Įkraunama...
Įkraunama...

(Ar) Vieno vaiko šeima - ne šeima?

Šiais laikais...kai brolis brolį virtuviniu peiliu ar kirviu auklėja,vienas vaikas optimalu...daugiau šansų,kad išgyvens...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2009 08 10, 11:32)
Šiais laikais...kai brolis brolį virtuviniu peiliu ar kirviu auklėja,vienas vaikas optimalu...daugiau šansų,kad išgyvens...

Cia vienas is lietuvaiciu bruozas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEmamaSOU: 10 rugpjūčio 2009 - 12:27
QUOTE(-Voveryte- @ 2009 07 31, 18:38)
O patys didziausi nesutarimai prasideda tarp kraujo sesiu ar broliu, tai kai mirsta tevai ir prasideda turto dalijimasis

Ar jus esate kompetetinga padiskutuot tuo klausimu? Ar tik girdejot, kad mama su tete taip kalbejo rolleyes.gif ?
Kai prasideda turto dalybos, labai didele itaka daro antrosios puses. Ir, be abejo, godumas.
Visa tai gali issprest parasytas testamentas. Tik kad pas mus tas labai nemadoj. O gaila.
Man teko turta dalintis, nes turiu 2 brolius. Nelengvai laugh.gif , bet priejom kompromisa. Mano vyras visada mane palaike ir sake - pinigai yra uzdirbami, sutik su viskuo, bent sirdy jausiesi rami. O del bendravimo.... Kai suaugom, mes retai matomes. Taciau kai neliko tevu, tik jie padejo man tai isgyvent, nors turejau seima ir mylinti vyra. Labai mylinti, taciau jam mano skausmas - nezinomas - jis iki siol turi abu tevus gyvus. O is broliu gavau patarimu kaip israut, su visom saknim israut ta skausma. Beje, laidotuviu rupesciai taip pat buvo ne mano vienos rupestis - mes buvom kaip komanda. Tuo tarpu budama viena, didziulio streso busenoje, as kazi ar buciau susitvarkius su tais rupesciais... O ir dabar as ne karta isitikinau, kad net budami labai uzimti, jei man labai labai reikes pagalbos, as jos sulauksiu. Jei ne is vieno, tai is kito.

QUOTE(LEmamaSOU @ 2009 08 10, 09:01)
tai dabar, o kai tevu nebus kas tave palepins? smile.gif

drinks_cheers.gif Tevai su saule negyvens. Mes taip pat...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 08 10, 14:12)
Visa tai gali issprest parasytas testamentas. Tik kad pas mus tas labai nemadoj. O gaila.

Dzin tas testamentas...turiu uošvienės pasikišęs po paduške...nieks nežino apie jį...norėsiu rodysiu,norėsiu ne...tiek to turto ten...o va su broliu nereik testamentų...nesuprantama būtų brolį nuskriaust...pakanka motinos žodžio išankstinio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GalBut: 10 rugpjūčio 2009 - 15:44
QUOTE(GalBut @ 2009 08 10, 14:41)
o va su broliu nereik testamentų...nesuprantama būtų brolį nuskriaust...pakanka motinos žodžio išankstinio...

Kai toks poziuris - zinoma dzin. Net kai nera motinos zodzio isankstinio. Didesne tikimybe pasidalint viska taikiai.
O uosvenes testamenta istrauk is po paduskes, jei palankus tau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEmamaSOU @ 2009 08 10, 11:01)
tai dabar, o kai tevu nebus kas tave palepins? smile.gif

Tai vyras... ax.gif Nes pvz. pas vyra sesuo yra, tai nei jie artimi labai, nei lepina viens kitą..Šeima kaip šeima smile.gif
Atsakyti
QUOTE((V)ero.man @ 2009 07 14, 17:20)
auginti tik vieną vaiką - tai jį iš anksto traumuoti...  atimti pusę vaikystės...

žiauru... jei yra galimybė, nedarykit tokios klaidos

blink.gif Nors esu vienturtė vaikystę prisimenu kuo nuostabiausią, turėjau daug draugų tai man jokių brolių ir seserų net netrūko. Taip, kad parašėt tikrai nesąmonę. Dabar užaugus galbūt norėtųsi, bet turiu daug pavyzdžių aplinkui, kai broliai ir seserys visiškai nesutaria ir net nebendrauja.

O va vyras yra iš didelės šeimos, 6 vaikai, tai vaikystę prisimena su nuoskaudą, nes sunkiai gyveno, o jis dar vyriausias tai išviso vaikystės nematė, už auklę atidirbo. Tai gal sakė geriau 1 užtektų.
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2009 08 10, 18:24)
Nes pvz. pas vyra sesuo yra, tai nei jie artimi labai, nei lepina viens kitą..Šeima kaip šeima smile.gif

Nebutinai juk reikia demonstruot santykius. Kartais uztenka zinojimo, kad yra kazkas, kas vienareiksmiskai stos muru uz tave.
O vyras, pasakysiu ziauriai blink.gif - svetimas zmogus. Jis tik vaikam gimine. Todel siandien gal labai artimas, ryt gal nebelabai doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 13 rugpjūčio 2009 - 09:22
Aš irgi esu iš manančių, kad geriau auginti 2-3 vaikus, nei vieną. Pati esu viena. Nesu nei išlepusi, nei egocentriška, net atvirkščiai. Tiesa, tėvai po šiai dienai mane žiauriai saugo(sakydami, kad vieną mane turi), perdėtai, vos neuždusau su jais gyvendama.
Man gerai yra tai, kad labai artimai bendrauju su vienu pusbroliu, kartais tikri broliai ir seserys taip artimai nebendrauja, tai žinau, kad turėčiau į ką atsiremti. Mano vaikas neturi nei pirmos kartos puseserių ir pusbrolių(gal ir turės, kas čia žino), nei brolių ir seserų. Vien pagalvojus, kad mum su vyru mirus, vaikas gali likti vienas kaip pirštas, suspaudžia širdį. Matau, kaip jai trūksta vaikiškos draugijos jau dabar, mano draugai jauni, vaikų dar net neplanuoja sad.gif O vyras vaikų daugiau nenori, nors tu ką! Sako, kad vienam geriau. Pats augęs su seserimi ir taip kalba...
Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2009 08 13, 11:21)
Nebutinai juk reikia demonstruot santykius. Kartais uztenka zinojimo, kad yra kazkas, kas vienareiksmiskai stos muru uz tave.
O vyras, pasakysiu ziauriai  blink.gif - svetimas zmogus. Jis tik vaikam gimine. Todel siandien gal labai artimas, ryt gal nebelabai doh.gif ...

Tai jau tikrai...
Atsakyti
Kiekvienas žmogus teisingai nusprendžia, kas jam geriau, ir tik jis tai žino, tik va diskusijos pradžioje buvo keliamas klausimas, ar vieno vaiko šeima apskritai yra šeima.
Atsakyti
Viena mazyte seima smile.gif
Atsakyti
Mes vakar su drauge diskutavome ar šeima išvis be vaikų yra šeima...
Atsakyti