Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson...

QUOTE(Ellenyte @ 2009 07 16, 10:33)
na taip, šitą faktą metaforiškai nutylėkim  blush2.gif  biggrin.gif

QUOTE(Lera @ 2009 07 16, 12:01)
vis dar "neatsivalgau" šios dains , siaubas kažkoks klausau visu garsu jau po 10 karta turbūt  blink.gif  doh.gif  kaip ji mane veža , koks jo ten balsas nerealus o muzika mmmmm susileist galima ................

QUOTE(Renatita @ 2009 07 16, 12:19)
As irgi neatsilieku nuo taves  lotuliukas.gif
Nu bet nereali daina, superine. O tam klipe koks man jis grazus ir balsas koks nuostabusssss  wub.gif

QUOTE(Lera @ 2009 07 16, 12:24)
siaubas aš tai išprotėjau jau šeimyna rėkia padaryk tyyyyyliau , ar negalima pajungt nors kas penkta kita daaaaaainą?????????  blink.gif  nu nežinau neatsiklausau , jo ten toks kitoks balsas kažkoks ramus biški pridusese toks , sexy sexy , toks mmmmmm trūksta žodžių apsakyt ... kodėl aš šios dainos ankščiau negirdėjau man didžiausia mįsle  doh.gif  doh.gif  doh.gif

QUOTE(Enriko mama @ 2009 07 16, 12:50)
Klausau ir as jos ir niekaip negaliu atsiklausyti, tiesiog super  yahoo.gif  O kos ten MJ grazus  wub.gif  wub.gif  Tiesiog pasaka.... Eh vel isimylejau..... lotuliukas.gif  Man dar sis jo klipas nuostabu  wub.gif

QUOTE(Viola fiola @ 2009 07 16, 15:12)
<..>

P.S. man tas klipas Give in to me, jau seniausiai vienas megstamiausiu. ypac miela ziureti kaip JIS "maudosi" garuose, o kai braukia rankomis per savo laiba kuneli, tai as atrodau kaip tos panikes (zr. auksciau)  lotuliukas.gif

Merginos, kas čia visoms darosi žiurint į MJ mastau.gif hihihi.gif . Garsiai nesakysiu gal cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2009 07 16, 17:59)
Atsisiunciau viniliniu ploksteliu MJ is UK, sedziu ir seilejuosi  biggrin.gif

Kas tos vinilines ploksteles per daiktas?? blink.gif g.gif
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=EJ_NXXhp6o0

Ech.... pasiseilekim.... wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliuxxx @ 2009 07 16, 17:05)

Ech....  pasiseilekim....  wub.gif    blush2.gif

Nori nužudyt? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 18:07)
Nori nužudyt?  blink.gif  biggrin.gif

Na pagalvojau jei jau seilejames, tai seilekimes iki galo biggrin.gif
Blyn vaikas zyzia i lauka reikia vest, o motina nuo kompo neatsoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliuxxx @ 2009 07 16, 17:11)
Na pagalvojau jei jau seilejames, tai seilekimes iki galo  biggrin.gif   
Blyn vaikas zyzia i lauka reikia vest, o motina nuo kompo neatsoka  doh.gif

Aš jau grįžau. Viskas tvarkoj. Alus šaldytuve, muzika langus drebina, o dar tie klipai blush2.gif mmm... Reikia paieškot naujienų.
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 18:14)
Aš jau grįžau. Viskas tvarkoj. Alus šaldytuve, muzika langus drebina, o dar tie klipai  blush2.gif mmm... Reikia paieškot naujienų.

Viskas varau, bus proga alaus nusipirkt vakarui bigsmile.gif nueisiu iki pardes disku paziuret, gal knyga Dancing dream bus jau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enriko mama @ 2009 07 16, 13:50)
  Man dar sis jo klipas nuostabu  wub.gif

mh, nuostabu... wub.gif

QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 14:23)
.... Hipnotizuodavo tas balsas tada, hipnotizuoja ir dabar, kazkokia mistiška priklausomybė  smile.gif  .

taip taip, priklausomybė, apsėdimas...kaip bepavadintum, bet esmė ta pati - labai traukia, viskuo rolleyes.gif

ir žinot, vis gi manau, kad M.J. nepaisant visko, buvo laimingas...
1) nes galėjo padėti ir padėjo daugybei žmonių, vaikų.
2) nes darė tai, ką geriausiai mokėjo, kam tiesiog buvo gimęs. Kaip rašoma vienoj knygoj - "Mano muzika rodo, kokia iš tikrųjų mano vieta.." - tuo viskas ir pasakyta.
3) nes turėjo tris nuostabius vaikus, ir buvo nuostabus tėvas. Nelaimingas ir palūžęs žmogus to, manau, nesugebėtų. Neturiu vaikų, bet man atrodo, o ir pati juk buvau vaikas, - vaikai puikiai viską jaučia, nemoka meluoti... ir būdami vien su auklėm ir pan., nevadintų geriausiu tėčiu pasaulyje.

