Įkraunama...
Įkraunama...

(Ar) Vieno vaiko šeima - ne šeima?

QUOTE(*Liepa18* @ 2012 06 01, 09:56)
Jei turite laiko per dienas tokias paklodes rašyti (sorry, bet tokių ilgų postų net neturiu laiko skaityti), tai jei norėtumėte pasidomėtumėte ir visokiomis mistinėmis įžvalgomis. Ir aš jokia prieletka, tiesiog apie ką Ada kalba man ne naujiena ir tiek, ir ją suprasti tikrai ne kiekvienas gali, o ir neprivalo, jei jam tas nepriimtina ir svetima. Tai tiek.

Visu pirma, kai neturiulaiko nerasau visai. O jei rasau, skaitau savo pareiga, pagristi savo mintis, nes zmones ne telepatai.

QUOTE(*Liepa18* @ 2012 06 01, 10:03)
Atsakymas yra, kuris jau skambėjo ne kartą ir ne jūsų vienos, tik klausimas, kodėl toliau sukate tuos pačius ratus smile.gif
Nes jei kažkas laiko Ada visiška kvailele (čia apskritai visoms taikau), tai siūlau naudotis ta patarle ir duoti kelią jai, o pačios likite protingomis.

Idomi visos temos intepretacija, pasirodo oponentes uzdavinejo Adai klausimus...

O is tiesu, atsakymus Adai didzioji dalis pateike, bet jie jos netenkino, ir ji manesi turinti teise vertinti zmoniu pasirinkima, juos ivardindamas, jog jie zudikai, nemyli vaikus, Lietuvos visuomene toksia siokia ir ragai jai uzpakali...

Ados atsakymai, o ar jie buvo? As maciau tik besmegenes ismoktas kaip paugos deklaracijas, kurios buvo rasomos pakeiciant eiliskumo tvarka, matyt del ivairoves.

Jei jus ja laikote kvaile tai cia jusu asmenine izvaga, as pateikiau kelias versijas, del kokiu priezasciu su ja neimanoma diskutuoti. Kol kas neapsisprendziu ir negaliu pasirinkti vienos.
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 06 01, 10:03)

Pritariu, tolerancijos reikia visur ir visiems. Bet šioje temoje kažkaip jau koktu ir skaityti kas vyksta.

Atsiprasau, as negaliu buti tolerantiska idiotizmui.
As negaliu buti tolerantiska diletantizmui, ypac kai diletantas pradeda aukleti.

Nes kitaip, tolernacija virsta abejingumu dvasiniam chamizui, zmoniu zombiavimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 birželio 2012 - 09:16
QUOTE(Moonte @ 2012 06 01, 10:15)
Jei jus ja laikote kvaile tai cia jusu asmenine izvaga, as pateikiau kelias versijas, del kokiu priezasciu su ja neimanoma diskutuoti. Kol kas neapsisprendziu ir negaliu pasirinkti vienos.

Aš jos kvailele nelaikau, tiesiog ji gyvena savame pasaulyje, su savu požiūriu ir tiek.

Ir linkiu jums kuo greičiau apsispręsti. Nes tikrai labai keista, kad tai besmegenei tiek laiko skiriate čia. Juk tokia protinga moteris esate wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 01 birželio 2012 - 09:25
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 06 01, 10:21)
Aš jos kvailele nelaikau, tiesiog ji gyvena savame pasaulyje, su savu požiūriu ir tiek.

Ir linkiu jums kuo greičiau apsispręsti. Nes tikrai labai keista, kad tai besmegenei tiek laiko skiriate čia.

As kaip nors pati nuspresiu, kada man apsispresti, be katalizatoriu - papildomu palinkejimu.

O jus atsimenat kokiam kontekste buvo mano pavartotas zodis besmegeniai? Va buten, siam kontekste, zodiz besmegenis tinka. O jei jus manote, kad Ada yra besmegene, tai velgi jus tai ivardinote, as konkreciai to nerasiau.

Dekui, uz mano proto vertinima. (as suvokiau jusu sarkazma)

Kita vertus, idomu, va pagristi savo mintis, izvalagas laiko nera, o polemizuoti apie nieka, pasirodo atsiranda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 birželio 2012 - 09:34
Liepa - o jūs bent jau skaitote, kas buvo parašyta, ar tiesiog norit pasiginčyti ir tiek g.gif Nors koks čia gali būti ginčas, kai žmogus "aklas ir kurčias" ir vis kartojasi, kaip užsikirtęs patefonas.

