QUOTE(*Liepa18* @ 2012 06 01, 12:10)
Aš Ados poziciją labiau suprantu ne kaip grudimą, o kaip norą*
pakeist pasaulį į geresnę pusę, kaip kad buvo anksčiau 
Tiesiog ši diskusija manau taip užstrigo, kad jau nieko naujo nei viena nepasako, tik kartojasi ir tiek. Kažkaip daugelis postų kažkokio **piktumo pilni.
Nes tų vadinamų ***štampukų pilnas forumas, o ada kažkuo kitokia ir tuo įdomi. Ir žinoma, kai ji kitokia, todėl ir kilo čia toks karas.
Ir aš neginu ados, tiesiog manau, kad ir ji dar turi išmokti pateikti savo poziciją kitaip, kad daugeliui neatrodyti, kad per jėgą bando kažką keisti. Kiekvienas renkasi kaip jam geriausiai gyventi ir tiek.
*
Liepa, kada anksčiau? 10m atgal?20?50?100? Pagrįskite KAS geriau tuomet buvo? Ištvirkimas, kuriuo kaltinama dabartinė karta atėjo iš gilios senovės, pasidomėkit kas dėjosi aristokratijos rate, nors ir prastuomenė neatsiliko. Nusikalstamumas klestėjo visais laikais, tik jis evoliucionuoja kartu su žmonija. Moterys gimdė daugiau nei vieną, nes....ne dėl to, kad taip NORĖJO, o todėl kad neturėjo Senovėje (tais senais gerais laikais) moterys abortuodavosi vaistažolių pagalva, karštų vonių ir t.t. pagalba. Tai gal KT nėra toks tik šių laikų blogių blogis, tiesiog tradiciniai metodai natūraliai užleido savo pozicijas saugesniems, humaniškesniems metodams.
**pasikartosiu - kiekvienas tarp eilučių randame tokius jausmus ir emocijas, kokius patys jiems ir suteikiam

Aš piktumo čia nematau. Tai kuri iš mūsų "geriau mato"? Ar tiesiog kiekviena matom tai, ką norim matyti?
Ada irgi štampukas

- tiesa kitokio požiūrio štampukas. O to kitokio požiūrio žmonių pilna aplink mus, tik vieni savo požiūri TIK deklaruoj, kiti tiesiog taip gyvena ir tiek. O su paskutiniais jūsų sakiniais sutikčiau nuo...iki
Ups, gi strigo dar vienas dalykas - na pasakykite jūs
Liepa man, prašau, kur jūs radote tą vienintelį visas dominantį atsakymą? (p.s. matau Leksa šį klausimą vėl iškėlė)....