Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

QUOTE(varlius @ 2009 08 09, 17:44)
Sveikos mielosios esamos ir busimosios mamytes  4u.gif  Isigijome ir mes emmuka (nitro city)  wub.gif Nu be proto grazus vezimelis  thumbup.gif  Rinkomes si modeliuka, nes buvo laaaaabai aktualu besisukantys priekiniai ratukai. Pries tai turejome X landeri, taciau isaugome lopsiuka, o sedimoji dalis ne pilnai atlenkiama. O mum dar tik 3 menesiukai. Pradzioje nusipirkome tik sportine emmuko dali, o kita diena dar ir lopsi dasipirkome, nes labai jau patogus pasirode  smile.gif  Tik vat viena bedele... Toks kietokas sitas vezimukas  verysad.gif  Parduotuveje itikinejo, kad yra trys kietumo padetys, o mes ir patikejome  verysad.gif  O pasirodo, kad ten ne kietumas, o vezimuko aukstis pagal vaikiuko ugi ir svori reguliuojasi... Tai dabar biskiuka liudna, nes pinigeliu suplojome nemazai... Veziojant maziukas biskiuka kratomas. Nu lyg nepasitenkinimo nerodo, bet kazkaip neramu, ar jam patogu...
Gal kuri turite si modeliuka? Kokia nuomone apie juos?

Viskas ten gerai, sketukai dar labiau krato, cia jums taip baisiai po pripuciamu ratu atrodo. Nitro city miesto vezimukas per asfalta vaziuoja puikiai ir nekrato. Nemanau kad city cross maziau krato, nes kai ratai nepripuciami, tas pats velnias mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinokit as jau visai panikoj verysad.gif Mano maziukui labai nepatinka tas vezimuko kratymas verysad.gif Niekaip uzmigt negali. O miega tik vaziuojanciame vezimuke... Dabar ne nebezinau ko griebtis. Tiek pinigeliu sumoketa cray.gif O as, kvaisa, nepasidomejau apie sita modeliuka issamiau. Man jis taip patiko... Dabar jau geriau imciau kad ir su nemanevringais ratais, bet minkstesni...
Atsakyti
QUOTE(koalamama @ 2009 08 10, 09:31)
Viskas ten gerai, sketukai dar labiau krato, cia jums taip baisiai po pripuciamu ratu atrodo. Nitro city miesto vezimukas per asfalta vaziuoja puikiai ir nekrato. Nemanau kad city cross maziau krato, nes kai ratai nepripuciami, tas pats velnias mirksiukas.gif

deje deje, su city crosu tikrai skiriasi,ne ratuose esme,o paciame reme mirksiukas.gif nes croso remas klasikinis, ir tikrai minkstumas net labai skiriasi mirksiukas.gif
QUOTE(varlius @ 2009 08 10, 16:39)
Zinokit as jau visai panikoj  verysad.gif  Mano maziukui labai nepatinka tas vezimuko kratymas  verysad.gif Niekaip uzmigt negali. O miega tik vaziuojanciame vezimuke... Dabar ne nebezinau ko griebtis. Tiek pinigeliu sumoketa  cray.gif O as, kvaisa, nepasidomejau apie sita modeliuka issamiau. Man jis taip patiko... Dabar jau geriau imciau kad ir su nemanevringais ratais, bet minkstesni...

as irgi kai rinkausi,norejau jusu modeliuko,bet taip pat suabejojau del kietumo... nes stumdyti parduotuveje yra vienas,o lauke yra kitas, ypac kai pas mus toks geras asfaltas biggrin.gif bent jau musu rajone

nu ka patarti nezinau net ,jaigu labai jau erzina unsure.gif as tikriausiai parduociau,ir pirkciau kita unsure.gif

o gal priprasite prie vezimuko unsure.gif
Atsakyti
Gal kas su vezimu negerai, nes nesikrato ten jis taip labai kaip rasot g.gif O jus mieste gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(kavke @ 2009 08 11, 10:39)
Gal kas su vezimu negerai, nes nesikrato ten jis taip labai kaip rasot g.gif O jus mieste gyvenat?

