Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Ar geri Olmuhle Solling firmos aliejai is Sveiku Produktu? Niekur nepamineta, kad nerafìnuoti.
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2009 07 16, 20:25)
Ar geri Olmuhle Solling firmos aliejai is Sveiku Produktu? Niekur nepamineta, kad nerafìnuoti.

geri.. nerafinuoti..
sake, kad jiems aliejus spaudzia tik tada kai uzsako.. ir nedideliais kiekiais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 16 liepos 2009 - 19:29
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 16, 17:10)
Na, o Dr.Haukos paprasto toniko nenori? Visos jį giria, na o ir man jis patiko.

šitas geras, bet kadangi Biologisch Hauschka neprekiauja, tai reiktų per astutę užsakinėti 4u.gif

QUOTE(kryyste @ 2009 07 16, 18:03)
Įsimečiau vieną dušo žele į krepšiuką  blush2.gif būsiu bandomasis triušis  lotuliukas.gif

lauksim atsiliepimų bigsmile.gif

šiaip tai po 3,5 skaičiuoja kursą, bet Violence ir taip kelis litus į nuostolį įėjo, jei neklystu g.gif
Atsakyti
Nusipirkau Florame apelsinų žiedų vandenį Su dideliu pliusu ir dideliu minusu biggrin.gif
+ labai fainas ant odos, absoliučiai netraukia, oda švelni kaip aksomas ir spalva tokia viso veido susilygina, raudonis išnyksta, tai manau, kad tikrai turi raminamąjį poveikį, taip pat reikia daug mažiau papurškimų nei KN hidrolato thumbup.gif
- tikėjausi apelsinų kvapo, o pasirodo tie žiedai žiaaauuriai smirda(bent jau man) doh.gif
Ačiū Dievui kad po 10min tas kvapas išgaruoja ir bent jau pačiai nebesijaučia, labai tikiuosi susidraugauti su juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 16, 19:21)
Nusipirkau Florame apelsinų žiedų vandenį Su dideliu pliusu ir dideliu minusu biggrin.gif
+ labai fainas ant odos, absoliučiai netraukia, oda švelni kaip aksomas ir spalva tokia viso veido susilygina, raudonis išnyksta, tai manau, kad tikrai turi raminamąjį poveikį, taip pat reikia daug mažiau papurškimų nei KN hidrolato  thumbup.gif
- tikėjausi apelsinų kvapo, o pasirodo tie žiedai žiaaauuriai smirda(bent jau man) doh.gif
Ačiū Dievui kad po 10min tas kvapas išgaruoja ir bent jau pačiai nebesijaučia, labai tikiuosi susidraugauti su juo biggrin.gif

O kokiai odai šitas hidrolatas skirtas?
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 16, 16:56)
tai dar karciuka, rekomenduokit tonika is biologisch puslapio  4u.gif  niekas neatsiliepe i pagalbos sauksma,nejau visos tik hidrolatais naudojasi  blink.gif

Logonos nenori pabandyti? Su rožėmis turėjau keleta miniukų - patiko, visai nesausinantis 4u.gif

QUOTE(Valkiria @ 2009 07 16, 17:26)
Šito prie savęs neradau, kol kas nusipirkau rozmarinų ea. Bet reikės ir pettigrain pasiieškot.

Yra KN mirksiukas.gif

QUOTE(Valkiria @ 2009 07 16, 19:22)

My Webpage
Kvepia mėtine kramtoma guma. Sunkokai įsigeria, rankos lieka lipnios. Galvojau, kad mano gyme be pirštinių suvarytoms rankoms bus nuostabus dalykas, bet nelikau sužavėta. Turbūt sunaudosiu kojoms.

Pabandyk ant drėgnų rankų tepti 4u.gif
Atsakyti
merginos parekomenduokite koki gera kremuka degintis kad nesusvilciau turkijoje blush2.gif ir po deginimosi kanors, labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 07 16, 19:49)
Yra KN mirksiukas.gif
Pabandyk ant drėgnų rankų tepti 4u.gif

Tai kad aš toli nuo Lietuvos.... verysad.gif
O ant drėgnų rankų tepti kažkaip nedašuto doh.gif . Būtinai pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 07 16, 19:03)

Dabar rimtai merginos, ar dar kas planuojat atsiųsti užsakymų? Nes kiek mano vokiečių kalbos žinios leido, supratau, kad jie išeina atostogų nuo liepos 25 iki rugpjūčio 3. Tai greičiau užsakyčiau smile.gif

jau nusiunciau. sorry, kad taip susivelinau blush2.gif
lauksiu saskaiteles.

Berods Esp buvo paskaiciave nemaza kursa - 3.58 unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 07 16, 22:22)

Berods Esp buvo paskaiciave nemaza kursa - 3.58  unsure.gif

delfi ziurejau, tai raso , kad euro kursas yra 3.4528 Lt siandien diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 07 16, 19:03)
Beje kas užsakinėjot anksčiau,kokį euro kursą skaičiavot? galėčiau jau paskaičiavimus ir rekvizitus atsiųsti, nes daug jau užsakymų susirinko, virš 300 eur.

kai dariau užsakymą man SEB'as konvertavo po 3,46 lt.
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 07 16, 21:30)
delfi ziurejau, tai raso , kad euro kursas yra 3.4528 Lt siandien diena  ax.gif

čia oficialus kursas, kuriuo litas pririštas prie euro, bet kiekvienas bankas gali dar pridėti savo maržą 4u.gif Esp gavosi brangiau, nes ji per kažkokį mažesnį banką darė operacijas biggrin.gif

manau, kad galėtų kryystė nustatyti pradžiai kursą, kuriuo pasiskaičiuosim sąskaitas, o jei pritruks, tai pridėsim atsiimdamos prekes smile.gif
Atsakyti