Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

QUOTE(mussmiryte @ 2009 08 03, 18:39)
kaip tai 15 ar 20 procentu nuolaida? kada? kur? kai ziurejau pries tris savaites nuolaida, sake, kad pritaikytu tik perkant pilna komplekta (lopsi, sedima dali ir auto kedute) 5 procentu nuolaida. ne gausiai. jei tik praziopsojau kokia nuolaida LTU, bukit geros, parasykit, begsiu pirkti.  rolleyes.gif

tikra tiesa, nes emmlajunga vilniuje ir taip labai tupygo,del to nuolaidom nesisvaisto jau,ir taip gaunasi kaip su nuolaida jau smile.gif

mamos kaip galvojat kiek galeciau prasyti uz savo auto kedute odine, su adapteriu vezimui? yra garantija,cekis, naudota 2menesius, bet per visa laikotarpi vazineta gal 8/10kartu,nu vienu zodziu ideciau i maisa,galeciau kaip nauja parduot biggrin.gif
Atsakyti
heracija rashe del lenkijoje emmaljungos pirkimo, tai as pati savo akim maciau emmaljungas ax.gif vazhiavom i IKEA ir uzejom netoli esancia vaiku prekiu parde tokia visai gera "dziezki wozki" ar kazkaip panashiai avdinasi ir stovejo visi emmaljungu modeliai, ir uzfiksavau tai kad kainos buvo nemazos va pvz edge'as kainavo 3000 zl, o tuo emtu kursas buvo 0,8 nu tai pacios paskaiciuokit, plius tai kad nuo tos vietos iki Lietuveles apie 400-500 km doh.gif , o suvalkuose ar belestoke emmu tikrai NERA galit but ramios drinks_cheers.gif
o beja as dar optimiste buvau galvojau tirkai pigiau nusipirksiu auto kedute doh.gif kaina daba tiksliai tiksliai prisimenu buvo 700 zl, tai pavertus gavosi ten tik 50 litu pigiau ar akzkiek nu zhodziu tikrai neapsimokejo, na nebent yra kur pigesnes pardes, nes ten tokio stiliaus buvo is geresniu gal kainas seip susikele g.gif

erikiuxxx matai kad gerai islaikyta ir beveik nauja tai gal nieks ir neabejoja, nu bet vistiek is antru ranku doh.gif as asmenishkai nieko pries buciau ir gal ja nupirkt nes kedes as neturiu o laikas bega wub.gif jei sugalvosi pardavinet i az mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

noriu paklausti tų mamyčių kurios važinėjat su Mondial Duo Combi, iki kokio amžiaus naudojot sportinę dalį g.gif , kiek žiūrėjau ten lyg kojos nenusileidžia ar klystu g.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima, kaip supratau, uzsienyje ne ka pigiau butu, tai kainos skirtuma virsytu islaidos kurui. o be to ir su garantiniu aptarnavimu butu nekas... taigi nesimetysiu, planuosiu pirkti LTU. Parduotuveje man sake, kad lapkricio menesi litexpo parodoje jie duos visoms mamoms nuolaidu korteles 10 procentu visoms prekems. kam neskubu, galime paluketi. nail.gif
Atsakyti
As pirkau mondial duo combi is babycenterio. Dave 20 proc nuolaida nes musu lbai daug perkanciu buvo. Dabar tokio pat vezimo brolienei reik, jei kooperuosites parasykite i az. Vezimas nerealus, negalim juo atsidziaugti blush2.gif klasika yra klasika thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos davai koperuojames,bet kad anksciau cia buvo mineta kad nuolaidos vis vien taikomos pirma karta apsiperkancioms mamoms,jei perki visa komplekta.Aš mielai pirkciau pigiau balta odinuka, man reikia jau lapkriti tureti manau,nes gale menesio gali jau gimti lelius.

Lenkija vadinasi atpuola, kaip ir galvojau.
O gal galit kuri patarti dėl kėdutės auto iki kiek laiko ji dar tinka mazgiam,nes man tai atrodo jog ji nera didele tik iki 13 kg.Gal galima is karto didesne pirkti?As kazkaip oreintuojuosi i didesnius vezimus ir ju priedus ,nes aplinkui jau ne viena skundziasi ,kad isaugo vežimą ar kedutęsmile.gif
mes ruosiames but storuliai:)
Atsakyti
mielai irgi kooperuociausi vezimeliu pirkimui. mano maziukas irgi atkeliaus lapkriti. o viso komplekto 10 prc nuolaida man netinka, nes auto kedute zada atiduoti. kiek skaiciau apie ankstesnes "masinio" pirkimo akcijas, tai tuo atveju mamytes pirko nebutinai pilnus komplektus. siaip gan nelengva ten viska suorganizuoti, butu puiku, jei kas nors pasidalintu patirtimi apie anksciau organizuota nuolaida.
bc pasakojo, kad kedutes uztenka neilgam, apie 5,6 men, bet ar buna tokiu, kad vaikas vazinetusi nuo 0 iki ilgiau nei 6 men? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mussmiryte @ 2009 08 04, 12:01)
mielai irgi kooperuociausi vezimeliu pirkimui. mano maziukas irgi atkeliaus lapkriti. o viso komplekto 10 prc nuolaida man netinka, nes auto kedute zada atiduoti. kiek skaiciau apie ankstesnes "masinio" pirkimo akcijas, tai tuo atveju mamytes pirko nebutinai pilnus komplektus. siaip gan nelengva ten viska suorganizuoti, butu puiku, jei kas nors pasidalintu patirtimi apie anksciau organizuota nuolaida.
bc pasakojo, kad kedutes uztenka neilgam, apie 5,6 men, bet ar buna tokiu, kad vaikas vazinetusi nuo 0 iki ilgiau nei 6 men?  g.gif

Tai kad Emmos first class autokėdutės skirtos vaikams iki 13kg, t.y. kažkur iki vienerių metų mirksiukas.gif
Atsakyti
reiskias pardaveja, neismanydama ka parduoda, padare antireklama. biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau, ziurineju as apie tuos vezimeliu, bet vis dar sunkiai susigaudau, nezinau ne kaip issirinkti doh.gif Mums labai svarbu, kad vezimas butu kompaktiskas. Ar Emmaljungos Mondial Duo Combi vaziuokle susilanksto? blush2.gif Nes paveiksliukuose niekur nemaciau, kad butu sulankstoma. Ir siaip, kuris is Emmaljungos labiausiai tinka mieste, taip pat daug keliaujant (kad tilptu i universalo gala). Man tai galva svaigsta ziurint i tuos baltus arba kreminius Mondial odinukus...
Atsakyti
QUOTE(heracija @ 2009 08 04, 11:27)
Sveikos davai koperuojames,bet kad anksciau cia buvo mineta kad nuolaidos vis vien taikomos pirma karta apsiperkancioms mamoms,jei perki visa komplekta.Aš mielai pirkciau pigiau balta odinuka, man reikia jau lapkriti tureti manau,nes gale menesio gali jau gimti lelius.

Del masiniu nuolaidu kazkas jau domejosi pries menesi (skaiciau vienoje is temu birzelio ar liepos men), tai BC sake, kad siuo metu kainos vezimeliu yra nuleistos, todel jie taiko max 5% nuolaida perkant visa komplekta. Bet galima, jiems paskambinti ir paklausti.
Anksciau, reikejo, kad susirinktu 5-10 perkancios vezimus, kad gauti 15% nuolaida.
Atsakyti
Skambinau į BBC, tai vat sakė daugiau 5 proc nuoaidos neduoda, nesvarbu ar 10 ar 15 atsirastų norinčių ax.gif
Atsakyti