Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

QUOTE(mussmiryte @ 2009 08 04, 11:01)
mielai irgi kooperuociausi vezimeliu pirkimui. mano maziukas irgi atkeliaus lapkriti. o viso komplekto 10 prc nuolaida man netinka, nes auto kedute zada atiduoti. kiek skaiciau apie ankstesnes "masinio" pirkimo akcijas, tai tuo atveju mamytes pirko nebutinai pilnus komplektus. siaip gan nelengva ten viska suorganizuoti, butu puiku, jei kas nors pasidalintu patirtimi apie anksciau organizuota nuolaida.
bc pasakojo, kad kedutes uztenka neilgam, apie 5,6 men, bet ar buna tokiu, kad vaikas vazinetusi nuo 0 iki ilgiau nei 6 men?  g.gif

tikrai netiesa
mano mazius 5menesiu puikiai telpa keduteje,ir tilps iki 10men drasiai
siaip kaikurie vezioja iki 1metu,gal del taupumo? g.gif
bet tik vaikui neidomu metu laiko sedeti tokioi padety keduteje ax.gif
QUOTE(*Ausryte* @ 2009 08 04, 11:54)
Skaitau, ziurineju as apie tuos vezimeliu, bet vis dar sunkiai susigaudau, nezinau ne kaip issirinkti  doh.gif  Mums labai svarbu, kad vezimas butu kompaktiskas. Ar Emmaljungos Mondial Duo Combi vaziuokle susilanksto?  blush2.gif Nes paveiksliukuose niekur nemaciau, kad butu sulankstoma. Ir siaip, kuris is Emmaljungos labiausiai tinka mieste, taip pat daug keliaujant (kad tilptu i universalo gala). Man tai galva svaigsta ziurint i tuos baltus arba kreminius Mondial odinukus...

as imciau city cross balta ,tikrai atrodo ne ka blogiau
net dailiau negu tie dydeli smile.gif ypac man nes as esu zemo ugio smile.gif
o ir daug lengvesnis jis smile.gif puikiai telpa i A4 universala
o siaip emmukai bele kuris tikrai sulankstytas vietos uzima nemazai ax.gif
Atsakyti

[/quote]

Aciu uz atsakyma. wink.gif Tikriausiai apie ta didziuli balta grazuoli liks tik pasvajoti... Nes ir as zamo ugio, man reikia lengvo ir mazesnio vazimuko. Hmm... reiks dar paziurinet, laiko dar turim. Bet City cross'ai tik nuo puses metuku leliukams, ar as ne taip ka nors suprantu?
Atsakyti
Nitro city kompaktiskai susideda, lopsys issiardo, ratai didieji nusiima.Kede mes patenkinti manau tikrai tilps iki metu, nes ten atramele galvytei pasislenka i virsu, taigi augant vaikui kede pasididina. Lopsi mes pardavinesim po menesio, didelio lopsio pirkti manau neapsimoka, nes pvz maniskis nori sedet gulet ne uz ka, kas is to kad telpa.
Atsakyti
QUOTE(Meda01 @ 2009 08 04, 15:12)
Skambinau į BBC, tai vat sakė daugiau 5 proc nuoaidos neduoda, nesvarbu ar 10 ar 15 atsirastų norinčių ax.gif

Be to sake, kad nauju modeliuku kainos bus aukstesnes nuo rudens.
Atsakyti

[quote=*Ausryte*,2009 08 05, 09:57]
[/quote]

Aciu uz atsakyma. wink.gif Tikriausiai apie ta didziuli balta grazuoli liks tik pasvajoti... Nes ir as zamo ugio, man reikia lengvo ir mazesnio vazimuko. Hmm... reiks dar paziurinet, laiko dar turim. Bet City cross'ai tik nuo puses metuku leliukams, ar as ne taip ka nors suprantu?
[/quote]

na city cross odinukai labai gerai atrdodo wub.gif cia musu city cros,lopsy vazinejames nuo gimimo, manau iki 7menesiu vazinesime tikrai, nes beveik visad lauke miegam wub.gif vaikas duli gerai,sedeti dar visviena galima bus tik nuo 6menesiu
sportine daly pasiemem jau paprasta ,neodine, smile.gif su visais priedais smile.gif
auto kedute prikome odine, bet zadam parduoti jau ax.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2009 08 05, 13:27]
na city cross odinukai labai gerai atrdodo wub.gif cia musu city cros,lopsy vazinejames nuo gimimo, manau iki 7menesiu vazinesime tikrai, nes beveik visad lauke miegam wub.gif vaikas duli gerai,sedeti dar visviena galima bus tik nuo 6menesiu
sportine daly pasiemem jau paprasta ,neodine, smile.gif su visais priedais smile.gif
auto kedute prikome odine, bet zadam parduoti jau ax.gif

