Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

kol kas emma vezimeliais prekiauja tik BBC. kiek girdejau jusu issirinktas vezimelis ypac puikus gyvenant uzmiestyje. jis tikrai labai minkstos vaziuokles. o del auto kedutes tai man irgi taip pat patarinejo, kad ziema ji bus naudojama tik automobilyje ir prie vaziuokles ja tvirtinti neapsimokes, nes netilps vaiko patalai ir silti rubai. nebent auto keduteje vazinesit vasara. kadangi autokedute turime is anksciau, tai mums jos pirkti neapsimoka, bet jus, jeigu dar jos neturite, vistiek pirksite. o BBC duoda 5% nuolaida perkant 3 daliu komplekta. pagalvokit kaip jums labiau apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(audora @ 2009 08 12, 10:22)
Man regis, jau apsisprendžiau ir aš dėl vežimo - Mondial Duo Comby. Ar tik Babycenter jais prekiauja? Ir mąstau, ar verta autokėdutę pirkti kartu, juk šaltą rudenį ar žiemą mažylį lopšy geriau vežti?

tik bbc jais prekiauja ...
mes turime auto kedute,
bet jaigu nezadat vezioti ant remo,gal i rpygesne labiau apsimoka ax.gif ci ajau kiekvienam pagal galimybes smile.gif

mussmiryte mes ziema dejome kailini vokeli,tai super wub.gif
o siaip dabar atsirado spec pataliukai Emmaljunga,i vezimus wub.gif jai butu anksciau pasirode,tikrai imciau,bet kad ,jau lopsy baigiam issaugti verysad.gif
Atsakyti
Aciu labai uz patarimus. pasidomesiu emmaljungos pataliukais butinai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif Nu, zinokit, nepatikesit ax.gif Pasikeiteme mes vezimuka bigsmile.gif kadangi ratukai buvo nenuvazineti (buvom isvaziave tik pora kartu i kiema ir vazinejome aplink nama per lygu saligatvi) - mum ji pakeite i kt modeliuka thumbup.gif Dabar turim tikra tanka wub.gif Is tiesu super vezimas. Turim Edge duo combi biggrin.gif Tik vat labai keistas dalykas, remas siandien girgzdet pradejo blink.gif Gal sutept kaip nors imanoma? gal kuri bandete?

Beje, BBC bendravo labai maloniai smile.gif Ir dabar jau rinkomes ilgai ir atsakingai... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlius: 12 rugpjūčio 2009 - 16:07
pas mus avarija buvo nutikus, turime city cerox 360, vaikas apsivertė su vežimu....kai vežime padaroma pilnai gulima padėtis vežimo svorio centrai išsibalansuoja, ir vežimas labai lengvai virsta atgal, važiuojat su miegančiu vaiku, priekiniai ratukai patys kyla į viršų unsure.gif ėjom į lauką miegot, buvo padaryta pilnai gulima padėtis, vaikas jau gulėjo, nusisukau paimt daiktų, atsisuku vaizdas toks: vaikas atsistojęs verčiasi su visu vežimu ant grindų, puoliau, aišku nespėjau...pasekmės, mėlynas visas žandas, prakirsta mėlyna ausis, krisdamas griebėsi už rankenos, tai dar prie visko ir mėlyni pirštukai...keisčiausia tai, kad kai vežimo nugarėlė stovi stačia tai vežimą apverst be šansų...pasirodo emmose ne tik pliusų yra, bet dar ir krūva minusų.
Atsakyti
Nesupykit, siu vezimeliu myletojos, bet visada ziurejau i siuos vezimus ir nesuvokiau, uz ka tokia nezmoniskai auksta kaina. Man ju sportine dalis negrazi, primena Tuti ar koki lenkiska griozda. Su lopsiu vezimas patinka. Bet cia skonio reikalas. Va ir minusai islindo. Nesuprantu to, kad parsivezus is parduotuves nauja vezima jau reikia tepti, nes jis girgzda. O cia dar ir virsta ir vaika suzaloja. Uzjauciu mamyte ir jos vaikiuka. Va jums ir saugus vezimas.
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2009 08 12, 16:05)
Sveikos, mamytes  4u.gif  Nu, zinokit, nepatikesit  ax.gif  Pasikeiteme mes vezimuka  bigsmile.gif kadangi ratukai buvo nenuvazineti (buvom isvaziave tik pora kartu i kiema ir vazinejome aplink nama per lygu saligatvi) - mum ji pakeite i kt modeliuka  thumbup.gif Dabar turim tikra tanka  wub.gif Is tiesu super vezimas. Turim Edge duo combi  biggrin.gif Tik vat labai keistas dalykas, remas siandien girgzdet pradejo  blink.gif Gal sutept kaip nors imanoma? gal kuri bandete?