Apie pasaulinį pripažinimą, gerbėjus ir t.t. net nekalbu...
Atsakyti
Labai labai norėčiau tikėt, kad jis buvo laimingas. Tiesos mes nesužinosime niekada. Bet manau, kad nebuvo jis laimingas, ypač po 1993 metų, nežiūrint to, kad gerbėjai visame pasaulyje jį dievino. Kaip jis pats yra pasakęs "kuo daugiau žmonių aplink, tuo vienišesnis jaučiuosi". Arba "šlovė-tai kalėjimas". Žmonės jį nuvylė, sutrypė jo pasitikėjimą ir pažemino. Ai,daug tuo klausimu galima diskutuot unsure.gif .
Papildyta:
Viena aišku- jis buvo be galo geras ir jautrus žmogus, tyra vaiko siela suaugusiojo kune wub.gif .
Papildyta:
Mergaitės, kaip jums šis klipas? Man jis toks šiltas, mielas be galo, ypač pabaiga, kur MJ parodo smile.gif. Dažnai seniau per MTV sukdavosi rolleyes.gif .

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreja: 16 liepos 2009 - 18:04
QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 18:53)
Labai labai norėčiau tikėt, kad jis buvo laimingas.

Manau jo gyvenimas buvo pilnas kraštutinumų - patyrė tokią laimę, kokią mažai kas patiria ir taip pat didelį pažeminimą ir liūdesį. Ką tik pažiūrėjau interviu, kurį vedė Ophra, tai jis sakė, kad labai daug liūdesio ir ašarų jo gyvenime, o ta laida dar prieš apkaltinimus visus filmuota.

Dėl 'sexy tools', tai sakė, kad pats negali patikėt, kai pažiūri savo video, kad tam tikrus judesiukus daro: "tiesiog esu ritmo vergas". wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ellenyte: 16 liepos 2009 - 18:05
QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 18:53)
Labai labai norėčiau tikėt, kad jis buvo laimingas. Tiesos mes nesužinosime niekada. Bet manau, kad nebuvo jis laimingas, ypač po 1993 metų, nežiūrint to, kad gerbėjai visame pasaulyje jį dievino. Kaip jis pats yra pasakęs "kuo daugiau žmonių aplink, tuo vienišesnis jaučiuosi". Arba "šlovė-tai kalėjimas". Žmonės jį nuvylė, sutrypė jo pasitikėjimą ir pažemino. Ai,daug tuo klausimu galima diskutuot  unsure.gif .
Papildyta:
Viena aišku- jis buvo be galo geras ir jautrus žmogus, tyra vaiko siela suaugusiojo kune  wub.gif .

taip, diskutuot šiuo klausimu galima be galo. Puikiai žinau, kad nepriklausomai nuo visko ką turi, galima jaustis vienišam ir nelaimingam. Tiesiog norėjau akcentuot būtent jo vaikus, o juos turėdamas, galėdamas auginti, auklėti, žaisti... tikiu, kad buvo laimingas.
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2009 07 16, 18:03)
Manau jo gyvenimas buvo pilnas kraštutinumų - patyrė tokią laimę, kokią mažai kas patiria ir taip pat didelį pažeminimą ir liūdesį. Ką tik pažiūrėjau interviu, kurį vedė Ophra, tai jis sakė, kad labai daug liūdesio ir ašarų jo gyvenime, o ta laida dar prieš apkaltinimus visus filmuota.

Jo, jau tame interviu su Oprah jis pasakojo, koks yra nelaimingas. O viskas dar buvo priešaky...
Papildyta:
Kartais pagalvoju, kad už savo talentą jis mokėjo labai brangiai, pernelyg brangiai.
Atsakyti
Kai kurias dainas dainuodamas MJ verkdavo. Yra tokia daina "She's out of my life". Kiek esu skaičiusi, atlikdamas šia dainą jis visada verkdavo ir tos ašaros būvo tikros, nesuvaidintos, užtenka pažiūrėti klipą, dieve, kaip nuo širdies žmogus rauda unsure.gif . Kaip sakė jo prodiuseris Quincy Jones'as, šios dainos garso takelį jie įrašinėjo 11 kartų, nes Maiklas vis apsiverkdavo, galop taip ir paliko, su virpančiu balsu pabaigoje. Arba "We are the world", kur pabaigoje sako žodžius. Kiek esu mačiusi, irgi visad ašarodavo.
Atsakyti