QUOTE(Ellenyte @ 2009 07 16, 10:33)
QUOTE(Lera @ 2009 07 16, 12:01)
vis dar "neatsivalgau" šios dains , siaubas kažkoks klausau visu garsu jau po 10 karta turbūt
kaip ji mane veža , koks jo ten balsas nerealus o muzika mmmmm susileist galima ................

QUOTE(Renatita @ 2009 07 16, 12:19)
As irgi neatsilieku nuo taves
Nu bet nereali daina, superine. O tam klipe koks man jis grazus ir balsas koks nuostabusssss

Nu bet nereali daina, superine. O tam klipe koks man jis grazus ir balsas koks nuostabusssss

QUOTE(Lera @ 2009 07 16, 12:24)
siaubas aš tai išprotėjau jau šeimyna rėkia padaryk tyyyyyliau , ar negalima pajungt nors kas penkta kita daaaaaainą?????????
nu nežinau neatsiklausau , jo ten toks kitoks balsas kažkoks ramus biški pridusese toks , sexy sexy , toks mmmmmm trūksta žodžių apsakyt ... kodėl aš šios dainos ankščiau negirdėjau man didžiausia mįsle

QUOTE(Enriko mama @ 2009 07 16, 12:50)
Klausau ir as jos ir niekaip negaliu atsiklausyti, tiesiog super
O kos ten MJ grazus
Tiesiog pasaka.... Eh vel isimylejau.....
Man dar sis jo klipas nuostabu 

QUOTE(Viola fiola @ 2009 07 16, 15:12)
<..>
P.S. man tas klipas Give in to me, jau seniausiai vienas megstamiausiu. ypac miela ziureti kaip JIS "maudosi" garuose, o kai braukia rankomis per savo laiba kuneli, tai as atrodau kaip tos panikes (zr. auksciau)
P.S. man tas klipas Give in to me, jau seniausiai vienas megstamiausiu. ypac miela ziureti kaip JIS "maudosi" garuose, o kai braukia rankomis per savo laiba kuneli, tai as atrodau kaip tos panikes (zr. auksciau)

Merginos, kas čia visoms darosi žiurint į MJ