Na, lyg ir gerai su vezimeliu viskas... Tiesiog, del priekiniu maziuku ratuku jis kietas... Mes gyvename mieste. Buvome iseje pasivaikscioti, vazinejome tik saligatviu. Tai maziukas tiesiog kaip "vibro keduteje". Niekaip uzmigt negalejo. Is tiesu, matyt, mes labai pripratom prie vezimelio pripuciamais ratais, ir sis mum per kietas... Manevringumas - superinis, lengvumas - neispasakytas, tik mum per kietas verysad.gif
Atsakyti
Jau buvau beperkanti emma, bet susiduriau su problema. gali dabar uzsakyti ir sumoketi avansa, bet galiausiai kaina, kuria turesi moketi, suzinosi tik gaves vezimeli. o jeigu ta kaina pasirodys nebetinkama? mokant dabar, nors ir dali sumos, norisi zinoti uz kiek perki. pagrindine pirkejo teise yra zinoti ka perki ir uz kiek. mes jau sutiktumem laukti kol atves, bet kai atves bus jau velu atsisakyti, jeigu kaina pasirodytu netinkama. kazkaip nerimta. o ir pardavejos elgiasi taip, lyg noretu, kad nepirktumem pas jas. kiekviena karta ateiti i BC yra kazkokia kancia. o vezimelio norisi. jei preke nebutu gera, gyvenime BC nieko nepirkciau.
Atsakyti
QUOTE(mussmiryte @ 2009 08 11, 11:27)
Jau buvau beperkanti emma, bet susiduriau su problema. gali dabar uzsakyti ir sumoketi avansa, bet galiausiai kaina, kuria turesi moketi, suzinosi tik gaves vezimeli. o jeigu ta kaina pasirodys nebetinkama? mokant dabar, nors ir dali sumos, norisi zinoti uz kiek perki. pagrindine pirkejo teise yra zinoti ka perki ir uz kiek. mes jau sutiktumem laukti kol atves, bet kai atves bus jau velu atsisakyti, jeigu kaina pasirodytu netinkama. kazkaip nerimta. o ir pardavejos elgiasi taip, lyg noretu, kad nepirktumem pas jas. kiekviena karta ateiti i BC yra kazkokia kancia. o vezimelio norisi. jei preke nebutu gera, gyvenime BC nieko nepirkciau.

Kaina neturėtų labai jau skirtis, nuo to kas yra parduotuvėje, nebent keliasdešimt litų, nes, kad ir 2010 m. modelių vežimėlių kainos skiriasi labai nežymiai mirksiukas.gif. O va kas apie pardavėjus, tai visiškai pritariu drinks_cheers.gif , Klaipėdoj dar nieko, bet Vilniuj doh.gif
Atsakyti
mergaitės,

ebay yra nemažai naudotų Emmaljunga vežimukų. Paieškojus galima gauti labai neblogą variantą.
Tokiu būdu nusipirkom savajį baltą vežimuką. Tiesa, jis dar pas brolį Anglijoje (pirkom per ebay.co.uk), bet labai geros būklės. Sportinė dalis net nenaudota, su visais priedais, lopšys naudotas minimaliai.
Su siuntimu gausis max 1300 Lt.

siūlau ir kitoms pasinaudoti mano variantu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Delta-: 11 rugpjūčio 2009 - 22:59
QUOTE(mussmiryte @ 2009 08 11, 10:27)

o kodel nenorite palaukti naujos kolekcijos,ir pirkti kai zinosite kainas? smile.gif
as smile.gif kai prikau tai pamenu,kainyte buvo padidejus apie 100lt gal g.gif
manau daug tikrai nesiskirs mirksiukas.gif bet ,kad bus brangesni tai faktas

QUOTE(-Delta- @ 2009 08 11, 22:58)
mergaitės,

ebay yra nemažai naudotų Emmaljunga vežimukų. Paieškojus galima gauti labai neblogą variantą.
Tokiu būdu nusipirkom savajį baltą vežimuką. Tiesa, jis dar pas brolį Anglijoje  (pirkom per ebay.co.uk), bet labai geros būklės. Sportinė dalis net nenaudota, su visais priedais, lopšys naudotas minimaliai.
Su siuntimu gausis max 1300 Lt.

siūlau ir kitoms pasinaudoti mano variantu smile.gif

smile.gif
as irgi ziurinejau naudotu, cia LT nieko neradau,o ebay pabijojau, nes kate maise gaunasi, sad.gif
bet nesigailiu nusipirkus naujutelaiti,atperka jis kiekviena lita wub.gif
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2009 08 12, 01:00]
o kodel nenorite palaukti naujos kolekcijos,ir pirkti kai zinosite kainas? smile.gif
as smile.gif kai prikau tai pamenu,kainyte buvo padidejus apie 100lt gal g.gif
manau daug tikrai nesiskirs mirksiukas.gif bet ,kad bus brangesni tai faktas
smile.gif

norisi jau kuo greiciau tureti, kad butu ramu, nes veliau gali tekti paskubom rinktis. manau, vezimelis yra vienas rimciausiu pirkiniu mazyliui. o nustebino tai, kad pirkti galima, bet tik naujus modelius. tai jeigu parduoda, tai ir kaina turetu buti jau fiksuota. galetu pasakyti pvz, kad emmaljunga vezimeliais neprekiaus iki ... nors is ties kainos fiksuotos yra, tik kazkodel parduotuveje mums ju nenorejo sakyt...??? na tiek to, manau, kad jau suradau sau iseiti ir vezimeli turesiu greitu laiku clap.gif

gal kas gali patarti kokia patalyne reikia kloti i vezimeli? lopsiuke vaikiuka veziosim ziema. labai aciu.
Atsakyti
As klojau miegmaisiuka
Atsakyti
Man regis, jau apsisprendžiau ir aš dėl vežimo - Mondial Duo Comby. Ar tik Babycenter jais prekiauja? Ir mąstau, ar verta autokėdutę pirkti kartu, juk šaltą rudenį ar žiemą mažylį lopšy geriau vežti?
Atsakyti