Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. 9 tema!

QUOTE(gutte86 @ 2009 07 12, 19:51)
kaip plaukai atrode po skalavimo?  smile.gif
as tik vakar paskaiciau, kad reikia skiesti alu su vandeniu  doh.gif  sakau, kodel po pirmo skalavimo man taip stipriai garbanas uzfiksavo...

ups,is butelio tiesiai ant plauku pyliau blush2.gif ,1/3 butelio,bet alus silpnas buvo,manau ir nuo stiprumo priklauso.Plaukai kaip "spirales" susukti,o patys plaukai - toks jausmas kad nieko ir nepilta .
aisku as nesilyginu su garbanem fotoalbume wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijanele: 12 liepos 2009 - 23:54
Sveikos garbanotosios 4u.gif kaip cia tylu blink.gif 0kristut0 ar jau nusipirkai mitchella?
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 13, 15:03)
Sveikos garbanotosios 4u.gif kaip cia tylu blink.gif 0kristut0 ar jau nusipirkai mitchella?

sveikos,

tikrai tylu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 07 13, 15:46)
sveikos,

tikrai tylu blink.gif

visos turbut alu perka drinks_cheers.gif as sakiau susilaikysiu nuo tokios akcijos, man nemalonus kvapas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 07 11, 14:04)

Urbantribe apie 35 lt - 350 ml buteliukas. o keune pilstomas tai 16 lt - 200 ml.

4u.gif
Atsakyti
o UK pilsto keune?

uzsienietem ne i tema - kaip tariate angliskai keunes pavadinima salonuose? ax.gif nes nemanau kad ir tariasi kaip rasosi. paskui geda apsijuokti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 13, 18:19)
visos turbut alu perka drinks_cheers.gif as sakiau susilaikysiu nuo tokios akcijos, man nemalonus kvapas schmoll.gif

man tai visai normalus, buna ir bjauresniu kvapu irnesakyk.gif
vakar galva issiploviau, tai ryte atsikelus plaukai buvo susiguleje - papurskiau atskiestu alumi (susipyliau i buteliuka su purkstuku) ir susisuko i superines garbanas thumbup.gif
kvapas laikosi tik kol plaukai pradziuva
man kol kas kitos formavimo priemones nereikia.
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 07 13, 16:47)
man tai visai normalus, buna ir bjauresniu kvapu  irnesakyk.gif
vakar galva issiploviau, tai ryte atsikelus plaukai buvo susiguleje - papurskiau atskiestu alumi (susipyliau i buteliuka su purkstuku) ir susisuko i superines garbanas  thumbup.gif
kvapas laikosi tik kol plaukai pradziuva
man kol kas kitos formavimo priemones nereikia.

imeskit kuri nors nuotrauka kaip atrodo plaukai su alumi g.gif gal susigundysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 13, 18:48)
imeskit kuri nors nuotrauka kaip atrodo plaukai su alumi g.gif gal susigundysiu mirksiukas.gif

darbe esu, nieks cia manes nefotkina lotuliukas.gif kai pareisiu namo jei netingesiu, tai nusifotkinsiu
Atsakyti
Nu negaliu nepasigirti: ryt išlekiu prie jūros savaitėlei vacation4.gif atostogos yahoo.gif
Palinkėkit gero oro wink.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 13, 20:23)
Nu negaliu nepasigirti:  ryt išlekiu prie jūros savaitėlei  vacation4.gif atostogos  yahoo.gif

gerų atostogų ir puikaus oro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 13, 20:23)
Nu negaliu nepasigirti:  ryt išlekiu prie jūros savaitėlei  vacation4.gif atostogos  yahoo.gif

atostogos yra gerai thumbup.gif
bent siandien prie juros puikus oras cool.gif
geru ispudziu 4u.gif
Atsakyti