Keistuoliai nekeistuoliai,bet taip su savo broliu niekada nepasielgciau. Tipo,vyras priverte..
Nesamone! Brolis yra kraujas.

QUOTE(Renatita @ 2009 07 14, 22:59)
Ai, as tai galvoju, kad visi ten toj seimoj keistuoliai. Gal tik jo mama dar tokia normali, o tie visi broliai ir seserys, tai kol gyvas buvo nei akiu nerode, o paskui stovi visi ant scenos, labai jau vieningus ir gedincius vaizduoja 

Aš irgi manau, kad toj šeimoj gal tik mama tikrai mylėjo sūnų be jokių išskaičiavimų. Gal dėl to testamente MJ ir paskyrė vaikų globėja. O visi kiti sunkė iš jo kiek tik galėjo

Taip taip. Ir kai kalbejo su Oprah, tai irgi paminejo, kad jo mama tai nuostabi moteris, labai gera ir rupestinga ir kad jis ja labai myli
Siaip visada galvojau, kad su Janet jie puikiai sutare, bet dabar jau taip nebemanau. Ir is viso mazai labai info apie jo santykius su seimos nariais, arba tik as nerandu nieko
Itariu, neuzilgo knygos pasirodys apie jo gyvenima. Butinai pirksiu.

Siaip visada galvojau, kad su Janet jie puikiai sutare, bet dabar jau taip nebemanau. Ir is viso mazai labai info apie jo santykius su seimos nariais, arba tik as nerandu nieko

Itariu, neuzilgo knygos pasirodys apie jo gyvenima. Butinai pirksiu.
Jau issiunciau
Nieko ypatingo,bet bijau rasyti viesai,nes turesim beda
As esu tik viena knyga apie jo gyvenima skaiciusi. Pirkau kazkada seniai seniai knygyne. Seip,nebutu smagu koki slamsta komercini nusipirkti ir skaityti. Tikiu,kad dabar daug tokio lygio knygu apie MJ pasirodys

As esu tik viena knyga apie jo gyvenima skaiciusi. Pirkau kazkada seniai seniai knygyne. Seip,nebutu smagu koki slamsta komercini nusipirkti ir skaityti. Tikiu,kad dabar daug tokio lygio knygu apie MJ pasirodys
QUOTE(egesichora @ 2009 07 14, 22:09)
Jau issiunciau

Aha, geriau garsiai nemineti, nes dar beda prisisauksim

Gali viesai,bet,jei nenori,kad kas nereikalingas uzmatytu,geriau sauk kam i asmenine. O mes jau pasidalinsim

QUOTE(indreja @ 2009 07 14, 22:11)
Ziurint apie ka

QUOTE(indreja @ 2009 07 15, 00:17)
Dabar priimtas nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymas, taip kad SM irgi bus cenzuruojama.
O tema cia apie MJ, tai ir kalba apie ji
.

O tai jau ka cia cenzuruos? Nebent UZ MIEGAMOJO DURU..

Beje,geriausias variantas butu,jei pries ieinant i pagrindini psl.padarytu langa su patvirtinimu pilnametystes. Na,sakes! Tai kur ta laisve?!! Man pats zodis "cenzura" primena knygnesiu laikus. Asilai nesugeba ekonomikai palankiu istatymu priimti,tai sh... mala del visokiu draudimu ir kitu nesamoniu.
QUOTE(indreja @ 2009 07 14, 22:17)
Dabar priimtas nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymas, taip kad SM irgi bus cenzuruojama.
.

Nu jooo.. Tai dabar reikes kiekviena zodi apgalvoti, pries rasant i foruma

Uz miegamojo duru, turbut is viso panaikins tokiu atveju.