QUOTE(Maironis @ 2007 07 23, 11:40)
O sako, kad moterys neišrankios... Paskaičius komentarų taip nepasakyčiau smile.gif Man tai mergina miela gali pasirodyti visiškai nepriklausomai nuo to ar ji aukšta, ar žema, plona it kartis, ar apvalesnė, su didele ar maža krūtine, tamsiaplaukė, šviesiaplaukė, mėlynakė, rudaakė, įdegus, neįdegus... Svarbiausia, kad kažkuom sužavėtų, turėtų kažkokį išskirtinį bruožą, kuris "užkabintų"... Tai gali būti šypsena, mimika, balsas, manieros, eisena, netgi koks defektas...

bet tai tema kita, todėl ir kalbama apie visai ką kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maironis @ 2007 07 23, 12:40)

Pritariu Aistelei, juk tema ne apie tai kas "užkabina" vyriškyje, o koks sudėjimas mielesnis akiai smile.gif
Atsakyti
Patraukliausias vyras mano akiai - normalaus kūno sudėjimo, "neužsisportavęs"(aš matyt nenormali, bet man tai negražu ir nė kiek nepatrauklu biggrin.gif ), bet ir ne tešlius. Gražiausia - kai iš prigimties nelinkęs storėti, tada ir raumenukai tokie natūralūs ir rankos labai gražios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 23 liepos 2007 - 19:05
Kai įsymylėjau tai nežiūrėjau ar jis raumeningas ar stambus. taip ir ikišiol myliu, bet pastebėjau kad jis yra aukštokas ir stambokas. Vadinasi toks ir patinka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maironis @ 2007 07 23, 11:40)

Mergina tai gali pasirodyt miela, bet seksualiai užkibsi vis viena ant sau patinkančio tipo, kad ir kaip čia bandytum apsimest, kad tau visvien. Ir be abejonės, kad į žmonas gali imti visai ne tau geidulį keliančią merginą, o tą "užkabinančią", nes lovoj praleidi kur kas mažiau laiko nei šiaip su žmogum, bet pamačius savo tipo paną, seilės vis viena ims varvėti wink.gif
O mes čia būtent apie geidulius ir šnekam, o ne apie bendrą gyvenimą. Tiesa, kai kurios lieka korektiškos ir teigia, kad jom visvien. Arba jų vyrai labai nepanašūs į tą geidulingą variantą, ir kartais SM paskaito, tai dėl visa pikta patyli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 07 21, 19:49)
kuri noretu su dainininku Deiviu praleisti kartu nakti? cool.gif

o tu turi ka nors pries ji? Man jis laaabai grazus kaip vyras, ypac jo akys, tik ugio truputi truksta ir tiek.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina_nr_1: 25 liepos 2007 - 07:46
QUOTE(stripulis @ 2007 07 25, 02:21)
Mergina tai gali pasirodyt miela, bet seksualiai užkibsi vis viena ant sau patinkančio tipo, kad ir kaip čia bandytum apsimest, kad tau visvien. Ir be abejonės, kad į žmonas gali imti visai ne tau geidulį keliančią merginą, o tą "užkabinančią", nes lovoj praleidi kur kas mažiau laiko nei šiaip su žmogum, bet pamačius savo tipo paną, seilės vis viena ims varvėti wink.gif
O mes čia būtent apie geidulius ir šnekam, o ne apie bendrą gyvenimą. Tiesa, kai kurios lieka korektiškos ir teigia, kad jom visvien. Arba jų vyrai labai nepanašūs į tą geidulingą variantą, ir kartais SM paskaito, tai dėl visa pikta patyli smile.gif

Na tai aišku, kad aš užkibsiu (nors aš vedęs, bet tarkim, kad taip nėra:)) ant sau seksualiai patinkančio varianto, aš to juk ir neneigiu. Iš kur Jūs nusprendėt, kad man visvien? Esmė ta, jog neturiu susikūręs jokio idealo ar tipo, kuris mane seksualiai labiau trauktų nei kiti likę. Man reikia pamatyti konkretų žmogų ir tik tada galėsiu pasakyti, ar ji mane trauktų, ar ne... Tikrai nėra taip, jog jau iš anksto žinau, kokia man patiktų, o kokia ne. Daug kas, žiūriu, čia nesuprato ką aš noriu pasakyti. Aš ne apie partnerius gyvenimui kalbu, o apie tai, kad man, asmeniškai, keistai atrodo, jog vienas kažkuris išvaizdos tipas gali labiau traukti nei kitas (nekalbu apie kraštutinumus). Juk kardinaliai nuomonė gali pasikeisti, kai pamilsit visai priešingo tipo žmogų. Anyway, kiekvienas turim savo nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(Maironis @ 2007 07 25, 11:55)
Na tai aišku, kad aš užkibsiu (nors aš vedęs, bet tarkim, kad taip nėra:)) ant sau seksualiai patinkančio varianto, aš to juk ir neneigiu. Iš kur Jūs nusprendėt, kad man visvien? Esmė ta, jog neturiu susikūręs jokio idealo ar tipo, kuris mane seksualiai labiau trauktų nei kiti likę. Man reikia pamatyti konkretų žmogų ir tik tada galėsiu pasakyti, ar ji mane trauktų, ar ne... Tikrai nėra taip, jog jau iš anksto žinau, kokia man patiktų, o kokia ne. Daug kas, žiūriu, čia nesuprato ką aš noriu pasakyti. Aš ne apie partnerius gyvenimui kalbu, o apie tai, kad man, asmeniškai, keistai atrodo, jog vienas kažkuris išvaizdos tipas gali labiau traukti nei kitas (nekalbu apie kraštutinumus). Juk kardinaliai nuomonė gali pasikeisti, kai pamilsit visai priešingo tipo žmogų. Anyway, kiekvienas turim savo nuomonę.

Žinot, aš irgi maniau, kad pavyks pamilti iš tiesų žmogų už gerą širdį su išvaizda, kuri ne mano skonio. Kažkiek pavyko. Bet apskritai man visada patikdavo kardinaliai priešingos išvaizdos vyrai. Ir labai panašūs vienas į kitą. Tai va kai toks pasirodo horizonte, pakerta kojas ir tiek. Nepaisant to, kad šalia yra žmogus, kurį gerbi, kažkiek myli, su kuriuo šauniai sugyveni. Bet į jį pažiūrėjus taip kojų nepakerta.
Šiaip išvaizda man išties nėra pati svarbiausia kaip tokia, jei žmogus bus nemalonus, tai kad jis ir atitiktų man tą mano idealą, aišku, kad su juo neprasidėčiau. Bet faktai lieka faktais, kai pamatau gatvėj vyrą su tam tikro tipo nosim, pakinkliai sulinksta smile.gif Tiesia, stambia ir ilga, jei tiksliau lotuliukas.gif Geriausiai tai puskė į tokią nosį pažiūrėjus konstatavo, kad ji visiškai atitinka mano senelio nosį. Kurio neprisimenu, nes mirė, kai buvau mažytė. Bet genai kažkokie išlieka, matyt g.gif
Atsakyti