Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

man tai tik ne kaulu vyniotinis blush2.gif
Atsakyti
Putluciai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 05 03, 19:51)
manau tikrai meilei kuno formos nesvarbios

Tema ne apie meile, o apie vyru figuras biggrin.gif

QUOTE(Raminta M. @ 2008 05 08, 13:21)
man tai tik ne kaulu vyniotinis  blush2.gif

Aha, mane toki gasdina blush2.gif doh.gif

Vyras turi buti panasus i vyra biggrin.gif
Atsakyti
Aukstas, stambokas, graziu uzpakaliuku blush2.gif ispuoseleti raumenys ir 0proto nedomina

Is asmenines patirties: man,asmeniskai,isvaizda laaaabaimazai ka itakoja
Atsakyti
QUOTE(ViduxKLP @ 2008 05 10, 00:07)
Aukstas, stambokas, graziu uzpakaliuku  blush2.gif 

hihihi.gif Aciu Dievui, as ne viena tokia. ax.gif
Atsakyti
Apversto trikampio forma.... platus peciai, siauresni klubai... Stambokas.. jokiu budu ne liesas dziusna, ugis nera svarbu, bet pageidautina bent jau 170 cm tureti... Toleruotinas "alaus" pilvukas, bet kas perdaug tas nesveika.
Ir dar tik ne sie "prisikachaline" aliejum ishmazalinti is soliariumo neishlendantys tipo "grazuoliai" - vemti vercia... juodai... vemalai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 10 gegužės 2008 - 12:13
visad svajojau apie auksta (nes pati virs 180 esu) stambu (nes pati ne smulki) placiais peciais vyra. na ka bet kaip sakoma zmogai svajoja o dievas saiposi lotuliukas.gif
gyvenu su vos aukstesniu, visai nepanasus i stambu lens.gif tiek kad pakankamai raumeningas ir graziai istreniruotas kunas. kojos kaip pas erke. mano rieso storumo, bet uzpakaliukas sexi didis.gif
po nesekmingu bandymu atserti kugeliais ir cepakais, praradau vilti ir pradejau pirkti alu kad nors pilvukas uzaugtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marezagare @ 2008 05 10, 14:09)
visad svajojau apie auksta (nes pati virs 180 esu) stambu (nes pati ne smulki) placiais peciais vyra. na ka bet kaip sakoma zmogai svajoja o dievas saiposi lotuliukas.gif
gyvenu su vos aukstesniu, visai nepanasus i stambu lens.gif  tiek kad pakankamai raumeningas ir graziai istreniruotas kunas. kojos kaip pas erke. mano rieso storumo, bet  uzpakaliukas sexi didis.gif
po nesekmingu bandymu atserti kugeliais ir cepakais, praradau vilti ir pradejau pirkti alu kad nors pilvukas uzaugtu lotuliukas.gif

Kūdas ir dar su pilvu doh.gif na nebent nori pažiūrėti, kaip atrodei būdama nėščia, arba jam parodyti kokį svori mes nešiojom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 05 10, 14:10)
Ir dar tik ne sie "prisikachaline" aliejum ishmazalinti is soliariumo neishlendantys tipo "grazuoliai" - vemti vercia... juodai... vemalai...

Man irgi nera nieko baisiau uz tokius schmoll.gif Vajezau kaip slykstu i tokius ziureti doh.gif Na, bent reikia gerbti uz pasitikejima savimi juos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Patinka aukšti ir "sumitę" vyrai. Raumeningi tokie. bigsmile.gif Prižiūrintys save, kvepiantys, švarūs. Ir būtinai tvarkingomis rankomis, gražiai sutvarkytais nagais. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 05 11, 14:18)
Kūdas ir dar su pilvu doh.gif  na nebent nori pažiūrėti, kaip atrodei būdama nėščia, arba jam parodyti kokį svori mes nešiojom biggrin.gif

nu kazkaip nesinori kad pilvas prie stuburo butu prilipes lotuliukas.gif tai nors koki kad ir mazyliukas pilvuka norisi uzauginti kad bent jau sonkauliai nesimatytu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
A man patinka auksti, kudi ir paprasti biggrin.gif Nemiegantys soliariumuose ir nenesiojantys a la bitlu sukuosenu ir tu grifku, kurios y akis lenda doh.gif Deja mano mieste butent tokia tendencija vyrauja, kurios negaliu pakesti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti