Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. 9 tema!

QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 13, 21:23)
Nu negaliu nepasigirti:  ryt išlekiu prie jūros savaitėlei  vacation4.gif atostogos  yahoo.gif
Palinkėkit gero oro wink.gif

Linksmu atostogu!!! Karstos saules lotuliukas.gif , vesiu bangu drinks_cheers.gif , silto smelio thumbup.gif ir dar kart geru atostogu!!!!! vacation1.gif sunglasses2.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ObeluLaura: 14 liepos 2009 - 09:20
O kokiu santykiu reikia skiesti alu su vandeniu?Balzama dedat po sampuno ar iskart po sampuno skalaujat?Beje,o alkoholis esantis aluje nesausins plauku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 13, 14:03)
Sveikos garbanotosios 4u.gif kaip cia tylu blink.gif 0kristut0 ar jau nusipirkai mitchella?

nea .. netycia visus pinigus issvaisciau.. doh.gif apsiskaiciavau.. daujgiau sakiau kortele neatsiskaitinesiu, doh.gif po atlyginimo pirksiu
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 13, 17:42)
o UK pilsto keune?

uzsienietem ne i tema - kaip tariate angliskai keunes pavadinima salonuose? ax.gif nes nemanau kad ir tariasi kaip rasosi. paskui geda apsijuokti lotuliukas.gif

man atrodo nepilsto.. as tai nzn kaip tariasi ir as nznociau kaip tarti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2009 07 14, 14:17)
O kokiu santykiu reikia skiesti alu su vandeniu?Balzama dedat po sampuno ar iskart po sampuno skalaujat?Beje,o alkoholis esantis aluje nesausins plauku? smile.gif

as skiedziu 'is akies' blush2.gif
po sampuno dedu balzama ir po to alu.
tai kad alkoholio vos ne visose formavimo priemonese yra smile.gif o alus tai nebrendis ar degtine - tiek ir tu laipsniu irnesakyk.gif
jei jau super duper prades sauseti, tai tada mesiu alu smile.gif
alum susipurskiau po galvos plovimo, tai jau antra diena plaukai graziai stovi wub.gif
Atsakyti
Nu jau visai - nustumet garbaniu tema i antra puslapi.. ohmy.gif as vakar nuspirkau savo Kerastases krema - musu mieste uzsidarineja Debenhams, tai visur ispardavimai wub.gif nors pora svariu pigiau gavau, bet vis sutaupiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 15, 15:10)
Nu jau visai - nustumet garbaniu tema i antra puslapi.. ohmy.gif as vakar nuspirkau savo Kerastases krema - musu mieste uzsidarineja Debenhams, tai visur ispardavimai wub.gif nors pora svariu pigiau gavau, bet vis sutaupiau bigsmile.gif

Sveikos visos hi.gif
Nu cia ziuriu alaus dienos pas jus drinks_cheers.gif , idomu, esu girdejus, bet nesu bandziusi...
O as rasau, kad pasitarti, pasiguosti ir pabliauti cry.gif cry.gif cry.gif
Nesuprantu kas atsitiko mano plaukams!!!!! Jie is niekur nieko taip issausejo, kad net girzda lieciant verysad.gif verysad.gif verysad.gif ir ciausiasi kaip kutvelos cry.gif
Ka tokio veiksmingo staigiai reikia isbandyti????Garbanytes patarkit ka!!!! Nebutu tragedijos, juk laikas ta isspres! Bet as gryztu namo po ilgo nebuvimo Lietuvoj, daug susitikimu, daug svenciu, dar vestuves net nusimato ir........ as visa atrodau kaip ciucela verysad.gif Stagarai ant mano galvos, o turiu vos pora savaciu..... fool.gif fool.gif fool.gif
Garbanytes alieju, kauke, krema? ka tepti, kad staigus poveikis butu, gal ka pasiulysit? group.gif Please.....
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 15, 13:06)
Garbanytes alieju, kauke, krema? ka tepti, kad staigus poveikis butu, gal ka pasiulysit?  group.gif Please.....

Jei nebijai smarves - dek majonezo kauke (pora valandu minimum laikyk), bet as dedu kiausini,alieju,medu ir dar ka nors gero is akies - alijosius ir pan. bet ir tu triju turetu uztekt. ant sausu plauku sutepkt (gali plaukus svelniai vandeniu supurkst kad lengviau pasiskirstytu) ir apsivyniojus koki maisiuka palaikyk geras 3 valandas. pamatysi kokie svelnuciai bus. gali but kad klimato pokyciai nuvargino plaukucius jei buvot kitoj saly.. arba stresas.. isbandyt kaukytes 4u.gif

pamirsau pasakyt - kiausinio viso nereik - tik trynys!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Chardonnay*: 15 liepos 2009 - 14:21
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 15, 14:17)
Jei nebijai smarves - dek majonezo kauke (pora valandu minimum laikyk), bet as dedu kiausini,alieju,medu ir dar ka nors gero is akies - alijosius ir pan. bet ir tu triju turetu uztekt. ant sausu plauku sutepkt (gali plaukus svelniai vandeniu supurkst kad lengviau pasiskirstytu) ir apsivyniojus koki maisiuka palaikyk geras 3 valandas. pamatysi kokie svelnuciai bus. gali but kad klimato pokyciai nuvargino plaukucius jei buvot kitoj saly.. arba stresas.. isbandyt kaukytes 4u.gif

eik eik... kokia smarve nuo to majonezo? as kai dedu, man nesmirda. nors, gal uosle nuo rukymo baigesi..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 15, 13:37)
eik eik... kokia smarve nuo to majonezo? as kai dedu, man nesmirda. nors, gal uosle nuo rukymo baigesi..

Nu man labai jis smirda ant plauku, dar susyla tai isvis schmoll.gif kitoms gal nieko, mane net pykino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 15, 16:17)

Aciu Chardonnay 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vajetau reiks tepliotis butinai!!!!! Tik del aliejaus, jo papratso pilti to, kur i salotas??? g.gif g.gif g.gif
Gali buti, kad klimatas, nezinau kas, nors cia tas klimatas kaip LT, nezinau nezianu....gal vanduo mastau ju....na bet kuriuo atveju butinai desiu verysad.gif , nes nuotaika suvaryta . Aciu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 15, 13:49)
Aciu Chardonnay  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Vajetau reiks tepliotis butinai!!!!! Tik del aliejaus, jo papratso pilti to, kur i salotas???  g.gif  g.gif  g.gif
Gali buti, kad klimatas, nezinau kas, nors cia tas klimatas kaip LT, nezinau nezianu....gal vanduo mastau ju....na bet kuriuo atveju butinai desiu  verysad.gif , nes nuotaika suvaryta . Aciu tau  mirksiukas.gif

Dek bet kokio - as darydavau tai su paprastu, ricinu, kokosu, avokadu ir t.t., svarbu kad aliejus biggrin.gif gali but nuo vandens g.gif man keliaujant visada plaukai pasisiausia ir veida beria pora menesiu kol pripranta oda doh.gif parasyk kokie ispudziai po kaukes mirksiukas.gif (tik nepatingek ilgiau palaikyt) 4u.gif
Atsakyti
majonezas yra citrinos rugsties labai sausinancios plaukus! Sausaplaukems geriau siltas aliejus su siltu medum!
Nors ir desi namine kauke ant plauku po sampuno butinai dek sau tinkancia atsatancia pirktine kauke.
Gal skalavai kokiom dilgelem? Jos lb sausina plaukus..
Atsakyti