Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. 9 tema!

QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 08 15, 15:13)
kosmetikos parduotuvėj, užstrigo pavadinimas, ta pardė kur nuo mugių leidžiantis žemyn po dešine ranka, jo ten yra tikrai mirksiukas.gif  ir kapsules toj pačioj pardėj  pirkau  smile.gif

buvau Matahari kirpykloj kur tarp Seb'o ir sarmos yra, labai gražiai mano garbanas sutvarkė  drinks_cheers.gif
Chardonnay aš iš tos pačios serijos kaukę karts nuo karto panaudojo, visai nebloga  smile.gif

ten uz sodros? zinau, reiks nulekt, o kirpykloi pas kokia kirpeja buvai? man savaitgali baliukas rimtas nusimato, o jau kokius 2 men kirpejo kedei nesedejus, noriu apsikirpt, nusidazyt, visai suraganet baigiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 15, 15:44)
ten uz sodros? zinau, reiks nulekt, o kirpykloi pas kokia kirpeja buvai? man savaitgali baliukas rimtas nusimato, o jau kokius 2 men kirpejo kedei nesedejus, noriu apsikirpt, nusidazyt, visai suraganet baigiu  biggrin.gif

aha ten mirksiukas.gif

pas Editą 4u.gif
Atsakyti
man jau pasirode pirmasis naturalios spalvos atsiauginimo minusas doh.gif prie saknu, kur jau ataugusi spalva, zymiai greiciau susiriebaluoja, o nuperoksidinti galai kaip sausi, taip sausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Venice89 @ 2009 08 11, 09:41)
Grazu  wub.gif ir jei tavo plaukai kaip paskutinej foto, tai tada pavydziu baltu pavydu. Nes manieji vis maziau ir maziau sukasi...

man irgi kazko vis maziau sukas,o noreciau tokiu garbaneliu kaip fotose,nusipirkau sampuna ir seruma nuo slinkimo bio kazkokia firma,ziuresiu gal pades nuo slinkimo
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 08 15, 13:13)
Chardonnay aš iš tos pačios serijos kaukę karts nuo karto panaudojo, visai nebloga  smile.gif

Dabar kaip tik galvoju kokia cia kauke nusipirkus g.gif visai patika kur paskutine naudojau - su vulkaniniu moliu, dar ir kaina nedidele.. bet norisi kazko naujo. jei nieko geriau nerasiu, vel ta pacia pirksiu is Sally..
Atsakyti

nieks nebandet ? mane vilioja. ax.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 16 rugpjūčio 2009 - 18:05
QUOTE(0kristut0 @ 2009 08 16, 19:04)
nieks nebandet ? mane vilioja. 

paėmiau ir padėjau, kažkodėl nesuviliojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 08 16, 17:04)
nieks nebandet ? mane vilioja.  ax.gifuser posted image

Kad nakti plaukus suriebaluotu? blink.gif nuo tu serumu man plaukai issitiesindavo doh.gif (isskyrus Kerastases ta aliejuka)
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 08 14, 20:11)
sveiki, nes trumpi. Jeigu ilgus reiktu kasdien tiesint, tai galai visiskai nusibaigtu. Mano akimis tau tiesus labiau tinka, su garbanotai vyresne atrodai

jie trumpi tik paskutinius 1 metus... pabandysiu susirasti nuotrauka ilgais.. Siandien ikelsiu dar savo garbanas, po to stebuklingo kirpimo...
Papildyta:
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 08 17, 00:25)
Kad nakti plaukus suriebaluotu? blink.gif  nuo tu serumu man plaukai issitiesindavo doh.gif (isskyrus Kerastases ta aliejuka)

As kazkaip labai skeptiskai ziuriu i "naktines" plauku priemones. Tikiu, kad kremas veidui nakti kitaip veikia, nu bet serumai plaukams... ne, as netikiu kazkaip.. Man irgi is Kerastase bande isudyti naktini seruma. bet ne-ti-kiu. Nebent, kad veikia geriau, nes ilgiau laikosi ant plauku, skaityk, minimum 8 valandas. Bile kuom issitepk plaukus pries einant miegoti - visada efektas bus geresnis, nei palaikius tik pora valandu.. Ir nematau reikalo moketi nesveikas sumas uz 20 ml... ale, serumas.. jauciu, tas pats linu semenu geriau veiktu. tiesa, as ji geriu, o netepu ant plauku. Ryte po arbatini sauksta. Nagai sustiprejo, plaukai normalus.. Oda lygesne.. Pabandysiu per kita plovima uzsitepti ant plauku.
Atsakyti
Ikeliau i albumeli... naujas garbanas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 17, 09:34)
As kazkaip labai skeptiskai ziuriu i "naktines" plauku priemones. .....

drinks_cheers.gif manau tikslingiau butu nakciai plaukus istepti kokia susimeistrauta namine kauke ar aliejukais, o ne chemija 8val ant plauku laikyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 17, 10:37)
Ikeliau i albumeli... naujas garbanas.

palyginus su senesnem nuotraukom, nelabai didelis skirtumas.. dabar labiau plaukai iskarpyti ir ju atrodo maziau.
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 08 17, 00:25)
Kad nakti plaukus suriebaluotu? blink.gif  nuo tu serumu man plaukai issitiesindavo doh.gif (isskyrus Kerastases ta aliejuka)

as galvoju kad ant ryto reiktu po juo plauti galva.. g.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 08 17, 17:02)
drinks_cheers.gif  manau tikslingiau butu nakciai plaukus istepti kokia susimeistrauta namine kauke ar aliejukais, o ne chemija 8val ant plauku laikyti  doh.gif
Papildyta:
palyginus su senesnem nuotraukom, nelabai didelis skirtumas.. dabar labiau plaukai iskarpyti ir ju atrodo maziau.

as tai dbr tyngiu kazkaip meistruotis .. ir laiko nebera kaip kad seniau zaisdavau , tai ieskau kazko paprasto , ir greito. tik pirma atiliepimu noretusi isgirsti naudojusiu.
Atsakyti