Siaip manau kad kai kurios is cia rasanciu nlb sugebetu nusikabinti toki kaip nuo zurnalio virselio todel ir raso kad tokie visiskai nepatinka ir net negali i juos ziuret
Na bet cia tik mano nuomone

QUOTE(slotas @ 2007 12 02, 04:28)
Siaip manau kad kai kurios is cia rasanciu nlb sugebetu nusikabinti toki kaip nuo zurnalio virselio todel ir raso kad tokie visiskai nepatinka ir net negali i juos ziuret

Cia taip save pateisini, kad niekas nekabina?

Pvz, man nepatinka raumeningi vyrai, ir viskas. Taip ir isivaizduoju, kaip myli ir saugo tuos savo raumenis, fe, jokio vyriskumo. Na, jei sportininkas, jei tokia profesija, kitas reikalas.
man patinka stamboki vyrai, uz kuriu galiu jaustis kaip uz sienos
kaip tik mano mylimasis toks yra

As tai savisky "sulipdziau"
Pirma, jis buvo su raumenukais, bet toks plonas, liepiau daugiau sportuot ir valgyt, kad galeciau uz joa pasislept
o jis vis zyzia, kad as papilneciau, bet as nenoriu...
spesiu, kai vaiku bus
P.S. O del tu "virseliniu", tai Dieve padek, jauna budama atsibendravau, kvaileliai dazniausiai ir siaip linke na lewa ir na prava save dalinti... Per sena toky ganyti... Nors ir manisky tenka "priziuret"
Bet gal su amzium kriteijai keicias, kad dabar saldziu nebesinori?

P.S. O del tu "virseliniu", tai Dieve padek, jauna budama atsibendravau, kvaileliai dazniausiai ir siaip linke na lewa ir na prava save dalinti... Per sena toky ganyti... Nors ir manisky tenka "priziuret"

Aukšti, neperploni-vidutinio sudėjimo,ir su mažiuku stangriu užpaliuku

Jei jau patinka, tai nebekreipiu demesio nei i ugi, nei i plauku spalva, nei i akis, nei i kuno sudejima ir t.t. O jei paziureti... Tada demesi patraukia tokie vyrisko ispanisko stiliaus vyrukai su truputi neskustais smakriukais
tamsiom melynom akim... Hibridai
Sunku nupasakoti is ties....

man stamboki vyriškiai patinka, tamsiaplaukiai..

QUOTE(slotas @ 2007 12 02, 03:28)

Kad tų nuo žurnalų viršelių vyrų galvelės tuščios kaip kopūstai, jų tik fasadas gražus

O man patraukliausi yra protingi vyrai. juk tikrai nėra nieko seksualiau už protą. O jeigu vyras dar stambesnio sudėjimo, net apvalokas, bet neaukštesnis kaip 180 cm ūgio, tai iš viso

QUOTE(kvyka @ 2007 12 27, 21:20)
Hibridai

Gerai kad ne mutantai
Papildyta:
QUOTE(slotas @ 2007 12 02, 03:28)

Gal nuvilsiu, bet ne visos moterys svajoja apie metroseksualus-alfonsus. Kai kurioms moterims patinka jaustis moteriškomis.