Labai grazus vezimukas 4u.gif ... As irgi tokio noriu doh.gif ax.gif Tai nepasikuklinsiu ir paklausinesiu... blush2.gif Man idomu: 1) ar vezimelis labai daug vietos uzima automobilyje; 2) kiek kainavo visas komplektas (lopsys + sportinukas + automobiline kedute + visokie adapteriai ir pan); 3) ar nesitepa ta grazioji balta oda? Buciau labai dekinga uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 05, 13:27)
na city cross odinukai labai gerai atrdodo wub.gif  cia musu city cros,lopsy vazinejames nuo gimimo, manau iki 7menesiu vazinesime tikrai, nes beveik visad lauke miegam wub.gif  vaikas duli gerai,sedeti dar visviena galima bus tik nuo 6menesiu
auto kedute prikome odine, bet zadam parduoti  jau  ax.gif

user posted image

o lopšiukas čia city corg? atrodo tikrai beprotiškai fantastiškai....gražios to emmos, tik kodėl priekiniai ratai nesisuka???? vienintelis minusas...
Atsakyti
QUOTE(heracija @ 2009 08 04, 11:27)
Sveikos davai koperuojames,bet kad anksciau cia buvo mineta kad nuolaidos vis vien taikomos pirma karta apsiperkancioms mamoms,jei perki visa komplekta.Aš mielai pirkciau pigiau balta odinuka, man reikia jau lapkriti tureti manau,nes gale menesio gali jau gimti lelius.

Lenkija vadinasi atpuola, kaip ir galvojau.
                  O gal galit kuri patarti dėl kėdutės auto iki kiek laiko ji dar tinka mazgiam,nes man tai atrodo jog ji nera didele tik iki 13 kg.Gal galima is karto didesne pirkti?As kazkaip oreintuojuosi i didesnius vezimus ir ju priedus ,nes aplinkui jau ne viena skundziasi ,kad isaugo vežimą ar kedutęsmile.gif
        mes ruosiames but storuliai:)

del tu emmos autokeduciu. patys ja turejom ir puikiai naudojom. "Tik iki 13 kg" tai pvz, as metu sulaukus sveriau 13 kg- bet buvau storuliu kategorijos biggrin.gif musu mazgius irgi tiek pat svers (tuoj turesim 10 men ir jau sveriam ~12 kg) - tai galejom iki sios dienos naudot emmos autokedute, beda tik viena - kai pradejom tvirtai sedet - jam buvo neidomu toj kedutej vaziuot atbulai biggrin.gif (bliaudavo pastoviai, pavargdavau per ilgesne kelione as ji linksmint doh.gif ) - nei per langa kas matosi.... nei tetes vairuojancio nemato, todel kai nusprendem parduot pirmaja musu emma - pardavem visa komplekta iskaitant ir autokedute ir jau nuo 7 men kazkur pirkomes jau II kategorijos autokedute - nuo 9-18 kg (maxi cosi priori XP) - vaikas be jokiu rekimu joje jau vaziuodavo ir spoksodavo pro langa, ir nuluzdavo bespoksodamas. Taigi nemanau, kad visos mamkos ir isnaudoja ta autokedute pilnai iki 13 kg... ax.gif nors zinoma yra ir isimciu juk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariacka: 05 rugpjūčio 2009 - 22:04
QUOTE(mariacka @ 2009 08 05, 23:02)
..nuo 7 men kazkur pirkomes jau II kategorijos autokedute - nuo 9-18 kg (maxi cosi priori XP) - vaikas be jokiu rekimu joje jau vaziuodavo ir spoksodavo pro langa, ir nuluzdavo bespoksodamas. Taigi nemanau, kad visos mamkos ir isnaudoja ta autokedute pilnai iki 13 kg... ax.gif  nors zinoma yra ir isimciu juk smile.gif

Mes antra kedute (Maxi Cosi PrioriFix) isigijom sulauke ~8 menesiu, bet ne todel, kad dukrytei nepatikdavo vaziuoti atbulai, o todel, kad jau netilpo kojytes blink.gif Negi cia mums vienoms taip? g.gif Kalbant apie kg limita - dar turejom sioki toki rezerva, tai jeigu ne kojytes, butume naudoje ilgiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
*Ausryte*
aciuks uz komplimenta rolleyes.gif
susipakuotu tikrai gerai i ta bagazine,jaigu ne vyro subuferis mad.gif , musu audi a4,tai sakau jai ne tas ss bagazineje,tai vezimas super tilptu smile.gif
dabar tiksliai kainos neparasysiu,nes per kelis kartus pirkau,o ir siai dar daug ka pirkom, reiktu i ceki paziureti
del teplumo tai liuks zinok,super valosi su dregna servetele ''pampers'' biggrin.gif

jaigu abejoji ar tilps i masina, tai bbc duoda vezima isbandyti,gali prie parduotuves pabandyti ji isideti i bagazine thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(mergina05 @ 2009 08 05, 19:12)
o lopšiukas čia city corg? atrodo tikrai beprotiškai fantastiškai....gražios to emmos, tik kodėl priekiniai ratai nesisuka???? vienintelis minusas...

