Aukštas,lieknas,rudaakis-toks koks ir yra mano vyras.Nepatinka stori ir išpampusiais nuo alaus pilvais.

QUOTE(Vijurka @ 2008 05 11, 18:10)
Patinka aukšti ir "sumitę" vyrai. Raumeningi tokie.
Prižiūrintys save, kvepiantys, švarūs. Ir būtinai tvarkingomis rankomis, gražiai sutvarkytais nagais.

Man kai pas vaikina sutvarkyti, dailus nagai tai net siurpuliukai per kuna begioja kaaaip grazu

QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 11, 23:13)
A man patinka auksti, kudi ir paprasti
Nemiegantys soliariumuose ir nenesiojantys a la bitlu sukuosenu ir tu grifku, kurios y akis lenda
Deja mano mieste butent tokia tendencija vyrauja, kurios negaliu pakesti

Sakyciau neperdek, visur visko atrast galima... Bet kadanga esu tavo bendramieste tai galiu tik pritart

QUOTE(Sandruciux @ 2008 05 11, 23:45)
Man kai pas vaikina sutvarkyti, dailus nagai tai net siurpuliukai per kuna begioja kaaaip grazu
rimtai..kazkodel man tai svarbiau nei pvz batai ar ausys
Sakyciau neperdek, visur visko atrast galima... Bet kadanga esu tavo bendramieste tai galiu tik pritart
(be abejo, asmeniskai man ir kns yra tokiu kurie labai patinka
) Ech tos grifkos, nejau jiems tai taip zavinga...
O del soliariumu tai isvis nesuprantu, kas 'isugde' tokia ideja, kad reikia soliariume but, but ir buuuut... KAM GALI BUTI GRAZU TOKIE NENATURALUS JUODZIAI? 

Tie, kurie man patina, dazniausiai nera gryni kaunieciai, tik cia atsikrauste gyvena

Nesuprantu kodel jums nepatinka i soliariuma vaikstantys vaikinai/vyrai....
Man tai labai patinka raumeningos rankos
platus peciai, aukstokas ir aisku skaniai kvepiantis, tarkim gucci pour homme II mmm, ai va dar labai zavi balti dantys...

QUOTE(frigidiska @ 2008 05 12, 22:16)
Nesuprantu kodel jums nepatinka i soliariuma vaikstantys vaikinai/vyrai....
platus peciai, aukstokas ir aisku skaniai kvepiantis, tarkim gucci pour homme II mmm, ai va dar labai zavi balti dantys...

Nepatinka ne ten vaikstantys, bet ten gyvenantys. Kur pamacius sunku suprasti, ar cia lietuvis, ar negras su lietuvio veido bruozais. Kas per daug, tas nesveika

QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 13, 01:14)
Nepatinka ne ten vaikstantys, bet ten gyvenantys. Kur pamacius sunku suprasti, ar cia lietuvis, ar negras su lietuvio veido bruozais. Kas per daug, tas nesveika 

man mano vyras pats graziausias,geriausias.jis aukstas melynakis ir mylimiausias

Neisivaizduoju kaip galima vyra rinktis pagal kuno sudejimus? Na jeigu buciau kokiu 18, tai galbut.
aisku kiekviena is musu turime savus idealus, manau jais ir vadovaujames.
aisku kiekviena is musu turime savus idealus, manau jais ir vadovaujames.
Mano vyras turi būti aukštas, plačia krūtine ir plačiais pečiais ir jokiu būdu ne kūdas, nu žodžiu toks, koks dabar ir yra