Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

Aukštas,lieknas,rudaakis-toks koks ir yra mano vyras.Nepatinka stori ir išpampusiais nuo alaus pilvais. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 11, 18:10)
Patinka aukšti ir "sumitę" vyrai. Raumeningi tokie. bigsmile.gif Prižiūrintys save, kvepiantys, švarūs. Ir būtinai tvarkingomis rankomis, gražiai sutvarkytais nagais.   nail.gif

Man kai pas vaikina sutvarkyti, dailus nagai tai net siurpuliukai per kuna begioja kaaaip grazu biggrin.gif rimtai..kazkodel man tai svarbiau nei pvz batai ar ausys biggrin.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 11, 23:13)
A man patinka auksti, kudi ir paprasti biggrin.gif  Nemiegantys soliariumuose ir nenesiojantys a la bitlu sukuosenu ir tu grifku, kurios y akis lenda doh.gif Deja mano mieste butent tokia tendencija vyrauja, kurios negaliu pakesti doh.gif  lotuliukas.gif

Sakyciau neperdek, visur visko atrast galima... Bet kadanga esu tavo bendramieste tai galiu tik pritart friends.gif (be abejo, asmeniskai man ir kns yra tokiu kurie labai patinka blush2.gif) Ech tos grifkos, nejau jiems tai taip zavinga... laugh.gif O del soliariumu tai isvis nesuprantu, kas 'isugde' tokia ideja, kad reikia soliariume but, but ir buuuut... KAM GALI BUTI GRAZU TOKIE NENATURALUS JUODZIAI? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 11 gegužės 2008 - 22:48
QUOTE(Sandruciux @ 2008 05 11, 23:45)
Man kai pas vaikina sutvarkyti, dailus nagai tai net siurpuliukai per kuna begioja kaaaip grazu biggrin.gif rimtai..kazkodel man tai svarbiau nei pvz batai ar ausys biggrin.gif
Sakyciau neperdek, visur visko atrast galima... Bet kadanga esu tavo bendramieste tai galiu tik pritart friends.gif (be abejo, asmeniskai man ir kns yra tokiu kurie labai patinka blush2.gif) Ech tos grifkos, nejau jiems tai taip zavinga... laugh.gif O del soliariumu tai isvis nesuprantu, kas 'isugde' tokia ideja, kad reikia soliariume but, but ir buuuut... KAM GALI BUTI GRAZU TOKIE NENATURALUS JUODZIAI? unsure.gif

Tie, kurie man patina, dazniausiai nera gryni kaunieciai, tik cia atsikrauste gyvena lotuliukas.gif Be abejo, visur tokiu yra, bet Kaune pastebiu tikrai daugiausiai, nei tarkim pabuvus kitur, o tenka daznokai pabuvot mirksiukas.gif Na bet cia jau krastutinumai, tesiam apie sudejima flirt.gif
Atsakyti
Man patinka (dazniausiai atkreipiu demesi ax.gif ) - auksti, liekni, tvarkingi vyrai. Paprasti. Protingom, giliom akim. Graziom, jautriom rankom. Svarus. Trumpai kirpti. Subtilaus, vos juntamo kvapo.
Atsakyti
Tikrai nepatinka, tokie visiskai perkore sakaliukai, o patinka smile.gif sveikai atrodantys, nenusipeneje, vyriski vyrai, ne saliariuminiai schmoll.gif
Atsakyti
Nesuprantu kodel jums nepatinka i soliariuma vaikstantys vaikinai/vyrai.... schmoll.gif
Man tai labai patinka raumeningos rankos tongue.gif platus peciai, aukstokas ir aisku skaniai kvepiantis, tarkim gucci pour homme II mmm, ai va dar labai zavi balti dantys...
Atsakyti
QUOTE(frigidiska @ 2008 05 12, 22:16)
Nesuprantu kodel jums nepatinka i soliariuma vaikstantys vaikinai/vyrai....  schmoll.gif
Man tai labai patinka raumeningos rankos  tongue.gif  platus peciai, aukstokas ir aisku skaniai kvepiantis, tarkim gucci pour homme II mmm, ai va dar labai zavi balti dantys...

Nepatinka ne ten vaikstantys, bet ten gyvenantys. Kur pamacius sunku suprasti, ar cia lietuvis, ar negras su lietuvio veido bruozais. Kas per daug, tas nesveika cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 13, 01:14)
Nepatinka ne ten vaikstantys, bet ten gyvenantys. Kur pamacius sunku suprasti, ar cia lietuvis, ar negras su lietuvio veido bruozais. Kas per daug, tas nesveika cool.gif

first.gif uz visas atsakei manau tikrai teisingai!
Atsakyti
man patunka vidutinisko ugio mazdaug 175-180... pasportaves...nepatinka man "atsikacialine" melynakis... trumpais plaukais... nepatika sviesus...
Atsakyti
man mano vyras pats graziausias,geriausias.jis aukstas melynakis ir mylimiausias mirksiukas.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju kaip galima vyra rinktis pagal kuno sudejimus? Na jeigu buciau kokiu 18, tai galbut.
aisku kiekviena is musu turime savus idealus, manau jais ir vadovaujames.
Atsakyti
Mano vyras turi būti aukštas, plačia krūtine ir plačiais pečiais ir jokiu būdu ne kūdas, nu žodžiu toks, koks dabar ir yra wub.gif
Atsakyti