QUOTE(Moonte @ 2012 06 01, 09:19)
1.Mano galva, butent sioje temoje nesusikalbejimo priezastis ir yra virsuje pamineti aspektai.
2.Kita galima priezastis, anapus ekrano sedi , isplautom smegenimis religinis fanatikas. Kuris visai nelinkes mastyti. Tad nesuvokia, kad savarankiskai mastantys negali priimti teiginiu be pagrindimo.
3.Na ir trecioj versija, kad raso pichikos ligonis.

Bet kokiu atveju diskusija su siuo zmogumi yra neimanoma.

QUOTE(Moonte @ 2012 06 01, 10:20)
Ados atsakymai, o ar jie buvo? As maciau tik besmegenes ismoktas kaip paugos deklaracijas, kurios buvo rasomos pakeiciant eiliskumo tvarka, matyt del ivairoves.

Ir linkiu jums kuo greičiau apsispręsti. Nes tikrai labai keista, kad tai besmegenei tiek laiko skiriate čia. Juk tokia protinga moteris esate  wink.gif

biggrin.gif išimat žodį iš konteksto, prisitaikot savo nuožiūra ir ....pilstot iš tuščio į kiaurą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 01 birželio 2012 - 09:36
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 06 01, 09:58)

Viska pasako apie Jusu nerealius seminarus  lotuliukas.gif

Čia jau jūsų primesta interpretacija smile.gif Aš tik parašiau, kad teko kelis kart sudalyvauti, bet jis nėra mano gyvenimo vedlys.
Atsakyti

Tai jei ji neirodinetu, kad vyrai nori zmonu,kurio nesdirba, neprisigalvotu ,kad kazkaip valstybe uz ja mokescius moka, o moters misija gimdyti, kad mzonija neisnyktu,tai niekas nesakytu nieko. Kam pirsti nuomone?
Tai taip,as turiu dukra,dirbu,,tai tiesiog baisus zmogus.Nei vyras manes negerbia,baisiai nelaimingas,kad galim paie darba pasneket,apie kazka kita apart vaiku..
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 06 01, 10:34)
Čia jau jūsų primesta interpretacija smile.gif Aš tik parašiau, kad teko kelis kart sudalyvauti, bet jis nėra mano gyvenimo vedlys.

Tai kam rasote apie kazkokius seminarus g.gif Cia buvo noras pasirodyti ar kaip g.gif
Papildyta:
Beje kitas nurodytas "zinios skleidejas", tai nerasykite pavardziu ir nematau kuo cia didziuotis nuejus i tokius seminarus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 01 birželio 2012 - 09:47
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 06 01, 10:54)
Tai kam rasote apie kazkokius seminarus  g.gif Cia buvo noras pasirodyti ar kaip  g.gif
Papildyta:
Beje kitas nurodytas "zinios skleidejas", tai nerasykite pavardziu ir nematau kuo cia didziuotis nuejus i tokius seminarus  g.gif

Didžiuotis, pasirodyti...? Nesuprantu kodėl aš ar kažkas kitas turėtų didžiuotis... Juos paminėjau, tik tam, kad gal kažkam būtų įdomu - bet jokiais būdais neperšu nieko jums. Čia kažkas rašė, kad nepagrįsta ir t.t. Tai va jie jums gali pagrįsti, jie remiasi Vedomis, ši kultūra ne vieną šimtą metų skaičiuoja jau, o jau priimti ar ne jūsų reikalas. Pati ėjau tik iš smalsumo, akiračio praplėtimui. Google yra visagalis, nereikia ir tų šviesuolių net, informacijos sočiai - prašom domėkitės, jei tik to jums reikia. O tokiose temose kažką rašyti ir plėstis nėra prasmės paprasčiausiai, jau vien laiko prasme.

Todėl ir rašau, kad man Ados postai yra suprantami - nėra kaip iš lempos ar giedro dangaus, bet aš taip negyvenu pati. Ir kaip čia visos sakote, kad nesulaukia atsakymų iš jos, tai manau ir nesulauksite. Bet tų atsakymų pilna, bent jau aš juos visus radau.

Bet eikit sau, jau net juokas ima. Ne veltui mano vyras SM vadina kobrynu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 01 birželio 2012 - 10:52
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 06 01, 11:31)
Didžiuotis, pasirodyti...? Nesuprantu kodėl aš ar kažkas kitas turėtų didžiuotis... Juos paminėjau, tik tam, kad gal kažkam būtų įdomu -  bet jokiais būdais neperšu nieko jums. Čia kažkas rašė, kad nepagrįsta ir t.t. Tai va jie jums gali pagrįsti, jie remiasi Vedomis, kuri ne vieną šimtą metų skaičiuoja, o jau priimti ar ne jūsų reikalas. Pati ėjau tik iš smalsumo, akiračio praplėtimui. Google yra visagalis - prašom domėkitės, jei tik to jums reikia. O tokiose temose kažką rašyti ir plėstis nėra prasmės paprasčiausiai, jau vien laiko prasme.

