Bandau ikelti keleta kirpimu garbanuotiems plaukams.

..
man cia lb lb grazu , ir spalva lb lb patinka.
Va, ziurek kaip iskarpyta... o as buvau labai-labai iskarpyta - na, zinok, gailejausi. pradzioje lyg ir nieko, bet laikui begant labai nusauseja galiukai, atrodo, kad snargslius turi, o ne garbanas.
paziurek:
Papildyta:
Su ta Curls Rock serija reikia moketi zaisti. Conditioner tikrai geras. po to - Booster. jis purskiasi kaip lakas, ir minimaliai sulipina. Svarbiausia - nepadauginti jo, nes tada gaunasi snargliukai ir plaukai nebezino kaip jiems gultis. nesamone iseina. Dar bandziau klijus (cia as taip vadinu) atrodo taip:
bet su jais reikia moketi elgtis. Praktikuotis gali tekti keleta kartu, kol susiprasi kiek tau tu kliju reikia, kaip juos tepti. Tai labai lipni ir gana kieta mase. Man
idealiai (kad aplinkiniai nukristu is grio) pavyko tik pirma karta. Atrode ziauriai seksuali sukuosena. kaip plaukus sutepsi - taip ir isdzius, be frizz`o (kas yra l.gerai). O kai plaukai visai isdzius, galima keleta kartu su pirstais perbraukti - iseina nebe garbanos, o stambios bangos. Tos kietos mases deka plaukas nebera spiralinio tipo, bet banguojasi. Zodziu, sitam produktui reikia igudziu, bet jeigu "pagauni kampa" labai gerai galima suformuoti norima plauku "kritima". 65,- litai. Aidos studijoj yra, Kristianoje Akropolyje ir Borjois Akropolyje.
Papildyta:
Ziauriai grazu.. O netycia tamsios blond spalvos nebuvai?
mm idomu daiktas tas tada, as noreciau kartais banguotu bet idomu ar man gautusi perbraukus taip pirstais kaip tu rasei, mano garbanotesni plaukai.nei tavo
o nebuna kieti plaukai kai isdziusta ?