QUOTE(mussmiryte @ 2009 08 04, 11:01)
mielai irgi kooperuociausi vezimeliu pirkimui. mano maziukas irgi atkeliaus lapkriti. o viso komplekto 10 prc nuolaida man netinka, nes auto kedute zada atiduoti. kiek skaiciau apie ankstesnes "masinio" pirkimo akcijas, tai tuo atveju mamytes pirko nebutinai pilnus komplektus. siaip gan nelengva ten viska suorganizuoti, butu puiku, jei kas nors pasidalintu patirtimi apie anksciau organizuota nuolaida.
bc pasakojo, kad kedutes uztenka neilgam, apie 5,6 men, bet ar buna tokiu, kad vaikas vazinetusi nuo 0 iki ilgiau nei 6 men?
bc pasakojo, kad kedutes uztenka neilgam, apie 5,6 men, bet ar buna tokiu, kad vaikas vazinetusi nuo 0 iki ilgiau nei 6 men?

tikrai netiesa
mano mazius 5menesiu puikiai telpa keduteje,ir tilps iki 10men drasiai
siaip kaikurie vezioja iki 1metu,gal del taupumo?

bet tik vaikui neidomu metu laiko sedeti tokioi padety keduteje

QUOTE(*Ausryte* @ 2009 08 04, 11:54)
Skaitau, ziurineju as apie tuos vezimeliu, bet vis dar sunkiai susigaudau, nezinau ne kaip issirinkti
Mums labai svarbu, kad vezimas butu kompaktiskas. Ar Emmaljungos Mondial Duo Combi vaziuokle susilanksto?
Nes paveiksliukuose niekur nemaciau, kad butu sulankstoma. Ir siaip, kuris is Emmaljungos labiausiai tinka mieste, taip pat daug keliaujant (kad tilptu i universalo gala). Man tai galva svaigsta ziurint i tuos baltus arba kreminius Mondial odinukus...

as imciau city cross balta ,tikrai atrodo ne ka blogiau
net dailiau negu tie dydeli

o ir daug lengvesnis jis

o siaip emmukai bele kuris tikrai sulankstytas vietos uzima nemazai