Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. 9 tema!

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 08 13, 12:58)
Ir tiesus graziai atrodo, bet palauksiu garbaneliu foto wub.gif

Nu niekaip nesuprantu kam garbanes tiesina plaukus? blink.gif blink.gif retai kuriai tiesus tinka labiau uz garbanotus..

Nu man atrodo, kad man asmeniskai graziau tiesus nei garbanoti.. Kas pakomentuos?
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 08 13, 13:34)
aš bijau tiesint, nes netiks ojojoi doh.gif
jei netiks - issiplausi galva ir vel busi garbanota.

O as negaliu vien su dziovintuvu. tada as bunu pukuota. Man tada kiekvienas plaukas atskirai. isivaizduokite tik.... jie lengvi ir gulasi vienas ant kito. oj oj oj
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 13, 13:03)
Nu man atrodo, kad man asmeniskai graziau tiesus nei garbanoti.. Kas pakomentuos?
Papildyta:

O as negaliu vien su dziovintuvu. tada as bunu pukuota. Man tada kiekvienas plaukas atskirai. isivaizduokite tik.... jie lengvi ir gulasi vienas ant kito. oj oj oj

Mano nuomone garbanoti tau daug labiau tinka 4u.gif
Atsakyti
[quote=Maidenana,2009 08 13, 16:03]

o man tiesus daug graziau,aisku labai grazu ir garbanoti,bet su tiesiais visai kitas zmogus mirksiukas.gif zodziu grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 13, 15:03)

man kirpėja kas kartą siūlo, kad ištiesins....gal rimtai pabandyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 08 13, 13:10)
man kirpėja kas kartą siūlo, kad ištiesins....gal rimtai pabandyti... g.gif

Aisku pabandyk, pamatysi kokie plaukai paklusnus gali but mirksiukas.gif o kai paskui issiplausi galva ir vel susisuks, pamilsi savo garbaneles is naujo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 08 13, 15:27)
Aisku pabandyk, pamatysi kokie plaukai paklusnus gali but mirksiukas.gif o kai paskui issiplausi galva ir vel susisuks, pamilsi savo garbaneles is naujo wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
užsirašius pas kirpėją po darbo, už dviejų savaičių, jei ką iš pat ryto vėl plausiu galvą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 08 13, 13:41)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
užsirašius pas kirpėją po darbo, už dviejų savaičių, jei ką iš pat ryto vėl plausiu galvą cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Eei, jus turit savo albuma?? Galit gal duoti duomenis? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE([Greisė] @ 2009 08 13, 16:05)
Eei, jus turit savo albuma?? Galit gal duoti duomenis?  blush2.gif  blush2.gif

Albumo duomenis galiu duot tik sulaukus tavo foto (atsiusk man i meila) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 08 13, 17:32)
Albumo duomenis galiu duot tik sulaukus tavo foto (atsiusk man i meila) mirksiukas.gif

Ok, ryt nusifotkinsiu ir atsiusiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE([Greisė] @ 2009 08 13, 16:41)
Ok, ryt nusifotkinsiu ir atsiusiu.  smile.gif

siusk i chardonnay.sm@googlemail.com
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 13, 09:30)

70,-  biggrin.gif Gana ikandama.
(as si klausima vadinu "lietuvisku" - nei vienoje salyje manes niekada neklause kiek mokejau uz ka nors, bet, ziuriu, cia visai norma  biggrin.gif  biggrin.gif )

klausiu, nes pati mastau kitakart pas ja nueiti blush2.gif o tau tik kirpo ar dar ka dare?
Atsakyti