man tai tik ne kaulu vyniotinis

Putluciai

QUOTE(atviraj @ 2008 05 03, 19:51)
manau tikrai meilei kuno formos nesvarbios
Tema ne apie meile, o apie vyru figuras

QUOTE(Raminta M. @ 2008 05 08, 13:21)
Aha, mane toki gasdina

Vyras turi buti panasus i vyra

Aukstas, stambokas, graziu uzpakaliuku
ispuoseleti raumenys ir 0proto nedomina
Is asmenines patirties: man,asmeniskai,isvaizda laaaabaimazai ka itakoja

Is asmenines patirties: man,asmeniskai,isvaizda laaaabaimazai ka itakoja
QUOTE(ViduxKLP @ 2008 05 10, 00:07)

Apversto trikampio forma.... platus peciai, siauresni klubai... Stambokas.. jokiu budu ne liesas dziusna, ugis nera svarbu, bet pageidautina bent jau 170 cm tureti... Toleruotinas "alaus" pilvukas, bet kas perdaug tas nesveika.
Ir dar tik ne sie "prisikachaline" aliejum ishmazalinti is soliariumo neishlendantys tipo "grazuoliai" - vemti vercia... juodai... vemalai...
Ir dar tik ne sie "prisikachaline" aliejum ishmazalinti is soliariumo neishlendantys tipo "grazuoliai" - vemti vercia... juodai... vemalai...
visad svajojau apie auksta (nes pati virs 180 esu) stambu (nes pati ne smulki) placiais peciais vyra. na ka bet kaip sakoma zmogai svajoja o dievas saiposi
gyvenu su vos aukstesniu, visai nepanasus i stambu
tiek kad pakankamai raumeningas ir graziai istreniruotas kunas. kojos kaip pas erke. mano rieso storumo, bet uzpakaliukas sexi
po nesekmingu bandymu atserti kugeliais ir cepakais, praradau vilti ir pradejau pirkti alu kad nors pilvukas uzaugtu

po nesekmingu bandymu atserti kugeliais ir cepakais, praradau vilti ir pradejau pirkti alu kad nors pilvukas uzaugtu

QUOTE(marezagare @ 2008 05 10, 14:09)
visad svajojau apie auksta (nes pati virs 180 esu) stambu (nes pati ne smulki) placiais peciais vyra. na ka bet kaip sakoma zmogai svajoja o dievas saiposi
tiek kad pakankamai raumeningas ir graziai istreniruotas kunas. kojos kaip pas erke. mano rieso storumo, bet uzpakaliukas sexi

Kūdas ir dar su pilvu

QUOTE(Maidenana @ 2008 05 10, 14:10)
Man irgi nera nieko baisiau uz tokius

QUOTE(Niurzgike @ 2008 05 11, 14:18)
Kūdas ir dar su pilvu
na nebent nori pažiūrėti, kaip atrodei būdama nėščia, arba jam parodyti kokį svori mes nešiojom 

nu kazkaip nesinori kad pilvas prie stuburo butu prilipes

A man patinka auksti, kudi ir paprasti
Nemiegantys soliariumuose ir nenesiojantys a la bitlu sukuosenu ir tu grifku, kurios y akis lenda
Deja mano mieste butent tokia tendencija vyrauja, kurios negaliu pakesti