Bet eikit sau, jau net juokas ima. Ne veltui mano vyras SM vadina kobrynu  smile.gif

g.gif Nu tikrai juokas ima. As irgi lankau idomius seminarus, bet saraso nepateikiu smile.gif Na forumas ir yra tam, kad diskutuoti. Tik nereikia persistengti ir rodyti cia save labai jau protinga ir viska zinancia, gal nereiketu naudoti labai jau mandru pasisakymu ir zodeliu (taikau abiem pusem ir zinoma cia mano asmenine nuomone) 4u.gif
Atsakyti
Eleina, tavo parasymas, einantis iskart po mano posto, rodo, kad sitaip automatiskai masto ne viena. bet ar tai ne savigyna - tam tikra?
tebunie, (imame sakyti), ismirs europa. tebunie, mes sunyksim. ateis kinai ir visi kiti (su visa pagarba - jiems.)
as nuolat mastau (man taip patinka biggrin.gif ), kodel pagerejus visoms salygoms, ima staigiai mazeti zmones. ir kodel kokybe sprendziama gyvybes ribojimu. kas idomiausia - sitie procesai, kuomet salys, tautos ima mazeti - irgi tik laiptelis. na, o kas po to?
tarkim, ar galime issivystyti tiek, kad nebetroksti ne tik kad vaiku, bet net ir vienas kitu?
moteris - vyru, ir taip toliau. suije tai ar ne - kas pasakys? ir tie visi rysiai, paziurekim, tikra atskirtis. kuo greiciau atitrukti vieni nuo kitu, bet bendrauti noris, ar ne? tuomet kompensuojam tai forumuose.
kadangi tema issiplete, tai pavarysiu i lankas. prie to pacio.
modernios zmonijos kryptys:
anti-baby culture
auksta savirealizacija, veiklos kitur (kad ir vaikai ivaikinami, -del mados ar sou, dabar nebesigilinkim)
naminiai postinor abortai
vyro /moters rysiu ivairove. dabar isvis populiariu tureti "coming in and out " friend/lover.

be viso to:beprotiski tempai, technologijos, medikes negali paaugint vaiku ar kompiuteristes, nes menuo namuose - tu iskrenti del nuolat kintancios informacijos, su kuria nespeji susidoroti.

ar tai susije su vaiku nenorejimu tureti? ar asmeninis nenoras, kur visos rekia:nesikis, netampa masiniu nenoru, ir taip graziai argumentuotu, kad tikrai - darosi pavojinga gimdyti vaika? (be visoto, auksta kriminogenine padetis, bet jau nesiplesim ta tema.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 01 birželio 2012 - 10:45
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 06 01, 11:40)
g.gif Nu tikrai juokas ima. As irgi lankau idomius seminarus, bet saraso nepateikiu  smile.gif Na forumas ir yra tam, kad diskutuoti. Tik nereikia persistengti ir rodyti cia save labai jau protinga ir viska zinancia, gal nereiketu naudoti labai jau mandru pasisakymu ir zodeliu (taikau abiem pusem ir zinoma cia mano asmenine nuomone) 4u.gif

Jei jums du paminėti žmonės jau yra sąrašas... g.gif
Juos paminėjau tik dėl to, kodėl man Ados postai nėra svetimi ir tiek, nes gi visos prašote pagrindimų.
Ir šiaip dar a.a. močiutės man tomis temomis kalbėjo daug, apie ką Ada kalba, tai tas sužinojimas nuo vaikystės yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 01 birželio 2012 - 11:00
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 06 01, 11:49)
Jei jums du paminėti žmonės jau yra sąrašas...  g.gif
Juos paminėjau tik dėl to, kodėl man Ados postai nėra svetimi ir tiek, nes gi visos prašote pagrindimų.
Ir šiaip dar a.a. močiutės man tomis temomis kalbėjo daug, apie ką Ada kalba, tai tas sužinojimas nuo vaikystės yra.

Mes visvien nesusikalbam, zinoma galima gyventi kaip Ada ir vienam kitam ar net daugiau tai priimtina, ir kalbetis apie tai galima, taciau nereikia to grusti zmonems menkinat ju gyvenimo buda 4u.gif
Atsakyti