Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas soda

pabandykite dantu sepeteli su anglimi,daznai su juo negalima valytis dantu,bet efektas geras
Atsakyti
QUOTE(Svajojanti @ 2011 02 06, 19:00)
Su berzo anglim as valiausi,baltejo akyse.tik I menuli neziurejau biggrin.gif

o cia ta anglis berzo kur is lauzo? ar yra spec.berzo anglis? ax.gif
Atsakyti
Nu duodat jus mergos-valote dantis kad pabaltu su soda ar angliukais???????Paziuresiu ka po 10 metu kalbesit- doh.gif lotuliukas.gif -isprotejusios kitiap nepasakysi-ar jus suvokiat koks sodos yra abrazyvas ir kaip jus braizote emali?????Nei su pasta nei su soda,nei su anglim enisgausit efekto norimo-tam skirtos specialios balinimo priemones,tai yra kapos su geliu.nesakau kad jei yra sveika,bet kai lietuviu durna galva is taupumo lieka tik su soda balinti,labai laukiu jusu kaip busimu pacienciu paskui pas save stomatologineje kedeje doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vietoj to kad nueitumete pas odontologa,kur nemokama konsultacija,prisiskaitote viena kitos durnu patarimu supermamoj kad su tuo ar su anuo galima-ir kaip papugos karojate-neisprotekite-dantysnauji neisdygs,o rezultatas deja tiiikrai gali buti negriztamai i neigiama puse doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 10 liepos 2011 - 17:18
Tacita, nebūkit tokia kategoriška biggrin.gif
Mano a.a. močiutė visą gyvenimą valė dantis ir su soda, ir su anglim, mirė būdama 92m. ir praktiškai visus savo dantis baltutėlius turėjo (protezuoto nė vieno), kas tokiame amžiuje yra tikrai retas dalykas.

Aš nevalau nei su soda, nei su anglimi, nes dantų baltumu nesiskundžiu. Tiesa, paauglystėje bandžiau valyti aktyvinta anglimi, nieko nenutiko, bet neketinu dabar taip žaisti, net ir peroksidais ar pan. nebalinu.
Mano odontologė pabrėžė, kad ji pati niekada nei sau, nei savo artimiesiems nebalina jokiais zoom ar pan. metodais, tik kapomis, bet ne stipresniu nei 16% peroksidu ir ne dažniau kaip kartą per pusantrų-du metus. Iš balinančių ji patarė vienintelę pastą - Rembrandt, bet neteko bandyti smile.gif
Išvis dabar kažkokia manija dėl tų dantų, man tai net negražu, kai nusibalina iki fosforinių biggrin.gif Nors sveiki, balti dantys, aišku, gražu, bet nereikia persistengt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 15 liepos 2011 - 18:57
Čia iš serijos NORIT TIKĖKIT, NORIT NE.
vienam žurnale pavasarį skaičiau, kad gerai dantis balina banano žievės minkštoji dalis. Tuo minkštimu tepti dantis 2 kartus dienoje ir palaikyti 3 min, vartoti 2 savaites.
Kartais valgant bananą taip darau, tačiau ne 2 kart 2 savaites. tai toookio poveikio nematau, nors po to dantų apnašos būna pasivaliusios.
Atsakyti
Sveikos. Vakar "pasibalinau" dantis su soda pas savo stomatologe. Ji sake, kad pabals. Na, suplojau 31 eura ir... pripurske, nusveite, bet spalva nepabalo nei per milimetra. Na kaip gaila. Ir kas tiems mano dantims? Pries pora metu pas stomatologa pasigaminau tas kapas, keturis svirkstus berods 15 proc. sunaudojau - nieko!!!
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 09, 22:29)
Sveikos, taip, zinau kad nesveika, kenkia emaliui, liksiu be dantu, bet nusprendziau viena karta pasibandyti smile.gif

kaip reik balinti su soda? girdejau kad su sepetuku sveiciant susibraizo emalis, todel manau reik su kazkuo svelniau patrinti, kazkas siule tiesiog trintuka pamerkt i soda ir trint? biggrin.gif o jeigu ausu krapstuka pamerkt i soda ir taip balint?  rolleyes.gif

Man tai atrodo, kad nesvarbu, su kuo trini, vis tiek emalis braižosi schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(akmenukas2012 @ 2012 03 24, 09:21)
Sveikos. Vakar "pasibalinau" dantis su soda pas savo stomatologe. Ji sake, kad pabals. Na, suplojau 31 eura ir... pripurske, nusveite, bet spalva nepabalo nei per milimetra. Na kaip gaila. Ir kas tiems mano dantims? Pries pora metu pas stomatologa pasigaminau tas kapas, keturis svirkstus berods 15 proc. sunaudojau - nieko!!!

Aš tai nueičiau pas tą stomatologę ir prašyčiau grąžinti pinigus. yess.gif
Atsakyti
As dar neismokau but tokia drasi:) nors zinau, kad jau pats laikas.
Atsakyti
QUOTE(akmenukas2012 @ 2012 03 25, 12:21)
As dar neismokau but tokia drasi:) nors zinau, kad jau pats laikas.

Kartais nenaudojote daug antibiotikų gyvenime? Jei taip, tuomet ne dantistai kalti.
Atsakyti
Oj ne, su vaistais mazai draugauti teko, tfu tfu tfu:) Gal toks kaulas? Kaip manot? O jei atsisakyciau arbatos ir kavos, kazi padetu ar ne? Itariu, kad nelabai.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 07 15, 20:53)
vienam žurnale pavasarį skaičiau, kad gerai dantis balina banano žievės minkštoji dalis. Tuo minkštimu tepti dantis 2 kartus dienoje ir palaikyti 3 min, vartoti 2 savaites.
Kartais valgant bananą taip darau, tačiau ne 2 kart 2 savaites. tai toookio poveikio nematau, nors po to dantų apnašos būna pasivaliusios.

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai pasijuokiau thumbup.gif tai gal ne apnašos pasivalo, bet dantys apsivelia baltom banano žievės apnašom ir šitaip pabaltėja? Absurdas mergos, visiškas absurdas! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 15, 18:54)
Tacita, nebūkit tokia kategoriška  biggrin.gif
Mano a.a. močiutė visą gyvenimą valė dantis ir su soda, ir su anglim, mirė būdama 92m. ir praktiškai visus savo dantis baltutėlius turėjo (protezuoto nė vieno), kas tokiame amžiuje yra tikrai retas dalykas.

aš šį būdą irgi sužinojau iš močiutės, liepdavo paauglystėje man dantis taip valytis lotuliukas.gif .. seniau taip kaime dantis valydavosi, ir vieni iki senatvės juos turėdavo, kiti ne, čia jau nuo genų priklausydavo.. aš dar turiu, tiesa, tuo nepiktnaudžiauju :4 galima pagalvoti, kad pas higienistes švelnesniu būdu apnašas valo..
Atsakyti