Beje, BBC bendravo labai maloniai  smile.gif Ir dabar jau rinkomes ilgai ir atsakingai...  blush2.gif

nu pasaka,kad bbc jum pakeite vezimeli bigsmile.gif
kazkaip net nesitiki wub.gif na ar jauciasi vaziavime skirtumas wub.gif
QUOTE(mergina05 @ 2009 08 12, 16:36)
pas mus avarija buvo nutikus, turime city cerox 360, vaikas apsivertė su vežimu....kai vežime padaroma pilnai gulima padėtis vežimo svorio centrai išsibalansuoja, ir vežimas labai lengvai virsta atgal, važiuojat su miegančiu vaiku, priekiniai ratukai patys kyla į viršų  unsure.gif ėjom į lauką miegot, buvo padaryta pilnai gulima padėtis, vaikas jau gulėjo, nusisukau paimt daiktų, atsisuku vaizdas toks: vaikas atsistojęs verčiasi su visu vežimu ant grindų, puoliau, aišku nespėjau...pasekmės, mėlynas visas žandas, prakirsta mėlyna ausis, krisdamas griebėsi už rankenos, tai dar prie visko ir mėlyni pirštukai...keisčiausia tai, kad kai vežimo nugarėlė stovi stačia tai vežimą apverst be šansų...pasirodo emmose ne tik pliusų yra, bet dar ir krūva minusų.

jetau,kaip keista unsure.gif
gaila mazylio unsure.gif
QUOTE(dia.dia @ 2009 08 12, 19:19)
Nesupykit, siu vezimeliu myletojos, bet visada ziurejau i siuos vezimus ir nesuvokiau, uz ka tokia nezmoniskai auksta kaina. Man ju sportine dalis negrazi, primena Tuti ar koki lenkiska griozda. Su lopsiu vezimas patinka. Bet cia skonio reikalas. Va ir minusai islindo. Nesuprantu to, kad parsivezus is parduotuves nauja vezima  jau reikia tepti, nes jis girgzda. O cia dar ir virsta ir vaika suzaloja. Uzjauciu mamyte ir jos vaikiuka. Va jums ir saugus vezimas.

nu jai nesuprantat tai pabandykite viena diena i lauka iseiti su tuciu,o kita diena su emma,manau tuomet klausimu tikrai jum nekils mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2009 08 12, 23:00]

nu jai nesuprantat tai pabandykite viena diena i lauka iseiti su tuciu,o kita diena su emma,manau tuomet klausimu tikrai jum nekils mirksiukas.gif

Del vaziavimo kokybes ir nesiginciju. Nebutu tokia brangi preke. Taciau tik norejau pasakyti, kad nera si preke jau tokia ideali. Gal siek tiek per riebiai issireiskiau. Nors grozio suvokimas visu skirtingas.
Atsakyti

dia del grozio nesigincioju,man pavz sie lopsiniai o dar odinukai,patyc paciausiu,nei vienas vezimas ufonautas jiem neprilygsta wub.gif
o siaip as pirmoje vietoje ziuriu i konforta tiek mamai tiek kudikiui wub.gif
jau vaziavimas tai ju pasaka,vien del to vaziavimo jis vertas tu pinigu smile.gif

o idealiu vezimu dar nesu maciusi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Papasakosiu ir as savo istorija 4u.gif Kai isejau i dekreta, pradejome dometis vezimeliais. Nuvaziave viena diena i BBC pamaciau MAXI COSI MURA vezimuka ir dar TV reklama is kart isimylejau! Net nereikejo jokios pagalbos is pardaveju, pati padariau isvada, jog noriu tik sita vezimeli biggrin.gif MB buvo nelabai suzavetas, bet nestuke.gif teko nusileisti lotuliukas.gif O pro Emmaljunga praejau, nes man "tada" buvo negrazus... Nuvaziavusi trecia karta i BBC pirkti MAXI COSI MURA, paprasiau pries pirkdama pardavejos jog papasakotu apie sitavezimuka. Beabejo mielai pagelbejo, bet tik unsure.gif jos zodziai, kad neskubeciau ir apziureciau dar kitus vezimukus BBC parduotuvej. Nustebau, bet taip ir padariau. Taigi paprasiau, kad papasakotu apie Emma... Gavau visa info ir palyginima- Emma su MURA, susidomejusi paprasiau kataloga Emma vezimeliu ir nuvaziavau namo. MB ilgai lotuliukas.gif is manes, jog mano meile MUR'ai, greitai praejo biggrin.gif blush2.gif Vienu zodziu, nuvaziave vel i BBC, MB ir susizavejo Emma biggrin.gif Taigi sigyjome Edge Duo Combi wub.gif thumbup.gif Nors as dar nestuke.gif , bet begalo esu patenkinta pirkiniu thumbup.gif ir abu nekantraujam ji isbandyti wub.gif Tikiuosi nenusivilsime ir vaikeliui patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 12, 23:56)
dia del grozio nesigincioju,man pavz sie lopsiniai o dar odinukai,patyc paciausiu,nei vienas vezimas ufonautas jiem neprilygsta wub.gif
o siaip as pirmoje vietoje ziuriu i  konforta tiek mamai tiek kudikiui wub.gif
jau vaziavimas tai ju pasaka,vien del to vaziavimo jis vertas tu pinigu smile.gif

o idealiu vezimu dar nesu maciusi 4u.gif

juk rasiau, kad su lopsiu sis vezimas labai grazus, bet sportinukui kazko truksta. Per grubus jis. Tai tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2009 08 13, 07:27)
juk rasiau, kad su lopsiu sis vezimas labai grazus, bet sportinukui kazko truksta. Per grubus jis. Tai tik mano nuomone.

Ir ko gi sportinukui truksta , be to kad jis jums negrazus, gal kokiu nors funkciju.
Laikausi tos nuomones, kad grozis reliatyvi savoka, ir nemanau kad reikia primygtinai irodinet kad tas grazu, o tas ne. Pvz muros sportnej daly daug funkciniu trukumu- cia jau kitas reikalas.
Atsakyti