Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas soda

nu kazkaip nepatikimai skamba tas balinimas su soda, dar cia tiek prigazdino, kad braizosi. reikia saugot dantis, o neekspermentuot smile.gif
Atsakyti
Soda turi daug abrazyvo ir gali labai pakenkti emaliui. Sis dantu balinimo budas kazkada buvo naudojamas tik todel, kad nebuvo israsti kiti budai. Tokiu budu balinti dantis siandien - yra visiska nesamone. Beje, siuo metu populiariausias balinimo budas peroksidu irgi nera tinkamiausias, nes taip pat labai kenkia emaliui, del ko dantis tampa labai jautrus ir lengvai pazeidziami. Europoje is vis yra uzdrausti tokios peroksido koncentracijos, kurios naudojamos pvz. Amerikoje, todel butina ivertinti ir koncetracija ir jusu dantu ypatumus. As sekmingai naudoju efektyvias "Rapid White"dantu balinimo priemones be peroksido. Yra ju prikti prekybos centruose ir Drogose. As naudoju ju balinamaja pasta, periodiskai - vienos savaiteles sistema su kapoms ir geliu arba tos pacios firmos stripsus is UK be peroksido, jie is vis nereaulus. Visi ju produktai nesukelia jokio dantu jautrumo. Stripsu dar LT nera, bet greit girdejau atsiras. Sekmes visiems!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olička: 09 balandžio 2013 - 14:41
Kiekviena diena valau dantis 2kartus,ryte ir vakare.Ryte naudoju dantu pasta Velym,o vakare paprasta kokia.Nes jei nuolat naudot balinancia,tai tampa jautrus dantys labai.

Pabandykite dantu balinima aliejumi,labai gerai uzgydo zaizdeles,pasalina mikrobus,ir pabalina naturaliai dantukus. Cia

Nusipirkau miltelius-dantu pasta i ja iberiu sodos ir karta per savaite pabruzinu dantukus.Pasalina visas apnasas.
va cia panasus yra ivairiu rusiu,pirkau maximoj apie 2lt tekainuoja

Nera mano dantys is prigimties labai balti,yra tokie turintys permatomumo,bet daznai sulaukiu komplimentu butent del dantu smile.gif
Karta vaikinas per pasimatyma yra pasakes: kokie grazus tavo dantys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merciuke: 16 balandžio 2013 - 01:55
Yra tokios balinamosios dantu pastos
REMBRANDT Winter Mint gerai labai balina dantukus. Ir siaip didelis skirtumas yra kai su ja issivalai negu su tom lenkiskom visom.
Atsakyti
o as pirkau tokius balinancius miltukus
user posted image

pirmi is kaires,naudoju apie 2 sav karta dienoj ir rezultatas tikrai matosi. Ant pakuotes raso,kad stiprina dantu emali ir net mazina dantu skausma. Po gimdymo dantys buvo pasidare labai jautrus,dilgciodavo tai vienas tai kitas,pradejus naudot siuos miltelius nustojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 05 18, 18:27)
o as pirkau tokius balinancius miltukus
user posted image

pirmi is kaires,naudoju apie 2 sav karta dienoj ir rezultatas tikrai matosi. Ant pakuotes raso,kad stiprina dantu emali ir net mazina dantu skausma. Po gimdymo dantys buvo pasidare labai jautrus,dilgciodavo tai vienas tai kitas,pradejus naudot siuos miltelius nustojo  smile.gif

O kur pirkote šiuos miltukus?
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2013 05 19, 21:39)
O kur pirkote šiuos miltukus?

pirkau Martinos parduotuveje,mokejau apie 3 lt su centais 4u.gif
Atsakyti
O tai kaip cia iseina amerikoje galima balintis su peroksidu o pas mus negalima? Man kazkaip keista...Tai amerikieciai iseina nesaugus, taigi ten jai kazkas atsitiktu tuos gamintojus per teismus uztasytu ir baigtusi viskas. Cia mano tik nuomone.

QUOTE(Olička @ 2013 04 09, 15:39)
Soda turi daug abrazyvo ir gali labai pakenkti emaliui. Sis dantu balinimo budas kazkada buvo naudojamas tik todel, kad nebuvo israsti kiti budai. Tokiu budu balinti dantis siandien - yra visiska nesamone. Beje, siuo metu populiariausias balinimo budas peroksidu irgi nera tinkamiausias, nes taip pat labai kenkia emaliui, del ko dantis tampa labai jautrus ir lengvai pazeidziami. Europoje is vis yra uzdrausti tokios peroksido koncentracijos, kurios naudojamos pvz. Amerikoje, todel butina ivertinti ir koncetracija ir jusu dantu ypatumus. As sekmingai naudoju efektyvias "Rapid White"dantu balinimo priemones be peroksido. Yra ju prikti prekybos centruose ir Drogose. As naudoju ju balinamaja pasta, periodiskai - vienos savaiteles sistema su kapoms ir geliu arba tos pacios firmos stripsus is UK be peroksido, jie is vis nereaulus. Visi ju produktai nesukelia jokio dantu jautrumo. Stripsu dar LT nera, bet greit girdejau atsiras. Sekmes visiems!

Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2013 06 04, 00:34)
O tai kaip cia iseina amerikoje galima balintis su peroksidu o pas mus negalima? Man kazkaip keista...Tai amerikieciai iseina nesaugus, taigi ten jai kazkas atsitiktu tuos gamintojus per teismus uztasytu ir baigtusi viskas. Cia mano tik nuomone.

amerikoje ir kosmetikos priemones ir vaistus ir maista ir chemijos priemones zymiai maziau reglamentuoja. ten ir steroidu ir visokiu kitokiu vaistu gali legaliai nusipirkti da ir sautuva gali isigyti be problemu bigsmile.gif mano nuomone aciu dievui kad europoj istatymai ir taisykles giestenis nes net ir prie sugrieztintu taisylkiu vistiek gamintojai sugeba prikrauti brudo i produktus o jei dar jiems leistu viska ka nori daryti...... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 06 20, 15:01)
aš šį būdą irgi sužinojau iš močiutės, liepdavo paauglystėje man dantis taip valytis  lotuliukas.gif .. seniau taip kaime dantis valydavosi, ir vieni iki senatvės juos turėdavo, kiti ne, čia jau nuo genų priklausydavo.. aš dar turiu, tiesa, tuo nepiktnaudžiauju  :4 galima pagalvoti, kad pas higienistes švelnesniu būdu apnašas valo..

QUOTE(inga_mil @ 2013 03 21, 19:00)
nu kazkaip nepatikimai skamba tas balinimas su soda, dar cia tiek prigazdino, kad braizosi. reikia saugot dantis, o neekspermentuot smile.gif

Mergaitės,
Ar padeda soda? 4u.gif
Aš apnašas kas metus su soda stomotologiniame valausi.
Pati esu nusipirkusi kapes, bijau labai dažnai dėtis, tai savaitėjždvejuose kartą užsidedu- matosi efektas. Bet norėtųsi natūralesnio
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2013 08 13, 10:53)
Mergaitės,
Ar padeda soda? 4u.gif
Aš apnašas kas metus su soda stomotologiniame valausi.
Pati esu nusipirkusi kapes, bijau labai dažnai dėtis, tai savaitėjždvejuose kartą užsidedu- matosi efektas. Bet norėtųsi natūralesnio

as irgi pradejau paieskas nuo naturalesniu budu, bet pasigilinus i tai priejau isvados kad naturalus budai ko gero gali buti grubesni uz stomotologiniame kabinete atliekamus ar netgi tuos parduotuveje parduodamus rinkinius balinimui. soda labai braizo emali, o zmonems turintiems ne tokius stiprius dantis ar jau pazeista emali tai gali buti labai blogas varijantas. citrinos rugstis irgi atsipina emali. ko gero peroksidas nors jis irgi skverbiasi i emali bus vos ne svelniausias budas, tik is to ka supratau kad jautriu dantu savininkams ( mano atvejas) geriau butu naudoti mazesne peroksido koncentracija bet daugiau kartu g.gif , pataisykite kas nors kas ismano jei ka ne taip supratau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 08 13, 21:59)
as irgi pradejau paieskas nuo naturalesniu budu, bet pasigilinus i tai priejau isvados kad naturalus budai ko gero gali buti grubesni uz stomotologiniame kabinete atliekamus ar netgi tuos parduotuveje parduodamus rinkinius balinimui. soda labai braizo emali, o zmonems turintiems ne tokius stiprius dantis ar jau pazeista emali tai gali buti labai blogas varijantas. citrinos rugstis irgi atsipina emali. ko gero peroksidas nors jis irgi skverbiasi i emali bus vos ne svelniausias budas, tik is to ka supratau kad jautriu dantu savininkams ( mano atvejas) geriau butu naudoti mazesne peroksido koncentracija bet daugiau kartu  g.gif , pataisykite kas nors kas ismano jei ka ne taip supratau. unsure.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Namatau reikalo, kai yra naujos kartos balinimo priemonių. Crest juosteles irgi mečiau. Daugiau jokių natūralių, jokių kenkenčių priemonių, tegyvuoja XXIa. pažanga biggrin.gif
Atsakyti