Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. 9 tema!

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 21, 17:54)
I ta Curls Rocks ir as uzmetu aki.. kazkur apie 12 svaru kainuoja g.gif isbandysiu kai pabaigsiu Urban Tribe, kiek silpnokas jis mano kudlom biggrin.gif

As naudojau ta Curls Rock. Melynas, ane? Jis kaip klijai, sulipdo plauka. Panasus efektas kai slapius laku apipurski.. Bet brangus. Bet man labai patiko. Galima su plaukais bile ka daryti.

user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

kaip gyvos mirksiukas.gif

mano garbanos po peroksido dozės niekaip į vėžias neatsistato, bet va kaip pastebėjau pirtis plaukams padėjo thumbup.gif galvoju dažyt vėl šokoladu be jokių sruogelių, nelimpa jos man blush2.gif pamiršau savo aussie šampūną parsivežt, tai laukiu nesulaukiu kol grįšiu į uk vien dėl šampūno bigsmile.gif nes lietuviški schmoll.gif arba ne tokius naudoju cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dykumos_pūga: 22 liepos 2009 - 11:58
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 22, 11:11)
As naudojau ta Curls Rock. Melynas, ane? Jis kaip klijai, sulipdo plauka. Panasus efektas kai slapius laku apipurski.. Bet brangus. Bet man labai patiko. Galima su plaukais bile ka daryti.

user posted image

Man labai patiko sis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 22, 09:11)

Sakai kaip klijai? g.gif tada netinka man..

QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 07 22, 10:58)
Sveikutės  4u.gif

kaip gyvos  mirksiukas.gif 

mano garbanos po peroksido dozės niekaip į vėžias neatsistato, bet va kaip pastebėjau pirtis plaukams padėjo  thumbup.gif  galvoju dažyt vėl šokoladu be jokių sruogelių, nelimpa jos man  blush2.gif  pamiršau savo aussie šampūną parsivežt, tai laukiu nesulaukiu kol grįšiu į uk vien dėl šampūno  bigsmile.gif  nes lietuviški  schmoll.gif  arba ne tokius naudoju  cool.gif

SVEIKA!! bigsmile.gif kaip smagu kad uzsukai mirksiukas.gif
Atsimenu pirma karta Aussie pabandziau kai mama is amerikos atveze, taupiau kaip didziausia turta wub.gif bet tik atvaziavus i uk ziauriai galva nieztejo juo issiplovus. dabar kai pagalvoju tai galejo but ir nuo vandens, kol oda priprato g.gif gal visai be reikalo Aussie apkaltinau blush2.gif reiks is mamos pasiimt pabandyt, tada ir suzinosiu rolleyes.gif

QUOTE(Malena @ 2009 07 22, 11:22)
Man labai patiko sis
user posted image

O jis tik leave-in kondicionierius ar dar ir paformuoja? as sita ir galvojau isbandyt.. ka plaukuciams dare?
Atsakyti
as sita burbula turejau,truputi padrekina paminkstina,man tai cia kaip kondiske neuplaunama, tikrai formaivimui itakos nedare.
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 22, 14:16)
O jis tik leave-in kondicionierius ar dar ir paformuoja? as sita ir galvojau isbandyt.. ka plaukuciams dare?

Sak wub.gif au pati nebandziau,tik kirpeja nekarta tepe ant mano plauku,po jos dailiom garbanom krito

QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 22, 15:08)
as sita burbula turejau,truputi padrekina paminkstina,man tai cia kaip kondiske neuplaunama, tikrai formaivimui itakos nedare.

Aha,padrekina,maniau ir paformuoja kazkiek unsure.gif
Atsakyti
Sveikos deduosi as prie jusu garbaneles wub.gif snd isbandziau visa serija Foxy curls ir esu tikrai patenkita ,plaukuciai minstuteliai , svelnus ir galbaneles wub.gif wub.gif o gal galetumete placiau apie albumu kuriame foto dedat mielai atsiusciau savo biggrin.gif ir jusiskemis pasigrozeciau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
kurios bandet- ar verti demesio daiktai? ar apryskina garbaneles?ar nesulipina ju?
TIGI foxy curls contour cream
ir
Alterna Life Curls Shape Activator
Atsakyti
Man patiko sis Tigi snd isbandziau suminkstino plaukucius , jo reikia mazai tuomet tikrai nelipina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 22, 13:16)
Sakai kaip klijai? g.gif tada netinka man..

Klijai yra perlengvai pasakyta. Kaip timpanti guma. Sunku juo naudotis. Bet grazus rezultatas.
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2009 07 22, 14:45)
kurios bandet- ar verti demesio daiktai? ar apryskina garbaneles?ar nesulipina ju?
TIGI foxy curls contour cream

Aprasymas man patiko... Gal, pabandyti.... hmmmm...
Papildyta:
QUOTE(Pėdutėss @ 2009 07 22, 14:48)
Man patiko sis Tigi snd isbandziau suminkstino plaukucius , jo reikia mazai tuomet tikrai nelipina  mirksiukas.gif
o kokia jo konsistencija?
Atsakyti
QUOTE(Pėdutėss @ 2009 07 22, 16:48)
Man patiko sis Tigi snd isbandziau suminkstino plaukucius , jo reikia mazai tuomet tikrai nelipina  mirksiukas.gif
bet ar jis paformuoja,paryskina bangeles ar tiesiog kaip kremukas prieziurai? 4u.gif
Atsakyti
Sitas yra labiau prieziuriurai o formavimui labai sis skaitos

http://www.kosmetika.....y=oxtitle asc

Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 22, 17:00)
Klijai yra perlengvai pasakyta. Kaip timpanti guma. Sunku juo naudotis. Bet grazus rezultatas.
Papildyta:

Aprasymas man patiko... Gal, pabandyti.... hmmmm...
Papildyta:
o kokia jo konsistencija?

konsistencija labai lengva
Atsakyti