Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. 9 tema!

QUOTE(Maidenana @ 2009 08 11, 12:44)

Papildyta:
Ziauriai grazu.. O netycia tamsios blond spalvos nebuvai?

Na pas mane ir dabar yra tamsiai blond spalva, tik as sakau sviesiai ruda. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE([Greisė)
,2009 08 11, 17:29]Na pas mane ir dabar yra tamsiai blond spalva, tik as sakau sviesiai ruda.  hihihi.gif

Paklausiau, nes kazkada cia neseniai maciau mergina su tokiais ilgais beveik iki juosmens garbanotais plaukais. Tikrai ispudingai... As net nusisukau paziureti. Is Big`o ji iseidinejo. Ji buvo priekinius plaukus taip atgal susegtuku uzmetusi... na, praktiskai tokie pat plaukai kaip sioje nuotraukoje. bet ji sviesi buvo... gal, tu.. kazkas sviesaus devejo, kazkoki sviesu plosciu..

O as siandien po kirpyklos. Pasitvirtino nuomone apie Karina is "surask save". Tik paziurejo, iskarto isklojo ka ji mano apie garbanas, isijaute, net paaiskino kaip reikia garbanas kirpti. pasake, kad yra ziauriai elementaru, kad garbanas jokiu budu negalima fileruoti, kad kirpti tik tiesiai, o ne istrizai... Zodziu. isejau ziauriai patenkinta. ji man uzdraude lankytis kirpykloje 3 menesius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 12 rugpjūčio 2009 - 10:14
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 12, 09:13)
O as siandien po kirpyklos. Pasitvirtino nuomone apie Karina is "surask save". Tik paziurejo, iskarto isklojo ka ji mano apie garbanas, isijaute, net paaiskino kaip reikia garbanas kirpti. pasake, kad yra ziauriai elementaru, kad garbanas jokiu budu negalima fileruoti, kad kirpti tik tiesiai, o ne istrizai... Zodziu. isejau ziauriai patenkinta. ji man uzdraude lankytis kirpykloje 3 menesius  biggrin.gif

Pasirodyk ir mums!! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 08 12, 11:24)
Pasirodyk ir mums!! bigsmile.gif  4u.gif
reikia paslapcia i wc nubegti nusipaveiksluoti. Bet ispeju iskarto - kirpimas skirtas nesioti garbanuotus. Dabar as istiesinta, tai siaip, normalus vaizdas. Be jokios "ugneles".
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 12, 11:23)
reikia paslapcia i wc nubegti nusipaveiksluoti. Bet ispeju iskarto - kirpimas skirtas nesioti garbanuotus. Dabar as istiesinta, tai siaip, normalus vaizdas. Be jokios "ugneles".

Nesvarbu, nusifotografuok paskui ir garbanota mirksiukas.gif
Atsakyti
Ikeliau.
Tik as kazkokia ziauriai nefotogeniska....

O garbanuotus gausite tik kita savaite jau. Kai galva plausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 12 rugpjūčio 2009 - 12:46
va mano plaukai

user posted image

ar ymanoma padaryti taip

user posted image

arba

user posted image

arba kaip padaryt tokias kaip spirales? kokiom priemonem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 12, 10:13)
Paklausiau, nes kazkada cia neseniai maciau mergina su tokiais ilgais beveik iki juosmens  garbanotais plaukais. Tikrai ispudingai... As net nusisukau paziureti. Is Big`o ji iseidinejo. Ji buvo priekinius plaukus taip atgal susegtuku uzmetusi... na, praktiskai tokie pat plaukai kaip sioje nuotraukoje. bet ji sviesi buvo... gal, tu.. kazkas sviesaus devejo, kazkoki sviesu plosciu..

Oi ne, mano trumpesni, siek tiek virs peciu ir nenesioju taip susegtu plauku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maximuz @ 2009 08 12, 13:43)
va mano plaukai
arba kaip padaryt tokias kaip spirales? kokiom priemonem? g.gif
manau, kad tik cheminiu budu. Priemones cia tau nepades. Priemones yra skirtos sutramdyti savo nuosavas naturalias garbanas... O nuotraukose ryskiai afro stiliaus susukimas...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 11, 09:36)
Bandau ikelti keleta kirpimu garbanuotiems plaukams.

user posted image
..

man cia lb lb grazu , ir spalva lb lb patinka. wub.gif

QUOTE(Maidenana @ 2009 08 11, 12:44)
Va, ziurek kaip iskarpyta... o as buvau labai-labai iskarpyta - na, zinok, gailejausi. pradzioje lyg ir nieko, bet laikui begant labai nusauseja galiukai, atrodo, kad snargslius turi, o ne garbanas.
paziurek:

user posted image

Papildyta:

Su ta Curls Rock serija reikia moketi zaisti. Conditioner tikrai geras. po to - Booster. jis purskiasi kaip lakas, ir minimaliai sulipina. Svarbiausia - nepadauginti jo, nes tada gaunasi snargliukai ir plaukai nebezino kaip jiems gultis. nesamone iseina. Dar bandziau klijus (cia as taip vadinu) atrodo taip:
user posted image

bet su jais reikia moketi elgtis. Praktikuotis gali tekti keleta kartu, kol susiprasi kiek tau tu kliju reikia, kaip juos tepti. Tai labai lipni ir gana kieta mase. Man idealiai (kad aplinkiniai nukristu is grio) pavyko tik pirma karta. Atrode ziauriai seksuali sukuosena. kaip plaukus sutepsi - taip ir isdzius, be frizz`o (kas yra l.gerai). O kai plaukai visai isdzius, galima keleta kartu su pirstais perbraukti - iseina nebe garbanos, o stambios bangos. Tos kietos mases deka plaukas nebera spiralinio tipo, bet banguojasi. Zodziu, sitam produktui reikia igudziu, bet jeigu "pagauni kampa" labai gerai galima suformuoti norima plauku "kritima". 65,- litai. Aidos studijoj yra, Kristianoje Akropolyje ir Borjois Akropolyje.
Papildyta:
Ziauriai grazu.. O netycia tamsios blond spalvos nebuvai?

mm idomu daiktas tas tada, as noreciau kartais banguotu bet idomu ar man gautusi perbraukus taip pirstais kaip tu rasei, mano garbanotesni plaukai.nei tavo g.gif o nebuna kieti plaukai kai isdziusta ?
Atsakyti
tai kaip padaryt kad grazios garbanos butu,nepasisiaususios?
Atsakyti
QUOTE(maximuz @ 2009 08 12, 15:30)
tai kaip padaryt kad grazios garbanos butu,nepasisiaususios?

tept visokio slamsto. Man geriausiai alus plaukus sugarbanoja
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 12, 11:13)

O as siandien po kirpyklos. Pasitvirtino nuomone apie Karina is "surask save". Tik paziurejo, iskarto isklojo ka ji mano apie garbanas, isijaute, net paaiskino kaip reikia garbanas kirpti. pasake, kad yra ziauriai elementaru, kad garbanas jokiu budu negalima fileruoti, kad kirpti tik tiesiai, o ne istrizai... Zodziu. isejau ziauriai patenkinta. ji man uzdraude lankytis kirpykloje 3 menesius  biggrin.gif

netaktiskas klausimas - kiek sumokejai? biggrin.gif
Atsakyti