QUOTE(mano_svajone @ 2010 09 30, 16:57)
Va va, man tas kačių tarpusavio santykių aiškinimasis visada nesuprantamas...

O aį saviškės darančios ne vietoje nesu niekada pagavus, tai net ir nežinau ar verta tą būdą išbandinėt. Nors kas liečia kačių agresiją tai tikrai padėjo
Papildyta:
QUOTE(dorairgarbinga @ 2010 09 25, 11:14)
gal kas patartu gal buvo su ta problemele susidure:
...zodziu turim katineli,pradzioje turejom uzdara wc,katulis visad i ji darydavo,..bet pastebejom,kad pro uzdara wc per sujungima,kur uzsideda wc virsutinis dangtis praleidzia slapima(nezinau kaip jam tai pavyksta,bet matomai sysioja ant sieneles ir tos sroves neatlaiko wc sujungimas)truputis nuteka ant grindu.Zinoma neapsikentem,pamanem,kad per mazas wc,nes katinas ne is mazuju,tad nusipirkom kita atvira dideli wc su aukstu bortu...bet ir vel tas pats,jis vel praleidzia.Kaip ar ir kiti katinai sysiu daro ant wc sieneliu,galva nebenesa kokia deze jam itaisyt,kad ramiai galetume gyventi.Katinelis kastruotas,visad daro i deze,bet va per visas dezutes praleidzia... lasas po laso

...ir dar dabar kiek maciau uzdaru wc virsutiniai dangciai uzsideda ant apatinio,bet sujungimas buna i isore,na juk ta sujungima galetu padaryti i vidaus puse ir mums nebebutu tos problemos,bet matyt tik musu katinas taip gali mandriai slapintis(aukstai ant wc sieneliu)
Nu bet čia juk ne katino kaltė, tiesiog dežutę reikia pritaikyti, arba užsandarint tarpus. Jis vistiek gali šlapintis ne tik žemai atsitūpęs bet ir atsistojęs tokią srovę ant sienelės pavaryt kad oho( beje mano sterilizuota katė irgi kartais taip padaro), ir reikia džiaugtis kad tai bent atlieka dežutėje , o ne belekur