Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. 9 tema!

QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 07 23, 16:02)
jūs tik skalaujat alum ar kaip, nu taip tingiu skaityt  blush2.gif

Galima ir apipurksti
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 07 23, 18:02)
jūs tik skalaujat alum ar kaip, nu taip tingiu skaityt  blush2.gif

Aš išploviau galvą šampūnu, palaikiau kondicionierių, išploviau ir tada perliejau skiestu alumi. Nežinau gal ne taip darau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 23, 19:37)
Aš išploviau galvą šampūnu, palaikiau kondicionierių, išploviau ir tada perliejau skiestu alumi. Nežinau gal ne taip darau  blush2.gif

as perliejau neskiestu,man nepatiko,akd plaukai lb matiniai tapo,visai be blizgesio
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 23, 19:43)
as perliejau neskiestu,man nepatiko,akd plaukai lb matiniai tapo,visai be blizgesio

O susigarbanojo labiau? gal del to matiniai tapo kad neskiedei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 24, 01:22)
O susigarbanojo labiau? gal del to matiniai tapo kad neskiedei? g.gif

vos dregnus susukau i kuoda,tai isleidus gerokai susilankeste buvo,nu bet man pojutis nepatiko visai-matiniai ir sausi,tiesa nekieti ir nesulipe kaip po zeliu

na as ant isplautu varvanciu plauku uzpyliau alu,taigi jis prasiskiede savaime,nes kitos purskia ant sausu,tada gal geriau ir skiesti.

Perskaiciau dabar kad juros vandeniu arba tiesiog vandeny istirpinti druskos su jodu ir apipurkti,neva lb isryskina garbanas...jau sedziu apsipurskusi biggrin.gif
Bet kiek zinau sausina druskuotas vanduo plaukus
Atsakyti
Labas, visoms! 4u.gif As taip pat turiu garbaneliu. smile.gif

Suintrigavo jusu eksperimentai su alumi. bigsmile.gif Bet ar alaus kvapo paskui nesijaucia ax.gif Ar rytais plaunant plaukus geriau nesialuot? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 07 23, 15:51)
jei netingi parašyk procesą  blush2.gif

1. issiplaunam galva.
2. itrinam viska, ka turime po plovimo (kas ampules, kas losjona, kas nieko)
3. i inda su purskalu ipylame alu ir vandeni lygiomis dalimis. Po 100gr to ir ano uzteks.
4. palenkiame galva virs vonios ir gausiai varome purskalo, kad visur kliutu.
5. plaukai varva, jauciasi alaus kvapas, paimam ranksluosti ant peciu, issitiesiname ir visa tai varva ant ranksluoscio.
6. alaus kvapas isgaruoja kai plaukai nebevarva. Sausi nekvepia visai.
7. rezultatas: kaip su putom, blizgantys.

p.s. vakar pakeiciau gintarini alu i raudona svyturio. na, gal is esmes nepasikeite niekas, tik siek tiek labiau matosi "modeliavimas". Isvada: kuo stipresnis ir tamsesnis alus, tuo stipriau sulipina.
Papildyta:
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 23, 16:37)
O nepastebėjau kad ilgiau džiūsta? Aš šiandien irgi "alavau" tai dar dabar drėgnais sėdžiu. Galvoju gal kad oras šiandien toks drėgnas, tik dabar saulutė išlindo  g.gif
Man garbanos standesnės atrodo, bet susigarbanavo tai tik apačia, visas ilgis kaip būdavo pasišiaušęs taip ir dabar  lotuliukas.gif

Mano siaip, dziusta labai greitai visada. O cia matai, su ranksluosciu po "alavimo" nedziovinu, plaukai nuvarva. Tai ir ilgiau. Bet teko skaityti UK spaudoje, kad taip plaukams daug geriau, tipo, dregmes pasisavima, sveikiau. Nu as ir nesiparinu. Tik jo, vakar pries 8 pradejau "dziovintis", tai dar siek tiek dregnais puse 12 buvau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 24 liepos 2009 - 08:26
sveikos,

visai neberandu laiko pas jumi užsukti doh.gif

kaip garbanėlės tokiu permainingu oru laikosi?
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2009 07 22, 15:45)
kurios bandet- ar verti demesio daiktai? ar apryskina garbaneles?ar nesulipina ju?
TIGI foxy curls contour cream
ir
Alterna Life Curls Shape Activator

naudoju antrą, tikrai geras, garbanos lengvos, nesulimpa, tokios natūralios atrodo, ne kaip po želė

o su šitu sulimpa:
Alterna Enzymetherapy Hemp Texturizing Glaze
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 07 24, 09:07)
kaip garbanėlės tokiu permainingu oru laikosi?

kaip kaip... issitiesini - ir vel garbanuota... garbanes permainingais orais visada labiau susigarbanavusios...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 24, 13:03)
kaip kaip... issitiesini - ir vel garbanuota... garbanes permainingais orais visada labiau susigarbanavusios...

ki ki
Atsakyti
Ne tas zodis "ki-ki"... Cia visas "ku-ku"... Ziureti i veidrodi negaliu... negroido...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 24, 15:34)
Ne tas zodis "ki-ki"... Cia visas "ku-ku"... Ziureti i veidrodi negaliu... negroido...

na taip
Atsakyti