Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

Man taippat kaip ir beveik visoms patinka stamboki vyrai wub.gif
Ir aisku kad auksti wub.gif
Atsakyti
o man stamboki nelabai g.gif man dsug mieliau lieknas,bet stangrus vyro kūnas. ir butinai turi būti graži raumeninga nugara smile.gif o ūgis,tai aišku,kad aukštas. vaikinas - ne rankinukas juk 4u.gif
Atsakyti
Atletiški vyrai man patinka. Jokių pilvų. Vyras turi turėti bicepsus, didesnius ar mažesnius, bet turi turėti. Taip pat tvirtus pečius ir nedidelį užpakalį.
Atsakyti
nepatinka kudi ax.gif
Atsakyti
Jau geriau apkunesnis nei kudas kaip dratas smile.gif o siaip tai aisku kad geriausia nei stambus, nei kudas smile.gif pasportaves smile.gif
Atsakyti
jei jau rinktis, tai man geriau kudesni nei stambu:)) Ne visciuka broileri gi renkiesi;)
Atsakyti
Man tai auksti ir stambesni, kad jaustumeis kaip uz sienos biggrin.gif
Atsakyti
Na kadangi pati esu auksta, tai man patinka auksti vyrai [ne maziau 190cm smile.gif ] Ir ne stambus. Nepatinka nei stori, nei "prisikacialine" doh.gif Man graziausias sudejimas - kudas ganetinai, bet atletiskas. Daugfiau neissiplesiu, nes juk tik apie sudejima klausete 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziemine @ 2008 08 24, 15:30)
Nėra nieko baisiau už riebią vyro šikną biggrin.gif

Stopudovai thumbup.gif
Atsakyti
O man patinka atletiski vyriokai.
Dziusnu tiesiog nepernesu, o vat diedas su kabanciu pilnu - fiuuuuuuuuuuuuu.
Atsakyti
Stambesni, vidutinio ugio thumbup.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš ax.gif Man patinka nei labai aukšti nei labai žemi- gal koks ~180cm. Laaaabai negražu džiūsnos, seksualiausia - vyrai, ryškesniais viso kūno raumenukais ( bet ne ambalai) ir turintys šiek tiek riebaliuko 4u.gif Žinoma, ne nukarusiais pilvais ar apdribusiais užpakaliais doh.gif
Atsakyti
Man patinka aukstesni ir stambesni uz mane. Kad neatrodyciau kaip mama su vaiku biggrin.gif
Atsakyti