taip lopsiukas city corg
man irgi jis beproto patinka, kiek demesio lauke sulaukiame rolleyes.gif
prasom yra ir manevringi ratukai bigsmile.gif
man pvz super NEmanevringas nes vezimas yra minkstesnis wub.gif
nes su manevringais,deje kieciau vaziuoja, pvz po miskus ar po musu rajono salygatvius nekas mirksiukas.gif

user posted image

nu mane ta balta spalvva veza,kitokio net nepirkciau wub.gif

QUOTE(mariacka @ 2009 08 05, 22:02)
del tu emmos autokeduciu. patys ja turejom ir puikiai naudojom. "Tik iki 13 kg" tai pvz, as metu sulaukus sveriau 13 kg- bet buvau storuliu kategorijos biggrin.gif musu mazgius irgi tiek pat svers (tuoj turesim 10 men ir jau sveriam ~12 kg) - tai galejom iki sios dienos naudot emmos autokedute, beda tik viena - kai pradejom tvirtai sedet - jam buvo neidomu toj kedutej vaziuot atbulai biggrin.gif (bliaudavo pastoviai, pavargdavau per ilgesne kelione as ji linksmint  ) - nei per langa kas matosi.... nei tetes vairuojancio nemato, todel kai nusprendem parduot pirmaja musu emma - pardavem visa komplekta iskaitant ir autokedute ir jau nuo 7 men kazkur pirkomes jau II kategorijos autokedute - nuo 9-18 kg (maxi cosi priori XP) - vaikas be jokiu rekimu joje jau vaziuodavo ir spoksodavo pro langa, ir nuluzdavo bespoksodamas. Taigi nemanau, kad visos mamkos ir isnaudoja ta autokedute pilnai iki 13 kg... :  nors zinoma yra ir isimciu juk

drinks_cheers.gif pilnai pritariu,vaikui tikrai nebeidomu,kai ismoksta sedeti smile.gif
bet visko buna,maciau nek arta,kaip tokioi kedutei nese gal rimtai beveik metinuka doh.gif kojos kabo, vos pavelka ta visa kede biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniulyte @ 2009 08 05, 23:30)
Mes antra kedute (Maxi Cosi PrioriFix) isigijom sulauke ~8 menesiu, bet ne todel, kad dukrytei nepatikdavo vaziuoti atbulai, o todel, kad jau netilpo kojytes blink.gif  Negi cia mums vienoms taip? g.gif  Kalbant apie kg limita - dar turejom sioki toki rezerva, tai jeigu ne kojytes, butume naudoje ilgiau drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif tikrai greit kojytes kysoti pradeda unsure.gif
musu antra kedute maxi-cosi TOBI, nu pasaka ne kede wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 05 rugpjūčio 2009 - 23:38
Sveikos mielosios esamos ir busimosios mamytes 4u.gif Isigijome ir mes emmuka (nitro city) wub.gif Nu be proto grazus vezimelis thumbup.gif Rinkomes si modeliuka, nes buvo laaaaabai aktualu besisukantys priekiniai ratukai. Pries tai turejome X landeri, taciau isaugome lopsiuka, o sedimoji dalis ne pilnai atlenkiama. O mum dar tik 3 menesiukai. Pradzioje nusipirkome tik sportine emmuko dali, o kita diena dar ir lopsi dasipirkome, nes labai jau patogus pasirode smile.gif Tik vat viena bedele... Toks kietokas sitas vezimukas verysad.gif Parduotuveje itikinejo, kad yra trys kietumo padetys, o mes ir patikejome verysad.gif O pasirodo, kad ten ne kietumas, o vezimuko aukstis pagal vaikiuko ugi ir svori reguliuojasi... Tai dabar biskiuka liudna, nes pinigeliu suplojome nemazai... Veziojant maziukas biskiuka kratomas. Nu lyg nepasitenkinimo nerodo, bet kazkaip neramu, ar jam patogu...
Gal kuri turite si modeliuka? Kokia nuomone apie juos?
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2009 08 09, 16:44)
Sveikos mielosios esamos ir busimosios mamytes  4u.gif  Isigijome ir mes emmuka (nitro city)  wub.gif Nu be proto grazus vezimelis  thumbup.gif  Rinkomes si modeliuka, nes buvo laaaaabai aktualu besisukantys priekiniai ratukai. Pries tai turejome X landeri, taciau isaugome lopsiuka, o sedimoji dalis ne pilnai atlenkiama. O mum dar tik 3 menesiukai. Pradzioje nusipirkome tik sportine emmuko dali, o kita diena dar ir lopsi dasipirkome, nes labai jau patogus pasirode  smile.gif  Tik vat viena bedele... Toks kietokas sitas vezimukas  verysad.gif  Parduotuveje itikinejo, kad yra trys kietumo padetys, o mes ir patikejome  verysad.gif  O pasirodo, kad ten ne kietumas, o vezimuko aukstis pagal vaikiuko ugi ir svori reguliuojasi... Tai dabar biskiuka liudna, nes pinigeliu suplojome nemazai... Veziojant maziukas biskiuka kratomas. Nu lyg nepasitenkinimo nerodo, bet kazkaip neramu, ar jam patogu...
Gal kuri turite si modeliuka? Kokia nuomone apie juos?

kad su tokiais ratukais visi yra kietesni
jau daug kartu sioje temoje rase mamytes mirksiukas.gif

Atsakyti