Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. 9 tema!

sveikutes, as siandien kirpykloi buvau, pasisviesinau saknis, issikarpiau per visa ilgi, man vaizdelis visai patinka ax.gif savaitgali vaziuojam i baliuka galesiu kita savaite kokia foto mestelt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 08 17, 17:02)
drinks_cheers.gif  manau tikslingiau butu nakciai plaukus istepti kokia susimeistrauta namine kauke ar aliejukais, o ne chemija 8val ant plauku laikyti  doh.gif
Papildyta:
palyginus su senesnem nuotraukom, nelabai didelis skirtumas.. dabar labiau plaukai iskarpyti ir ju atrodo maziau.
kad ir paprasta pasildyta alieju uzsitepti...

aga, dabar labiau "pekeltos" garbnos. Nu, bet jau viskas. vel auginu.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 08 18, 00:06)
as tai dbr tyngiu kazkaip meistruotis .. ir laiko nebera kaip kad seniau zaisdavau , tai ieskau kazko paprasto , ir greito. tik pirma atiliepimu noretusi isgirsti naudojusiu.

as irgi neturiu laiko makaluotis kaukes, tai man paprastas ir greitas variantas - uzsitepti aliejaus (kokosu, jojobos, alyvuogiu ar kokio tik sirdis geidzia) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 08 18, 11:27)
as irgi neturiu laiko makaluotis kaukes, tai man paprastas ir greitas variantas - uzsitepti aliejaus (kokosu, jojobos, alyvuogiu ar kokio tik sirdis geidzia)  smile.gif

as irgi nebemakaloju... kokosu gerai aliejukas.... bet labiausiai patiko jojobos - ale kaip blizga po to.... alyvuogiu irgi fainas labai... riesutu tepiausi...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 18, 12:07)
as irgi nebemakaloju... kokosu gerai aliejukas.... bet labiausiai patiko jojobos - ale kaip blizga po to.... alyvuogiu irgi fainas labai... riesutu tepiausi...

Jau koks trecias menuo kaip isvis jokio aliejuko nenaudoju, o plaukai garbanoti iki pat galiuku, sveiki, stiprus rolleyes.gif atrodo kuo daugiau su jais zaidi, tuo labiau islepe pasidaro..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 18, 14:07)

as irgi siuo metu apsistojau prie kokosu ir jojobos aliejaus. Jojobos tikrai 'pablizgina' plauka
Atsakyti
sveikutes pagaliau as klaipedoj,dazniau prisesiu prie kompo,kas naujo,kas gero?
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 08 18, 13:16)
Jau koks trecias menuo kaip isvis jokio aliejuko nenaudoju, o plaukai garbanoti iki pat galiuku, sveiki, stiprus  rolleyes.gif atrodo kuo daugiau su jais zaidi, tuo labiau islepe pasidaro..

va va man ir taip atrodo, as d br visko lb mazai naudoju , tik sampunas ir vos 3 min kauke islaukau, ir viskas daujgiau nieko, o plaukai visai super . o seniau tiek visko naudojau , galiukai skilinejo, sausi atrode.
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 08 18, 13:16)
Jau koks trecias menuo kaip isvis jokio aliejuko nenaudoju, o plaukai garbanoti iki pat galiuku, sveiki, stiprus  rolleyes.gif atrodo kuo daugiau su jais zaidi, tuo labiau islepe pasidaro..

o man irgi kazkaip, nuo pat saknu... vakar ploviau again, nes kirpeja pasake, kad garbanotus reikia plauti kas antra diena (kaip supratau del sukavimo) ir apypilant vandeniu, jie tokie labai itartinai minksti, svelnuciai... ne tokie, kaip buna kieti po priemoniu. "varau" ant to balzamo is tigi curs rock ir booster`io... tikrai fainas daiktas ir vienas ir kitas..
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 08 18, 14:09)
sveikutes pagaliau as klaipedoj,dazniau    prisesiu prie kompo,kas naujo,kas gero?
viskas naujai, viskas gerai. plaunames galvas, po truputi apsiprantam su diagnoze "garbanota".. bent jau as. kaip suprantu, dauguma jau apsiprato. bet, as, pvz, visiskai nesijauciu grazi sau garbanota. na, gal reikia ilgus auginti. nes dabar as sau primenu nesusukuota pudeli. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 18, 00:22)
sveikutes, as siandien kirpykloi buvau, pasisviesinau saknis, issikarpiau per visa ilgi, man vaizdelis visai patinka  ax.gif  savaitgali vaziuojam i baliuka galesiu kita savaite kokia foto mestelt  4u.gif

kurioj kirpykloj buvai rolleyes.gif

foto būtinai įmesk mirksiukas.gif

QUOTE(Maidenana @ 2009 08 19, 09:41)

viskas naujai, viskas gerai. plaunames galvas, po truputi apsiprantam su diagnoze "garbanota".. bent jau as. kaip suprantu, dauguma jau apsiprato. bet, as, pvz, visiskai nesijauciu grazi sau garbanota. na, gal reikia ilgus auginti. nes dabar as sau primenu nesusukuota pudeli.  biggrin.gif

mane kartais mokykloj taip vadindavo laugh.gif bet tada dar plaukų nemokėdavau susitvarkyt, tai sakyčiau labiau liūtą tais kartais kai palaidais būdavau, primindavau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 08 19, 00:05)
va va man ir taip atrodo, as d br visko lb mazai naudoju , tik sampunas  ir vos 3 min kauke  islaukau, ir viskas  daujgiau nieko, o plaukai visai super .  o seniau tiek visko naudojau , galiukai skilinejo, sausi atrode.

o man visi plaukai issauseje, bet vasara nera laiko cackintis su plaukais. Reiks ziema juos labiau palepinti.
Ne i tema - siandien su MB santykiuose padejom paskutini taska.. Nebus vestuviu, nebus vaiku.. Toliau sekmingai senmergiausiu unsure.gif ir butuko ieskosiu kur issikraustyt su savo cemodanais...
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 08 19, 10:35)
Ne i tema - siandien su MB santykiuose padejom paskutini taska.. Nebus vestuviu, nebus vaiku.. Toliau sekmingai senmergiausiu  unsure.gif  ir butuko ieskosiu kur issikraustyt su savo cemodanais... 

Užjaučiu verysad.gif bet, kaip sakoma "Nėra to blogo kas neišeitų į gera" mirksiukas.gif Laikykis
Atsakyti