Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

sportiski, auksti, olaciu peciu, tvirtu ranku, tamsus.
nepakenciu vyru su pilvukais, kazkaip mane net krato nuo to vaizdelio doh.gif
Atsakyti
Na kaip pavyzdį galiu pateikt,aktorių Audrius Bružas wub.gif
Atsakyti
Patinka auksti, bet gali buti ir mano ugio, nes esu pakankamai auksta, raumeningi, bet nestambus, turintys grazia laikysena, tamsiu plauku ir akiu wub.gif
Atsakyti
Stambūs, bet ne stori. Bet deja deja, visi mano buvę kūdenos biggrin.gif
O autorės paminėti saldainiukai man tikrai nepatinka, nesu fyfa ir tokie nedomina. Mane domina vyriški vyrai, pasportavę.
Papildyta:
QUOTE(Kerroly @ 2009 02 22, 17:42)
Patinka auksti, bet gali buti ir mano ugio, nes esu pakankamai auksta, raumeningi, bet nestambus, turintys grazia laikysena, tamsiu plauku ir akiu wub.gif

Aukštas nėra sudėjimas. Sudėjimas yra lieknas, atletiškas ir t.t. Nemaišykite sąvokų lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patinka tvirti vyriskiai, kai jautiesi kaip uz sienos smile.gif Vyriski man tada jie atrodo ( kvailas poziuris, zinau). Kazkuri cia minejo del pilvuko, kad purto pamacius toki vyra, pvz mano MB irgi turi ta pilvuka, ir apie metus negalejo sportuot, nes isvarza stuburo turi, skaudedavo kai sportuodvo. Kolkas neskauda ir gali sportuot, tai tikiuos bus mazesnis tas pilvukas ax.gif
Atsakyti
Auksti,sportiski, save priziurintys vyrai. Toks vyriskas vyras bet ne macho...
Atsakyti
Ai tie vyrai... vienos problemos.. kaip mazi vaikai.. biggrin.gif

[url]
http://www.bunny.lt/.../gallery/niurka
[/url]

tongue.gif
Atsakyti
Auksti, stambus ir pilviukas man patinka wub.gif
Patinka tamsiu plauku, kurie zilsta...
Atsakyti
QUOTE(baltoji! @ 2009 02 23, 00:54)

Aukštas nėra sudėjimas. Sudėjimas yra lieknas, atletiškas ir t.t. Nemaišykite sąvokų  lotuliukas.gif

Manau sudėjimas pateikiamas toliau. Tad sąvokas maišai pati.
Atsakyti
mano vyras biggrin.gif blush2.gif
kai tik pradejom susitikineti, maniskis kurio ugis 1.90 svere 82kg hihihi.gif
dabar, po 3 bendru metu maniskis sveria 100kg. drinks_cheers.gif
jis juodu plauku, ir dabar tikrai bent jau man grazios figuros- platus peciai, tvirtas bet ne storas, ale pilvukas mautelytis matosi, aisku kai su maikute, dar nesimato blush2.gif
Atsakyti
Normalaus sudejimo, svarbu kad tvarkingas, skaniai kvepiantis. Ilgos blakstienos irgi butu ne pro sali.
Beje man labiau patinka plaukuoti rolleyes.gif , (kojos, krutine, bet ne nugara)
Atsakyti
Riestais užpakaliukais,be gaurų ant krūtinės,vyriškais veido bruožais,ūgis 186 svoris 92 = tai mano vyras wub.gif
Atsakyti