Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

QUOTE(ooo @ 2007 09 18, 16:28)
nugi cia ne apie tai, kokius vyrus isimyli  lotuliukas.gif
sako, kad patinka auksti garbaniai, isimyli vidutinio ugio pliki ir nieko baisuas tame nera  biggrin.gif

Nu ne, koks patiko, tokį ir turiu biggrin.gif biggrin.gif
Be to ne tik ausimis, bet ir akimis myli moterys biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 09 18, 16:27)
Marazmai...ūgis...storis...ilgis...taigi moterys ausimis myli...ar gal aš šiandie gimiau...

nu as tai ne vien ausim myliu....nesamone tai....
Atsakyti
Man patinka normalaus sudėjimo: plačiais pečiais bet jokiu būdu ne per raumeningi. Nieko nėra baisiau nei tiek gymų raumenų kalnai be kaklo.
Per liesi irgi nepatinka, tiesiog sveiko sudėjimo vyrai smile.gif
Atsakyti
ta pati rasyt norejau :}} bet buna ir isimciu pas mane, nu patinka ir viskas o kodel nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Liekni, vidutinio ugio, ibutinai ilgaplaukiai ir dzinsuoti:) nors ne, ilgaplaukiai ir be dzinsu patinka:) Dar svaigstu del dideles graikiskos nosies... Ir labiau traukia sviesiaplaukiai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2004 04 02, 22:05)
Man asmeniskai, auksti ir stiprus, nes pati esu maza ir smulki.. smile.gif

Man irgi tongue.gif Patinka aukšti stiprūs, atletiško kūno sudėjimo, tamsiaplaukiai, bet ne juodų plaukų rolleyes.gif
Nepatinka "saldainiukai", labai gauruoti, žemo ūgio (gal dėl to, kad aš pati mažiukė) blush2.gif tai čia išvaizda, o apie vidų tai mes visos tą patį rašinėjam - protingas, švelnus, supratingas, dėmesingas...bla bla bla...ir t.t. ir visa tai kiekviena suprantam pagal save smile.gif
Atsakyti
man patinka toks kokį turiu, vidutinio ūgio, raumeningas t.y. prisižiurejes neistizes, bet ne raumenų kalnas, placiu peciu, tamsus rudaakis wub.gif
Atsakyti
Man patinka tvirto sudėjimo vyrai, ne žemesni nei 1,80, nedidelis pilvukas gerai biggrin.gif Nepatinka labai raumeningi, ypač kai treniruota tik viršutinė dalis. Visai nesexy liesi kūneliai, kūdos rankelės doh.gif
Atsakyti
Man patika mano vyras, uz jo jauciuos kaip uz sienos:) o negaleciau but su mano ugio (1,62m), liesu,be peciu,netvirtu vyruku.
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 09 18, 18:04)
Man patinka normalaus sudėjimo: plačiais pečiais bet jokiu būdu ne per raumeningi. Nieko nėra baisiau nei tiek gymų raumenų kalnai be kaklo.
Per liesi irgi nepatinka, tiesiog sveiko sudėjimo vyrai smile.gif

Atsakyti
man patinka mano vyro bisky raumenu, biski minkstuko smile.gif
Atsakyti
Man patinka aukšti, liekno sudėjimo, plačių pečių vyrai, ypač pilvo presas blush2.gif Pas maniškį jis thumbup.gif Negaliu atsižiūrėt wub.gif
Atsakyti