Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson...

QUOTE(indreja @ 2009 07 14, 18:02)
Viskas normos ribose, raminančių tikrai neprireiks. Mane dainos ramina  smile.gif . Vaikai išvežti, aš namuose viena, taigi leidžiu sau atsiduoti tam, kas įdomu  mirksiukas.gif. Tikiuosi iš šono dar neatrodo fanatiškai  rolleyes.gif . Myliu MJ kūrybą ir asmenybę  wub.gif. Kažkada ir jį patį buvau be proto įsimylejusi hihihi.gif. Malonu, kad atsirado bendraminčių čia, supermamoje. Beje, aš "senesne" už tave, bet ta pati karta mirksiukas.gif.

"Kaip pirstu i aki".
As ir senesne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2009 07 14, 18:27)
"Kaip pirstu i aki".
As ir senesne  lotuliukas.gif

Tai dabar pradekim mustis kuri vyresne lotuliukas.gif
O dar galim pasimusti kuriai labiau MJ dainos patinka ir kuri labiau ji buvom isimylejusi lotuliukas.gif

Ot, butu amziaus kova! Senikiu musis mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.s. cia mes tik save galim taip vadinti mirksiukas.gif Kas jaunesnis,nei 30 tenedrista !!! gun_smilie.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 14 liepos 2009 - 18:24
As uz jus truputeli jaunesne mirksiukas.gif nedaug smile.gif Bet nuo paauglystes klausiau jo dainu.Aciu mano vaikystes draugui kuris mane supazindino su MJ muzika ir dave paskaityti apie ji knyga.Paskui uzsimirso po truputi jo muzika,bet dabar vel esu jo fane ziauri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 07 14, 15:10)

Nu mamele tai be zodziu doh.gif Is tikro tai net liezuvis neapsivercia jos motina vadinti. Gyvate kazkokia, bjaurybe bash.gif

O tevas MJ, tai irgi geras. Dabar mat vaizduoja, kad labai rupinosi sunumi ir pergyveno del jo sveikatos. Ta sunu ir velniui butu pardaves, del pinigu. Veidmainis gun_rifle.gif
Atsakyti
La Toya Jackson ne ką ne prastesnė, dabar dar kaltų ieško, gal dėmesio pritrūko gun_rifle.gif.

In the winter of 1993, despite not seeing or speaking to Jackson for a number of years, La Toya Jackson claimed that her brother was a pedophile and that she had proof, which she was prepared to disclose for a fee of $500,000. A bidding war between US and UK tabloids began, but fell through when they realized that her revelations were not what she had claimed them to be.[5] Then in Israel, she stated, "I cannot and will not be a silent collaborator in his crimes against young children... Forget about the superstar, forget about the icon. If he was any other 35-year-old man who was sleeping with little boys, you wouldn't like this guy".[5] She also claimed that checks had been made out to several boys and that Jackson's own physical abuse as a child had turned him into an abuser.[5][18] She would later claim that Jackson had tried to kidnap and kill her.[18] The rest of the family disowned her, and in subsequent years she would insist that she was forced to make the allegations by her then husband for financial gain.[5] Just prior to making the allegations, her husband was arrested for striking her in the face, arms and legs with a chair.[19] By the turn of the millennium Jackson had forgiven his sister.[5]

Siaubas, kiek vargšui teko iškęsti, jis dėl tų kaltinimų ir koncertinį turą nutraukė ir labai susirgo verysad.gif. Beje, visus pinigus už "Dangerous" turą jis norėjo paskirti savo labdarai ir jo įkurtam fondui "Heal the World".
Atsakyti
indreja išversk prašom ką parašei .
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreja: 14 liepos 2009 - 23:28
QUOTE(Lera @ 2009 07 14, 21:30)
indreja išversk prašom ką parašei .

indreja, esam susitare, kad versim viska, kas ne lietuviu kalba, nes ne visi supranta book.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2009 07 14, 22:53)
indreja, esam susitare, kad versim viska, kas ne lietuviu kalba, nes ne visi supranta  book.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 14, 21:51)

Labai skubejau, gal kur nerisliai gavosi.

O tai veliau ji atsieme savo zodzius?
Atsakyti
Kiek atsimenu, ji paneigė savo žodzius ir sake, kad buvo vyro verčiama taip sakyti.
Atsakyti
Ai, as tai galvoju, kad visi ten toj seimoj keistuoliai. Gal tik jo mama dar tokia normali, o tie visi broliai ir seserys, tai kol gyvas buvo nei akiu nerode, o paskui stovi visi ant scenos, labai jau vieningus ir gedincius vaizduoja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(indreja @ 2009 07 14, 21:58)
Kiek atsimenu, ji paneigė savo žodzius ir sake, kad buvo vyro verčiama taip sakyti.

Vakar ta zurnaliste irgi paminejo, kad La Toyos vyras tikras nevisprotis, visiskas idiotas. Gal ta ir turejo galvoje.

Bet siaip kai pagalvoji, tai MJ tikrai turejo auksine sirdi, net po tokio sesers smeizto sugebejo jai atleisti. Ne kiekvienas taip sugebetu...
Papildyta:
egesichora, atrodo, kad zadejai kazka i AZ siandien parasyti. laukiu laukiu ir nieko ax.gif
Atsakyti