QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 07 23, 15:51)
jei netingi parašyk procesą
1. issiplaunam galva.
2. itrinam viska, ka turime po plovimo (kas ampules, kas losjona, kas nieko)
3. i inda su purskalu ipylame alu ir vandeni lygiomis dalimis. Po 100gr to ir ano uzteks.
4. palenkiame galva virs vonios ir gausiai varome purskalo, kad visur kliutu.
5. plaukai varva, jauciasi alaus kvapas, paimam ranksluosti ant peciu, issitiesiname ir visa tai varva ant ranksluoscio.
6. alaus kvapas isgaruoja kai plaukai nebevarva. Sausi nekvepia visai.
7. rezultatas: kaip su putom, blizgantys.
p.s. vakar pakeiciau gintarini alu i raudona svyturio. na, gal is esmes nepasikeite niekas, tik siek tiek labiau matosi "modeliavimas". Isvada: kuo stipresnis ir tamsesnis alus, tuo stipriau sulipina.
Papildyta:
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 23, 16:37)
O nepastebėjau kad ilgiau džiūsta? Aš šiandien irgi "alavau" tai dar dabar drėgnais sėdžiu. Galvoju gal kad oras šiandien toks drėgnas, tik dabar saulutė išlindo
Man garbanos standesnės atrodo, bet susigarbanavo tai tik apačia, visas ilgis kaip būdavo pasišiaušęs taip ir dabar
Mano siaip, dziusta labai greitai visada. O cia matai, su ranksluosciu po "alavimo" nedziovinu, plaukai nuvarva. Tai ir ilgiau. Bet teko skaityti UK spaudoje, kad taip plaukams daug geriau, tipo, dregmes pasisavima, sveikiau. Nu as ir nesiparinu. Tik jo, vakar pries 8 pradejau "dziovintis", tai dar siek tiek dregnais puse 12 buvau...