Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson...

Keistuoliai nekeistuoliai,bet taip su savo broliu niekada nepasielgciau. Tipo,vyras priverte.. g.gif Nesamone! Brolis yra kraujas.
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2009 07 14, 22:59)
Ai, as tai galvoju, kad visi ten toj seimoj keistuoliai. Gal tik jo mama dar tokia normali, o tie visi broliai ir seserys, tai kol gyvas buvo nei akiu nerode, o paskui stovi visi ant scenos, labai jau vieningus ir gedincius vaizduoja  doh.gif

Aš irgi manau, kad toj šeimoj gal tik mama tikrai mylėjo sūnų be jokių išskaičiavimų. Gal dėl to testamente MJ ir paskyrė vaikų globėja. O visi kiti sunkė iš jo kiek tik galėjo unsure.gif.
Atsakyti
Taip taip. Ir kai kalbejo su Oprah, tai irgi paminejo, kad jo mama tai nuostabi moteris, labai gera ir rupestinga ir kad jis ja labai myli wub.gif

Siaip visada galvojau, kad su Janet jie puikiai sutare, bet dabar jau taip nebemanau. Ir is viso mazai labai info apie jo santykius su seimos nariais, arba tik as nerandu nieko rolleyes.gif

Itariu, neuzilgo knygos pasirodys apie jo gyvenima. Butinai pirksiu.
Atsakyti
Jau issiunciau blush2.gif
Nieko ypatingo,bet bijau rasyti viesai,nes turesim beda doh.gif

As esu tik viena knyga apie jo gyvenima skaiciusi. Pirkau kazkada seniai seniai knygyne. Seip,nebutu smagu koki slamsta komercini nusipirkti ir skaityti. Tikiu,kad dabar daug tokio lygio knygu apie MJ pasirodys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 14 liepos 2009 - 23:11
Aš irgi kai ka noriu papaskot,bet turbut negalima viesai blush2.gif.
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2009 07 14, 22:09)
Jau issiunciau blush2.gif
Nieko ypatingo,bet bijau rasyti viesai,nes turesim beda doh.gif

As esu tik viena knyga apie jo gyvenima skaiciusi. Pirkau kazkada seniai seniai knygyne. Seip,nebutu smagu koki slamsta komercini nusipirkti ir skaityti. Tikiu,kad dabar daug tokio lygio knygu apie MJ pasirodys

Aha, geriau garsiai nemineti, nes dar beda prisisauksim topsecret.gif

Atsakyti
Gali viesai,bet,jei nenori,kad kas nereikalingas uzmatytu,geriau sauk kam i asmenine. O mes jau pasidalinsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 14, 22:11)
Aš irgi kai ka noriu papaskot,bet turbut negalima viesai  blush2.gif.

Ziurint apie ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar priimtas nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymas, taip kad SM irgi bus cenzuruojama.

O tema cia apie MJ, tai ir kalba apie ji rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 15, 00:17)
Dabar priimtas nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymas, taip kad SM irgi bus cenzuruojama.

O tema cia apie MJ, tai ir kalba apie ji  rolleyes.gif .

O tai jau ka cia cenzuruos? Nebent UZ MIEGAMOJO DURU.. lotuliukas.gif
Beje,geriausias variantas butu,jei pries ieinant i pagrindini psl.padarytu langa su patvirtinimu pilnametystes. Na,sakes! Tai kur ta laisve?!! Man pats zodis "cenzura" primena knygnesiu laikus. Asilai nesugeba ekonomikai palankiu istatymu priimti,tai sh... mala del visokiu draudimu ir kitu nesamoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 14 liepos 2009 - 23:23
QUOTE(indreja @ 2009 07 14, 22:17)

O tema cia apie MJ, tai ir kalba apie ji  rolleyes.gif .

Nu jooo.. Tai dabar reikes kiekviena zodi apgalvoti, pries rasant i foruma doh.gif
Uz miegamojo duru, turbut is viso panaikins tokiu atveju.
Atsakyti
Nereikia nė miegamojo durų, už tą išverstą tekstą jau galima susilaukti nemalonumų, jei šis forumas traktuojamas kaip vieta,kurioje lankosi nepilnamečiai doh.gif .
Papildyta:
Ištryniau ta vertimą, kas norėjo,pasiskaitė ax.gif .
Papildyta:
egesichora, atsiusk ir man ka ten turi mirksiukas.gif 4u.gif .
Atsakyti