Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Lelijėlė @ 2009 07 16, 22:22)
jau nusiunciau. sorry, kad taip susivelinau  blush2.gif
lauksiu saskaiteles.

Berods Esp buvo paskaiciave nemaza kursa - 3.58  unsure.gif

Nieko, dar priimu, ryt į antrą dienos pusę užsakinėsiu smile.gif

Kursą visoms paskaičiavau po 3,46. Jei jau žiauriai daugiau paskaičiuos, tai kadangi dauguma vilnietės atiduodant prekes po kelis litus atimsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 07 16, 22:41)
Nieko, dar priimu, ryt į antrą dienos pusę užsakinėsiu smile.gif

Kursą visoms paskaičiavau po 3,46. Jei jau žiauriai daugiau paskaičiuos, tai kadangi dauguma vilnietės atiduodant prekes po kelis litus atimsiu  lotuliukas.gif

ka praleidau? bigsmile.gif iskur cia ka uzsakineti ruosiates? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2009 07 16, 21:19)
Tai kad aš toli nuo Lietuvos.... verysad.gif
O ant drėgnų rankų tepti kažkaip nedašuto  doh.gif . Būtinai pabandysiu.

Na, tada galima iš Materia Aromatica siųstis mirksiukas.gif

Jeigu tas kremukas aliejinis, tai ant drėgnų rankų puikiai susigers. Pati esu pasigaminusi rankų kremą ir viskas kuo puikiausiai susigeria ir beprotiškai skaniai kvepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 07 16, 20:50)
Na, tada galima iš Materia Aromatica siųstis  mirksiukas.gif

Jeigu tas kremukas aliejinis, tai ant drėgnų rankų puikiai susigers. Pati esu pasigaminusi rankų kremą ir viskas kuo puikiausiai susigeria ir beprotiškai skaniai kvepia ax.gif

Rasiu kur nors. Čia pardutuvių tokių daugybė, už siuntimą mokėti nereikės.
O va kremuką išsitepiau ant šlapių rankų, bet vistiek tas pats. Popierių paėmus riebios dėmės lieka....
O sudėtis jo tokia: Organic Hemp Seed Oil (Cannibis sativa), Organic Macadamia Oil (Macadamia integrifolia), Organic Olive Oil (Olea europa), Organic Beeswax (Cera alba), Calendula (Calendula officinalis), Chamomile (Chamomilla recutita), Lavender Essential Oil (Lavendual angustifolia), Spearmint Essential Oil (Mentha spicata).
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2009 07 16, 21:37)
O kokiai odai šitas hidrolatas skirtas?

Rašo: Puikiai drėkina, gaivina ir ramina odą. Tinka visų tipų odai. Sureguliuoja sausos odos drėgmės pusiausvyrą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 16 liepos 2009 - 22:42
Ieskau maskuoklio. Gal kuri turi ka parekomenduoti kad gerai maskuotu kelias raudonas demeles ir siaip visokius netobulumus. ka zinai kas gali atsitikti.. Ar visgi geriau imti nenaturalu?
Atsakyti
Tinklalapyje dar rašo:Kokybė: Organinis (sertifikuota Ecocert SAS F.32600), bet ant buteliuko nėra to ženkliuko, ar taip gali būti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 07 16, 16:27)
dekui  4u.gif  reiks butinai apsilankyti  rolleyes.gif
Papildyta:
Gal merginos pakonsultuotumet - noriu nusipirkti weledos saltalankius gerimui. Uzmaciau, kad yra saltalankiu ekstraktas ir saltalankiu eliksyras  unsure.gif  kuris labiau tiktu gerimui?  ax.gif

Abu jie gėrimui. Ekstraktas yra grynas, o eliksyras yra su cukrumi ir medumi, todėl silpnesnės koncentracijos.
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2009 07 16, 22:09)
O va kremuką išsitepiau ant šlapių rankų, bet vistiek tas pats. Popierių paėmus riebios dėmės lieka....

gal tiesiog perdaug jo pakabini ir oda nepajėgi tiek sugerti? g.gif Pabandyk ne tik su drėgnumu, bet ir su kiekiu paeksperimentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 16, 21:51)
gal tiesiog perdaug jo pakabini ir oda nepajėgi tiek sugerti?  g.gif Pabandyk ne tik su drėgnumu, bet ir su kiekiu paeksperimentuoti  4u.gif

Man panašiau, kad oda tokia sudiržus, jog niekas į ją nebeįsigeria. Daug vyrų sutinku švelnesnėm rankom, nei mano... Ir mano tėčio rankos tokios, ir sūnaus. Taip kad nedaug čia galima pakeisti. Geriausias rezultatas buvo su neutrogena kremu. O va iš natūralių nieko panašaus nerandu.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 16, 21:38)
Rašo: Puikiai drėkina, gaivina ir ramina odą. Tinka visų tipų odai. Sureguliuoja sausos odos drėgmės pusiausvyrą. 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 07 16, 22:41)
Jei jau žiauriai daugiau paskaičiuos, tai kadangi dauguma vilnietės atiduodant prekes po kelis litus atimsiu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

pacios atiduosim biggrin.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 07 16, 22:44)
ka praleidau? bigsmile.gif iskur cia ka uzsakineti ruosiates? blush2.gif

Kryyste uzsako siandien is Biologish24
Atsakyti