Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 2

QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 02 21, 16:15)
na kai as pas kedainiu anstole nuejau man pasake kad turiu kreiptis i vln anstoli nes ex yra vilnietis.

Dekui uz atsakyma.Dar meginsiu nueit pasitikslinti nes nelabai yra noro ir finansu trenktis i kita Lietuvos krasta biggrin.gif
Atsakyti
trenktis nereikia.as nei karto nevaziavau i vilniu,mes bendraujame telefonu,el pastu,dokum jin atsiuncia man pastu voke.
Atsakyti
Sveiki,norėjau paklausti dėl alimentų ką ir kur toliau daryti ,esu išsituokusi ir iki šiol gaudavau alimentus vaiko išlaikymui,nuo vasario 5d. vaiko tėvą atleido iš darbo (už pijokavimą) ir alimentų nebegausiu,nes ex niekur nedirba ,neatsiliepia į telef.skambučius,jo gyvenamosios vietos nežinau,ačiū.
Atsakyti
QUOTE(jolukas @ 2010 02 24, 10:57)
Sveiki,norėjau paklausti dėl alimentų ką ir kur toliau daryti ,esu išsituokusi ir iki šiol gaudavau alimentus vaiko išlaikymui,nuo vasario 5d. vaiko tėvą atleido iš darbo (už pijokavimą) ir alimentų nebegausiu,nes ex niekur nedirba ,neatsiliepia į telef.skambučius,jo gyvenamosios vietos nežinau,ačiū.

Kai nebegausite, turite kreiptis į antstolį, pagal paskutinę jums žinomą skolininko gyvenamąją vietą.
Atsakyti
QUOTE(jolukas @ 2010 02 24, 11:57)

Kai du menesius nemokes,is antstolio pasiimsit pazyma Vaiko islaikymo fondui,priduosit ten dokumentus ir gausit kiekviena menesi nuo 130 iki 195lt
Atsakyti
labukas,reikalinga skubus atsakymas gal kas susiduret mano ex moka elementus bet ir skolos turi ir jis dabar nori paduot i teisma kad sumazintu jam elementu suma nes tipo nebegali tiek moketi as gaunu po 400lt.ar teismas gali sumazinti vaikui priteistus pinigelius 4u.gif
Atsakyti
aišku gali. bet ar jūs tikra kad vaikas pinigus gauna elementais (baterijomis), o ne alimentų forma?
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2010 02 24, 19:51)
labukas,reikalinga skubus atsakymas gal kas susiduret  mano ex moka elementus bet ir skolos turi ir jis dabar nori paduot i teisma kad sumazintu jam elementu suma nes tipo nebegali tiek moketi as gaunu po 400lt.ar teismas gali sumazinti vaikui priteistus pinigelius 4u.gif

Tevas tures irodyti,kad vaikui uztenka maziau.O jus irodinekit,kad vaiko poreikiai nepasikeite ir reikia butent tiek.
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2010 02 24, 20:51)
labukas,reikalinga skubus atsakymas gal kas susiduret  mano ex moka elementus bet ir skolos turi ir jis dabar nori paduot i teisma kad sumazintu jam elementu suma nes tipo nebegali tiek moketi as gaunu po 400lt.ar teismas gali sumazinti vaikui priteistus pinigelius 4u.gif

na as patarsiu jums is savo puses del alimentu man padejo.mes turejo invalidumo grupe mano mazius metus laiko.atsvieciau pazymejima,is daktares vaiko paprasiau pazymos kad isduodu kas yra.patvirtino stampu direktorius ju poliklinikos,kad tikra tai.is darzelio surinkau cekius kur mokama duoda saknele ju kopijas sudejau.paskui vaistu kiek pirkau cekius.ir viska pateikiau teisme.to mums ppakako kad ir 400lt nesumazintu vaikui alimentu.tad patariu ir jums viska rinkti gali labai padeti.jei vaikas serga kokiom ligom pazyma issiimti jie isduoda i teisma.na ir seip manau galima daug ka padaryti.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2010 02 24, 20:07)
Tevas tures irodyti,kad vaikui uztenka maziau.O jus irodinekit,kad vaiko poreikiai nepasikeite ir reikia butent tiek.

Nebūtinai. Užtenka įrodyti, kad motinos pajamos padidėjo, o jo liko tokios pačios. Jūs kažkaip neteisingai komentuojat. Suteikiat žmogui viltį, kurios jis gal nėra vertas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 24, 23:06)
Nebūtinai. Užtenka įrodyti, kad motinos pajamos padidėjo, o jo liko tokios pačios. Jūs kažkaip neteisingai komentuojat. Suteikiat žmogui viltį, kurios jis gal nėra vertas.

o jeigu pamažėjo. Ar galiu kreiptis del pdidinimo.
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2010 02 25, 09:57)
o jeigu pamažėjo. Ar galiu kreiptis del pdidinimo.

Kreiptis galite. Bet bus padidinti tokiu atveju, jei įrodysit, kad atsitiko kažkas, dėl ko jūs nebegalite uždirbti daugiau - tarkime tapote neįgali. Vien darbo praradimas ar atlyginimo sumažėjimas tokios teisės nesuteikia.

Tiesa, dar gali būti viena priežastis, kuri dažnai teismo priimama - dar vieno vaiko gimimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 25 vasario 2010 - 10:13