Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson...

QUOTE(indreja @ 2009 07 14, 13:03)
La Toya buvo išvadinusi MJ pedofilu, kuomet kilo pedofilijos skandalas 1993 metais. Tiesa, po kiek laiko ji savo žodžius paneigė  g.gif .

Turbut susiprotejo laiku rolleyes.gif
Paskutiniu laiku, manau, MJ su ja artimiausiai ir bendravo is visos seimos.
Atsakyti
o čia dar gražiau http://www.youtube.c...h?v=1LAqcXaVVvM blush2.gif
Atsakyti
ech...kaip man jo gaila verysad.gif
Atsakyti
Dieve, kaip gražu... http://www.youtube.c...h?v=iwUF4nb79xQ
šita Man in The Mirror daina man pastaruoju metu itin patinka ax.gif

blyn, peržiūrėti visus klipukus iš jo koncertų ir t.t. turbūt neužteks viso gyvenimo, kiek jų yra biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Na merginos, kas čia darosi lotuliukas.gif. Sakiau rytą paskaitysiu "truputį". Dar vis skaitau. Ir žiūriu blink.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 07 14, 16:47)

Labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2009 07 14, 16:50)
Dieve, kaip gražu... http://www.youtube.c...h?v=iwUF4nb79xQ
šita Man in The Mirror daina man pastaruoju metu itin patinka  ax.gif

blyn, peržiūrėti visus klipukus iš jo koncertų ir t.t. turbūt neužteks viso gyvenimo, kiek jų yra  biggrin.gif  ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif Vis dar negaliu patiketi,kad jo nera verysad.gif
Papildyta:
Pastebejau,kas daugumoje jo koncertu groja gitaristas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 14, 15:03)
La Toya buvo išvadinusi MJ pedofilu, kuomet kilo pedofilijos skandalas 1993 metais. Tiesa, po kiek laiko ji savo žodžius paneigė  g.gif .

Nors negražu taip apie gedinčius, bet man visa jo šeimynėlė tokia šiek tiek veidmainiška atrodo - visi su savai interesais (išskyrus motiną). Turbūt daugelis į jį žiūrėjo kaip į pinigų mašiną ir priemonę pasidaryt sau pr'ą. Juk šeimos pareiga buvo pamatyt, kad MJ priklausomas nuo Demerolio ir kito š. Aišku, sunku padaryt įtaką žmogui, kuris turi tiek daug pinigų ir, ypač, jei jis pats nenori atsisakyt tokių dozių ir yra infantilaus charakterio.
Atsakyti
MJ tevas

As,tai negaliu i ji ziureti despotas!
Papildyta:
M.Jacksono vaikų motina teisių į juos atsisakys už 4 milijonus JAV dolerių
Papildyta:
M.Jacksono mirties priežastis paaiškės artimiausiomis dienomis
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 07 14, 17:10)

Nu ir "motina" doh.gif
Atsakyti
Mergytes,jus truputi raminkites,nes tuoj reiks raminamuju urmine partija uzsakyti,ar kokiu antidepresantu mirksiukas.gif
Nenoriu jokiu budu jusu jausmu suniekinti,bet...gal ne taip stipriai doh.gif
Jus esate kazkam zmonos ir dukros bei mamos... Turbut visai pamirsote savo seimas...
Man irgi MJ kuryba jau seniai ir ziauria patinka(beje,tai labai neafisuodavau,nes savo aplinkoje taip prijaucianciu neturejau). Be to,kazkada labai seniai buvau net ji vaikiskai naiviai isimylejusi... blush2.gif Kazkaip man keistai tos gerbejos,puolancios ant kaklo keistai atrodo mirksiukas.gif

Jokiu budu jusu nekritikuoju,nurasau tai jaunatviniam maximalizmui. mirksiukas.gif

Pasiraso 31 metu senute blush2.gif
Atsakyti
MJ tevas

Negaliu žiūrėti į šito žmogystos veidą. Jam visą gyvenimą rūpėjo tik pinigai, visaip žemino ir traumavo Maiklą nuo mažų dienų, pavertė jį pinigų darymo mašina. O jo interviu po MJ mirties doh.gif. Toks jausmas, kad apie visai svetimą žmogų šnekėtų. Bejausmis materialistas, sukantis galvą, kaip dar pasipelnyti iš sūnaus mirties verysad.gif .

M.Jacksono vaikų motina teisių į juos atsisakys už 4 milijonus JAV dolerių

Trūksta žodžių, dar jai pinigų mažai doh.gif. Tikra "motina". Fui, šlykštu.
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2009 07 14, 16:32)
Mergytes,jus truputi raminkites,nes tuoj reiks raminamuju urmine partija uzsakyti,ar kokiu antidepresantu mirksiukas.gif 
Nenoriu jokiu budu jusu jausmu suniekinti,bet...gal ne taip stipriai doh.gif
Jus esate kazkam zmonos ir dukros bei mamos... Turbut visai pamirsote savo seimas...
Man irgi MJ kuryba jau seniai ir ziauria patinka(beje,tai labai neafisuodavau,nes savo aplinkoje taip prijaucianciu neturejau). Be to,kazkada labai seniai buvau net ji vaikiskai naiviai isimylejusi... blush2.gif Kazkaip man keistai tos gerbejos,puolancios ant kaklo keistai atrodo mirksiukas.gif

Jokiu budu jusu nekritikuoju,nurasau tai jaunatviniam maximalizmui.  mirksiukas.gif

Pasiraso 31 metu senute blush2.gif

Viskas normos ribose, raminančių tikrai neprireiks. Mane dainos ramina smile.gif . Vaikai išvežti, aš namuose viena, taigi leidžiu sau atsiduoti tam, kas įdomu mirksiukas.gif. Tikiuosi iš šono dar neatrodo fanatiškai rolleyes.gif . Myliu MJ kūrybą ir asmenybę wub.gif. Kažkada ir jį patį buvau be proto įsimylejusi hihihi.gif. Malonu, kad atsirado bendraminčių čia, supermamoje. Beje, aš "senesne" už tave, bet ta pati karta mirksiukas.gif.
Atsakyti